13-то Тортено предизвикателство

• 18 367
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Че ние нЕма да мрем.  Mr. Green

# 46
Мъ аз съм командирована с децата в лесовете от утре и няма да имам нет да надничам  Mr. Green

# 47
  • София
Мъ аз съм командирована с децата в лесовете от утре и няма да имам нет да надничам  Mr. Green
Ееее, сори. Губиш много!  Mr. Green

# 48
Ееее,Танче аз на 29 да празнувам ли или снимки да пращам.
Аз незнам все още дали ще участвам,така че се майтапя.Освен  newsm78 за РД да си направя една софра със лакомства,да им я трапосам на масата и ето ви почерпка.Сладки пържолки ,баници и погачи.
Който не е доволен ,негов си проблема.

# 49
Ееее,Танче аз на 29 да празнувам ли или снимки да пращам.
Аз незнам все още дали ще участвам,така че се майтапя.Освен  newsm78 за РД да си направя една софра със лакомства,да им я трапосам на масата и ето ви почерпка.Сладки пържолки ,баници и погачи.
Който не е доволен ,негов си проблема.
smile3521
Реално - всяка торта е храна, нали така?! Значииии.... волна програма  Mr. Green

# 50
 Laughing Едната отива в гората без комуникация, другите ми оферират да пробутвам песа за храна- вие всичките сте луди, как да не ви обича човек  Laughing

# 51
Записвам се да ви следя, но вероятно няма да се класирам този път.

# 52
  • варненка от София
Пу съм готова. Утре фото и мятам на набора снемки. Ако не ми се променят плановете може и още една да спретна, че имам подходяща поръчка, ама да видим. За сега една.

# 53
  • София
Е, Марулка както винаги първа  Mr. Green
Аз още се подмотквам, а рождения ден на брат ми наближава  Crazy
Дитсанче идеята ти е супер, ти такива погачи връткаш, та колко му е да си спретнеш една тортена  Wink

# 54
Меченце,права си то на погачи ми тръгна нещо,със тия кумства,кръщенета,сватби.Сега остава и торта във форма на погача да направя newsm78Хеййййййййй,накара ме да се замисля.
Лошото е че и РД и Петровден,идва а у дома сме точно трима празнуващи и за капак вднага след това сватбена та май няма да се класирам тоя път.Или ако спретна нещо няма да е хич предизвикателно а само за участието.

# 55
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Бързачка!  Rolling Eyes

# 56
Момичета, с огромно съжаление съобщавам, че аз няма да участвам. Имам няколко ангажимента и после заминавам в отпуск на място, където няма да има нет. Много, много го мислих, но няма да може да отменя това пътуване, а и покрай него няма да ми остане време за тука. Така че успех на останалите и като си дойда ще се включа поне с коментари, ако вече не сте приключили с темата.

# 57
  • Norge
r.i.angelova , съжаление и от моя страна.  Sad  Тъкмо се чудех дали да се включа и аз към вас за следващото издание... Thinking

Благодарност за подсещането  bouquet, че иначе сигурно щях да пропусна срока, толкова съм затънала в работа напоследък (неее, нищо общо с торти, просто си работя насам-натам около и из къщата smile3538).

Тортата ми е малко спорна, но така ми с иска да се “видим“ и да побърборим заедно тук през идващите дни/седмици, че какво пък, пишете ме участваща и мен! smile3520

Специален поздрав на всички, които вече са готови и спорна работа на онези, които тепърва ще се мъчат в горещините.  Hug (Свещичке, ти от кои си?  4470 )

# 58
  • София
Оооо, Нелче, много се радвам, че ще ни удостоиш с величайшето си присъствие!   bouquet Laughing Сигурна съм, че не само аз!  Grinning
Иначе аз тепърва ще се мъча в горещините.  Mr. Green На 19-ти предавам една торта и се захващам с Предизвикателството, че вече нямам търпение да видя дали ще се справя с това, което съм измислила.  Laughing

# 59
Нелка,много ще се радвам че пак ще участваш.
И аз имам една за издаване на 21,кошница огромна и от днес почвам да връткам китки.Имам и заготовки за съхне не за сватбената и за капак за Рожденият ми ден и Петров ден на моите двама петровци трябва да измъдря нещо за 29.Още идея нямам ами се иска хем да обединя празниците/та да мина със една торта/хем ако може и за предизвикателството да става,ама със един коршум три заека надали newsm78

Общи условия

Активация на акаунт