За Дюкан ний здраво се държим и отслабваме със тоз режим - 264

• 53 433
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Бубка - тъкмо щях да пиша ,че за соевата кайма можеш да погледнеш публикациите на Гала,тя и е почитател,ама тя самата ме изпреварила  Wink Иначе успех по въпроса с хормоните - бъди редовна с изследвнията и мисля,че нещата ще са ОК  Peace
nat_ly- честита месечинка   bouquet Поздравления за страхотния резултат! Давай смело напред,справяш се страхотно

# 106
Направо съм бясна. Изчезнаха на детето новите сандали от батутите на тъпия Норд. Егати народа. Чудно ми е, коя майка ще обуе взети по погрешка сандали. Оплаках се.
Иначе си затвърдих седмицата на кантарев. Извадих от гардероба дрехите отпреди 9 години бе хора. Навирам се, ама не съвсем, въз опнатички са ми.
Кой беше казал ""Гола по средата на стаята ще стоя", но ще вляза в дрехите си от 2003 година""

# 107
  • София :(
                     Добра ви вечер  Hug
               Да се разпиша за днес, че... пак ми започнаха дългите дни, ставането по никое време и върволицата от народ през главата... ooooh! Не че се оплаквам де, даже е забавно, но се прибирам като труп и ставам като зомби  Rolling Eyes
              maikinatati, само толкова ли  Crossing Arms
              karmen80, язък  Thinking На твое място бих направила П дни до четвъртък, после 3 ПЗ и от понеделник  - по избраната схема  Peace
              mirka75,ето на, знаех си аз, че кора яйца за десетина дни не са проблем, още повече, че и половиният помага  Wink Не помня кой мислител беше казал, че да се ядосваш, означавало да се наказваш за грешките на другите, но помня, че го прочетох на бюрото на леля ми през ваканцията след първи клас и от тогава се придържам към тази сентенция  Peace
               krrasy, за повече от три години и половина сурови трици съм яла само накиснати в кисело мляко, с подсладител и мнооого канела, иначе винаги съм ги ползвала за хлебче или най-много за попарката на TheNMaster - предпочитам ги солени  Flutter
               Tumba_lumba, все се каня като тръгна да си правя попарка първо да си запека триците и ... все пропущам, ама то пуста лакомия  Blush Нали докато не си изям триците и ходя като разтревожен таралеж  ooooh!
               just.do.it, "само" с вода - по горната рецепта. Друг е въпроса, че в нея има и извара, подправки, а по желание и яйце  hahaha Но пък става... на теб да ти вържат ръцете, на мен краката, а как засища...
               кали 08, бЪш ми е драго, че се сети за нас  Hug Едва ли обаче ще ни удоктоиш за дълго с вниманието си...  Rolling Eyes
               А, и ArhMih се появи... Изненада  newsm81
               skarlet71, да беше купила няколко и за мен, че гадовете от Кауфланд така и не направиха един магазин на сгода  #2gunfire
               bub.ka, нищо не мог да ти кажа по въпроса за хормоните, но днес и двете май сме на тема фалшификати  hahaha - фалшиво фрикасе, фалшива шкембе - чорба, фалшив хляб от трици... Wink
               nat_ly, съвсем добр ми дойде тази пържолк   Yum Честита месечинка   bouquet Ама... 12 кг не са ли много бе  Shocked
               Ох, стана пак никое време, по-скоро време за спане и за козинки... Но преди тях имам едно предложение към софиянки.
     Среща в събота, 09.06 от 17 часа на пилоните пред НДК, после ще видим кой на къде  Wink

Лека, мека, палава, розова, режимна и стабилна нощ  Hug

# 108

Кой беше казал ""Гола по средата на стаята ще стоя", 
EVIQ Mr. Green,онази скица безподобна Натали-Никол го беше казала това!Къде ли изчезна тя newsm78Много ми липсват нейните постове,определено силно мотивиращи,и с невероятно чувство за хумор Grinning
Да ви кажа,днес е пълнолуние,аз си стоя на П и смятам утре до 14,12 ч.да изкарам така.При мен след пълнолуние ,до сега има отлични резултати,дано и този път да е така,че нещо "зациклих",след онова среднощно суджукче... #Cussing out

# 109
Привет ,момичета Hug!
Днес пак започнах  П дните.Изкарах на дробчета ,пилешка пържола и кисело мляко.
GalaEluard ,до следващата среща искрено се надявам вече да съм в трета Praynig.Ама и ти добре вървиш Peace.Лошото е че последните падат най трудно.
nat_ly,честита месечинка! Продължавай все тъка Peace!
Как не съм се сетила за фалшивото мляко с ориз newsm78?!?Може да се приготвят няколко порции на веднъж и после всеки ден си хапваш.Страхотия Peace!

# 110
  • Русе, България

nat_ly, съвсем добр ми дойде тази пържолк   Yum Честита месечинка   bouquet Ама... 12 кг не са ли много бе  Shocked

Не знам... много са наистина, но явно свалях бързо, защото имам много да свалям. А и сигурно една част е било вода. Сега се приготвям за застой... Иначе не ми личи много, че съм, отслабнала, или поне на мен така ми се струва, ето вие преценете дали си личи: http://natlydim.snimka.bg/hobby/dyukan.679428.27447904

# 111
  • Испания
nat_ly, разбира се, че личи. Браво! Честита месечинка!   bouquet

# 112
  • София :(
                     Добро утро  Hug
               Глътвам си кафето и хуквам, вашето ще ви чака  Wink

Първо обаче ще грябва да извадя една котка от чантата си  hahaha
                    Усмихнат, слънчев, режимен и стабилен ден  Hug

# 113
nat_ly - много даже ти личи newsm10, ама то Русенки са си отличнички от където и да го погледнеш Hug

# 114
Нат, как да не си личи. Давай смело напред до желаната форма.  bouquet

# 115
  • Варна
Мименситка  Hug Планирала съм да поостана поне 7 месеца тъдява. За 10 седмици свалям едни 20 килца, после 200 дни трета и ЧАО девойки дюкеси! Добре съм го измислила, а?

Нат, със сигурност ти личи. И то доста! Но ще се повторя като разкажа как моята мама като свалих първия месец с Дюкан 14 килограма каза: Ох, мамо, какво са 14 за твоите килца? Все едно на една кола за 40 000 да й направят отстъпка 4 000 лева, пак ще си е скъпа!  Joy Но после като станаха 30 и нагоре беше много горда!

Хубав, режимен и отслабващ ден за всички!

# 116
  • Русе
nat_ly , тъй като само ти потвърди за Сряда за среща че имаш възможност, очаквам да пишеш на лична ако искаш да излезем.Аз се нуждая от една среща така че хайде да да не отлагаме повече  #Cussing out
Да личи ти, как да не личи.Лично на мен ми е много интересно как ще се преобразиш.Како и със себе си и с Гала.Много обичам и се радвам на хора които имат стимул и да гледам как се преобразяват от дебеланки в едни много чаровни хубавици  Hug

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 08:42 от maikinatati

# 117
Мименсита, Благодаря ти за идеята...ще те послушам и така ще направя. Радвам се че поне ти ме отрази дето се вика  Laughing  bouquet Другите сигурно ме наказват като ме подминават Rolling Eyes но нали съм си виновна ще го преглътна. Thinking
Нат-ли чудесна промяна, как да не си личи,няма ти ги бузките и коремчето на втората снимка.А и въобще много си личи.И аз така бързо свалям като теб,в началото.Ама сега се боря с последните 10кг. но имам чувство че тонове свалям хихихи хи  Joy

# 118
  • Испания
Добро утро!  Simple Smile

... Другите сигурно ме наказват като ме подминават Rolling Eyes но нали съм си виновна ще го преглътна. Thinking
...

А бой, де! За себе си мога да кажа, че понякога чета по диагонал  Embarassed, защото невинаги имам време за подробно четене. В неделя имах много тежки изпити и още не мога да дойда на себе си  Shocked, пък и резултатите ще ги видя след най-малко 2 месеца. Щом си прекъснала, е имало основателна причина, защото си сериозна дюканка.  Hug

Мименситка  Hug Планирала съм да поостана поне 7 месеца тъдява. За 10 седмици свалям едни 20 килца, после 200 дни трета и ЧАО девойки дюкеси! Добре съм го измислила, а?
...

Никакво "чао", нЕма такъв филм. Стоиш тук и не мъррррррррдаш никъде.  Wink Обрекли сме се на Дюкан.  Joy А сега: добре дошла и успешно дюканстване!  Hug

...Аз се нуждая от една среща така че хайде да да не отлагаме повече  #Cussing out
...

Майки, напоследък май си увесила нос нещо.  newsm78 Споко, всичко ще си дойде на мястото. Само търпение и позитивизъм!  Hug

# 119
nat_ly - много даже ти личи newsm10, ама то Русенки са си отличнички от където и да го погледнеш Hug

Ехх, че няма някоя емотиконка на човече дет' се бие в гърдите  Laughing Laughing
Толкоз взех да се надувам, че чак ще се пръсна Rolling Eyes
Бабе, предполагам си визирала мен и Isache за сега, пък за в бъдеще и другите девойки ще се присъединят към нас, успелите Hug Hug Hug
Пък може и да е от въздуха в РусИИИ, знаеш ли  newsm78
nat_ly личи, си то много си личи. Браво момиче, само така и за напред  Peace

nat_ly , тъй като само ти потвърди за Сряда за среща че имаш възможност, очаквам да пишеш на лична ако искаш да излезем.....

maikinatati Аз съм тук бе, къде ме пропуснахте. И Мимс отбеляза, че се вясвам като се спомене за срещичка, така че споменавайте по-честичко Rolling Eyes
Значи утре - казвайте час, и място (по възможност по в центъра и "на открито" заради зависимостта ми) пък и може да има вероятност за малки зверове покрай нас, ако не намеря детегледачка, които няма да пречат, обещавам......само може да останем гладни покрай тях Peace

Хайде спорен, слабеещ и слънчев ден на всички Peace

Isache, EVIQ, A m b e r очаквам да се включите  и вие  Peace

Общи условия

Активация на акаунт