Бебешката количка - цяла наука за второ висше №17

• 60 591
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Това е Mutsy 4 Rider.  Аз преди няколко поста казах, че съм се спряла на Mutsy Evo.
Благодаря   bouquet, а на живо в кой магазин мога да ги видя?

Аз съм виждала само Траспортер във Вис Виталис, но може би вече имат и Ево.

# 76
Благодаря още веднъж   bouquet

# 77
Ево има в Хиполенд в МОЛ Сердика.

# 78
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте.

Днес в един ден си продадох ABC Design 3-TEC-а ( с огромна мъка, защото я обожавам тази количка), взех Cybex Топаз 2011 и ново столче за кола Cybex Solution X2-fix 2012 Не ми плащат нищо за реклама, но искам да споделя колко съм доволна от обслужването на представителите на Cybex за България - казах на собственика, че искам да купя освен количката и столче за кола. Той ме попита кой модел, за да отиде до склада и да донесе наличните цветове в магазина. Тъй като се колебаех между два модела, в крайна сметка човекът беше донесъл доста столчета, извади ги всичките, обясни ми подробно за всеки модел. Ако някой се интересува от серията Solution вече мога да обясня разликите, защото всъщност не стават ясни от сайта, а определено има такива. Взех модела Solution X2-Fix (с iso-fix), който е с допълнителни протектори отстрани, ще видите на снимките, които липсват при Х-Fix, както и с по-добър плат. В крайна сметка получих като подарък дъждобран за количката, който иначе е 35 лв и органайзер за облегалката на колата на Britax, който исках да купя (25 лв,), но също ми бе подарен, отделно човекът ми направи отстъпка от 50 лв. и всичко ми излезе 700 лв вместо 810 лв. Това се казва търговец. Много съм доволна.

А сега за количката - вече казах, че е много хубава, всичко по нея си личи, че е много качествено като материали - колелета, рамка, плат, дръжки и т.н. Много е лекичка, супер маневрена, сенникът се движи напред-назад, нагоре и надолу, може изцяло да се свали, страничните прегради също могат да се свалят, бордът също се сваля, с 2 позиции за крачетата, достатъчно дълга, за да е удобна при спане, с меки дръжки, амортисьори на задните колела ( при Калисто 2011 има и на предните, и на задните). И се събира чудесно в багажника на колата ми. Та така - в четвъртък заминаваме по Европа и ще я изпробвам на всякакви терени.

И понеже аз дадох идеята за линкове със снимки на нашите покупки, ето 3 линка от мен, дано са полезни за някой:
 -
ABC DESIGN 3-TEC - https://picasaweb.google.com/gadamers/ABC3TEC?authkey=Gv1sRgCPi_ucCNoZamXQ
Това е една прекрасна количка, невероятно маневрена и много качествена като изработка и материали. Може да се купи с 2 коша - зимен и летен, или само с един. Съвместима е със столчета за кола на ABC Design и Maxi-Cosi. Събира се в багажник на малка кола, ако е с летния кош. Зимният кош го слагах на седалката на колата.

CYBEX Topaz 2011 - https://picasaweb.google.com/gadamers/CybexTOPAZ2011?authkey=Gv1sRgCMH7mpze8PncBQ

Cybex Solution X2-Fix - https://picasaweb.google.com/gadamers/CYBEXSolutionX2Fix?authkey … sRgCM79icfvh9L0HA

# 79
  • София
  bouquet да са ти честити  сайбексите и със здраве да си ги ползвате Simple Smile

# 80
Leaa, Cosatto Swift Lite Supa позвах с дъщеря ми от новородена

# 81
gadamer, честити придобивки! Да си ги ползвате със здраве!  Hug

Много ме зарадва с добрите отзиви за вносителя, видях, че е същият, който внася и Britax-Romer. Живот и здраве, на есен ще ми се наложи да купувам ново столче за кола и съм си харесала ето тази красота (Trifix на Britax-Romer):

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 20:37 от Windy

# 82
*Цветенце*  тази количка ми хареса страшно много и бях готова да дам 1300лв с коща за новородено, само че днес ходих на живо на оглед- много грозна ми се стори. Аз най-накрая избрах моята количка http://www.bebe-best.com/jane-detska-kolitchka-muum-matrix-p71-h … r7bvbnq73abe7mtb1  
Искам да ви споделя, че всички колички, които харесах в интернет отпаднаха. А тази в нета не ми хареса, но на живо се влюбих в нея. Това е моята количка. Така че наистина е важно да се види на живо и да се пробва!

# 83
  • Варна
Днес ходих да гледам Евото. Като цяло ми хареса много. Сенникът обаче е доста плитък, когато седалката е в напълно легнало положение. Чадърчето е задължително. Плюсът е, че има прозорец за проветряване  Mr. Green  за разлика от Транспортера, който аз също харесах. Минусът пък е, че го няма този много топъл чувал, който го има при Транспортера. В момента се двуомя, но имам още малко време.
Кошът за новородено няма да си го спестя в никакъв случай.

mimim85 съседката ми има Muum и е много доволна. Само дето коша за новородено е доста тежък.

# 84
Това е Mutsy 4 Rider.  Аз преди няколко поста казах, че съм се спряла на Mutsy Evo.
Благодаря   bouquet, а на живо в кой магазин мога да ги видя?

Мутси ево и мутси 4 ридер и други марки има на бул.Витоша 150 в магазин ново бебе. особено ми хареса едната беше с тапицерия от дънков плат.

# 85
*Цветенце*  тази количка ми хареса страшно много и бях готова да дам 1300лв с коща за новородено, само че днес ходих на живо на оглед- много грозна ми се стори. Аз най-накрая избрах моята количка http://www.bebe-best.com/jane-detska-kolitchka-muum-matrix-p71-h … r7bvbnq73abe7mtb1  
Искам да ви споделя, че всички колички, които харесах в интернет отпаднаха. А тази в нета не ми хареса, но на живо се влюбих в нея. Това е моята количка. Така че наистина е важно да се види на живо и да се пробва!

Добър избор си направила, мисля, че няма да съжаляваш. Сега четох описанието на количката и виждам, че Jane са усъвършенствали още повече моделите си с Moom - има няколко позиции на гръбчето и доста по-голям багажник от повечето други модели на марката. При мен също тази марка не беше сред фаворитите, когато избирахме количката за сина ми, но като отидохме в магазина и я видах, забравих всички останали.  Peace

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 21:53 от Windy

# 86
deiza страхотна е, а ти в кой магазин ги гледа? Извинявам се ако си писала  Blush

# 87
  • Пловдив
По въпроса за коша за новородено - на мен лично ортопед/рехабилитатор ми каза, че последните години доста бебета имат до 1 година. Преди не е било, така. Според тях причината е точно в трансформиращи се колички. Според тях новороденото трябва да е в количка с твърд матрак. Аз лично реших да не правя компромис с това и си взех кош за новородено. Дали съм сгрешила или не незнам, но пък дали ще спестя 100-200 лв. или не - не ми е приоритет.

# 88
deiza страхотна е, а ти в кой магазин ги гледа? Извинявам се ако си писала  Blush
"Слънце" е магазина във Варна. Незнам дали го има в други градове.

# 89
Мерсаж   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт