13-то Тортено предизвикателство

• 18 377
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
  • варненка от София
А кога се пада следващото предизвикателство, че  да видя кой има рождени дни тогава за да си избера темата? Grinning

Октомври се правят, ноември се обсъждат.

# 256
  • София
Игличе, да така става доста по ясно, мисля, че нямаше снимка отзад или аз съм бляла някъде  Blush
Голямо удоволствие беше това предизвикателство, мисля, че благодарение на всички ни и особено на  Нелка се разпростря едно усещане за мир и спокойствие   bouquet а при тортите имаше изключителни шедьоври. Радвам се, че към готината група  от предното предизвикателство се включиха и Мина и Бубето  Hug
Аз гласувах  Mr. Green та ако ще участвам ще е с тортата за рождения ми ден  Flutter

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 14:25 от metchopooh

# 257
  • у дома
аз пък мисля  Mr. Green

# 258
  • София
Гласувах!
Утре се прибираме и мислех днес да ви поканя да гласувате, но благодаря на Татит, че се зае, така ще има възможност за резултат преди понеделник:)

Много се радвам, че се срещнахме отново тук, за мен по-тежкото предизвикателство се оказа да участвам в обсъжданията, но то човек никога не знае кое как ще изглежда...

# 259
Момичета,много се радвам че отново всички се срещнахме тук.Страхотно силно издание на това предизвикателство.Дими е права ,че самото коментиране сякаш беше по предизвикателно от самото участие.
Надявам се за следващото поне, да не съм така затрупана със ангажименти и със сигурност ще почна доста отдалеч със приготовленията.

# 260
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет, сладури!

Чакам само гласа на Бубето!
Ще и пиша на мейл, в случай, че не чете !

Мисля че фаворита е ясен, но ще ви помъча още малко  Crazy

# 261
Как така ясен?
На мен и през ум не ми минава какво може да е и вече изгарям от нетърпение.

# 262
  • варненка от София
Дай, дай жокер деееееее.

# 263
  • София
А кога се пада следващото предизвикателство, че  да видя кой има рождени дни тогава за да си избера темата? Grinning

Октомври се правят, ноември се обсъждат.
Значи Александра ще се сдобие с предизвикателна торта за рождения си ден.  Mr. Green

# 264
  • Пловдив
Дано е нещо свястно, че и аз ще се сдобия с предизвикателна торта за моя РД.

# 265
Дано е нещо свястно, че и аз ще се сдобия с предизвикателна торта за моя РД.

И аз  Mr. Green и ще я пазя в тайна цели 2 месеца  ooooh! Crossing Arms

Диде просто една от темите има повечко гласове, та затуй. Все пак чакаме Бубето все още - тя може да наклони везните....

# 266
  • варненка от София
Подозирам аз една тема, ама да видим в правилна насока ли са ми подозренията.

# 267
И такаааа, победилят е

Предмети от бита/Свещи/Посуда/Мебели

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AkmYJaAYGZj3dDRGSEx … FiYVJrOVpkVkd0eEE

# 268
  • София
Така и и знаех.  Laughing Не че имам идея какво ще правя, но поне има варианти доста.

# 269
  • варненка от София
Бях убедена, че това ще е темата, ндааааа.

Общи условия

Активация на акаунт