За Дюкан ний здраво се държим и отслабваме със тоз режим - 264

• 53 401
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
just.do.it  don`t do it  Joy само с вода са доста гаднички, разлигавват се и се лепят из устата  Sick
mirka75  мерсии за линк-а тъкмо си ръбах яйчица и четох  Laughing  Hug
almeg тц тц на следващата среща дали ще те познаем  Party  Hug

# 91
Аз само да се поФаля- вчера бяхме на рожден ден на едно роднинско детенце. Удържах- днес имам само 100гр плюс (късно лягане, малко вода...)
Айде на добър час на успешно отпътувалите от тук (един дразнител по-малко)

# 92
  • София

Заповядай: цък.
Мерси за идеята за запичането - ще я пробвам. А винаги ми се е искало да ги пробвам само със вода, но досега не съм се престрашавала.  Laughing

[/quote]

Благодарско, още довечера ще ги направя, да видим дали утре ще ги ям пак 3 ч, като днес  Sick

# 93
  • Варна
Влизам аз днес в темичката и виждам две основни неща - все едни и същи спорове кой е най-добрия режим и доста стари муцунки, стари, но пък любими!

Приятно диетуване на всички - и начинаещи и повтарячки!

# 94
  • Плевен
Здравейте, сладурчета!
И на мен ми хареса идеята за запичане на триците и ленено семе в тигана. Ще пробвам! Моят начин на приготвяне на трици се свежда до 2 варианта само - в делничните дни - на работа - тук си забърквам 3-те лъжици трици в горната половина на едно кисело мляко и в 10 часа изяждам тази половина и си оставам чистата част за 15 часа - за междинна закуска с едно яйце. Така преди фитнеса имам какво да подложа. А в почивните дни - по най-бързата процедура (нямам аз търпение да ги чакам тези трици) - сипвам 3 л.трици в една купичка и наливам малко прясно мляко на око - ~половин чаша - така, че да стане паничката до половина пълна. Мушвам за точно 1,5 минута в мVелето и гледам - като възврат (то и тогава се изключва времето, де) и изваждам. Доливам още малко студено прясно мляко и разбърквам! Воала - хем директно си ги консумирам без да ги чакам да изстиват, хем са си вкусотийка! Ааа, има голямо значение какви са триците - предпочитам чуждите - има всякакви - немски пакетирани в Македония, чешки и т.н. Сега съм се спряла на едни в Кауфланд - не са най-евтините, имам снимков материал, но не знам дали ще прикача успешно - ще гледам да ги метна в снимките на подписа ако имам време сега. Но по-качествените трици - по-едрички - не се слепват на туткал и са много по-вкусни от разни ситносмлени (те са подходящи пък за печивата).
Хайде, до скоро!

# 95
Влизам аз днес в темичката и виждам две основни неща - все едни и същи спорове кой е най-добрия режим и доста стари муцунки, стари, но пък любими!

Приятно диетуване на всички - и начинаещи и повтарячки!
Прекраснице  Hug нищо ново под слънцето,всичко ново е добре забравено старо - няма такова нещо като по- по - най ! Има режими на хранене,които ако не превърнем в начин на живот ,просто са обречени на провал,защото се превръщат просто в едни диетки !!! Всеки избира онова,което на него му допада и организма му възприема ,но и това си е сложна задача - изисква се здрав разум,воля ,преценка,познаване на собственото тяло,наблюдение,търпение и те така Peace И тъй като до сега водих спор - та пак да кажа - не е трудно да започнеш и постигнеш целта си ,трудно е да задържиш постигнатото Peace
Кали08 още веднъж  Hug

# 96
  • Лутаща се
Днес попаднах на прИмоция в Кауфланд: пилешки стекове, 3 броя в кутия за 3 лв.
Купих си 5 кутии, запасих се за няколко П дни за напред, много съм доволна от себе си  Mr. Green

Ще видим как ще се справям с храненето на санаториума. Че там ще е обща кухня. Надявам се повечето физически усилия да отнемат излишните калории.  newsm78  Но ще видим  ooooh!

# 97
  • Варна
Има режими на хранене,които ако не превърнем в начин на живот ,просто са обречени на провал,защото се превръщат просто в едни диетки !!! Всеки избира онова,което на него му допада и организма му възприема ,но и това си е сложна задача - изисква се здрав разум,воля ,преценка,познаване на собственото тяло,наблюдение,търпение и те така Peace И тъй като до сега водих спор - та пак да кажа - не е трудно да започнеш и постигнеш целта си ,трудно е да задържиш постигнатото Peace

Това е истината и затова толкова хора се връщаме на поправителна, а още повече хора плюят режима. Мирка  Hug, възхищение и адмирации!

# 98
Само да поясня за фалшивото мляко с ориз(трици). Мис Марпъл е писала, че трябва да престои и, че ставало рядко, моя опит сочи друго, слагам 200мл. прясно мляко, добавям подсладител, добавям и три с.л. трици, варя до сгъстяване, сипвам в купичка и чакам да изстине, щом изстине сместа се стяга от самосебе си, поръсвам с канела и е готово за консумация, понякога изобщо не чакам да изстине. Wink В моите рецепти също я има рецептата за фалшивото мляко, взаимствана нейде из дебрите интернетски. Laughing

# 99
      Здравейте мили девойки!
Та така,връщам се пак от лекар и започвам пак да се оплаквам.Нямам МЦ от 2 месеца,обаче не съм бременна/слава богу/.Може би съм пред или в менопауза.На това се дължи,предполагам дългото задържане и качване на 3 кг.,уж съм режимна,обаче хормоните сигурно имат влияние.
     Много моля някоя по-веща по тези въпроси да ми разясни ситуацията и имам въпрос,да се съгласявам ли на лечение с медикаменти или по-добре да оставя така нещата,трябва да взема решение до края на седмицата.На 45 години съм.Предварително благодаря за отговора.
   Лека и отслабваща вечер на всички вас,прекрасни дами и младеж!

# 100
  • Испания
     ...     Много моля някоя по-веща по тези въпроси да ми разясни ситуацията и имам въпрос,да се съгласявам ли на лечение с медикаменти или по-добре да оставя така нещата,трябва да взема решение до края на седмицата.На 45 години съм...

Веща, веща, колко да съм веща?  Joy Ама мога да ти кажа от собствен опит, макар че не обичам да споделям факти от личния си живот. Моят гинеколог тук ми каза, че за да е сигурен, че вече съм във "възрастта на любовта", трябва да се изследват хормони. Е, изследваха ги, всички са в норма. На 6 месеца цито, преди месец - биопсия. Слава Богу всичко е наред. Но цикълът си идва когато му скимне. И това при положение, че от 30-годишна бях с непрекъснати кръвоизливи и имах кюп кюртажи, защото само така се оправях /още тогава българските доктори ми говореха за ранен климакс, та виках, че от късен пубертет ще мина направо в ранен климактериум  Joy/. Плюс 18 години хормонално лечение. Приключих с кръвоизливите със започване на режима /да чукам на дърво/. Еднократно ми дадоха три хапчета, които да пия по 1 на ден /за тези три дни качих 3 кг, та после 3 седмици ги свалях/, подействаха само същия месец. Сега с доктора сме решили нищо да не предприемаме. Когато дойде, тогава. Като не дойде, много му здраве.  Wink Важно е, че редовните изследвания са добри /да чукам на глава/.

Но, Бубче, всеки трябва сам да си реши.  Hug

# 101
       Благодаря Смайлс,и на мен кръвоизливите ми спряха от както започнах режима.Изследванията ми бяха в норма,нови не съм правила.Този път не ми е "виновен"Дюкан.
    И колко хубаво го каза-влизам във възрастта на любовта,баси кефа!
И за да не е спам и да ядосам Вещи-днес съм П ден-започнах с фалшиво мляко с ориз,на обед-фалшиво"агнешко"печено с пиле и фалшив таратор и завършвам с фалшива шкембе чорба,абе фалшив ден Joy Joy Joy
   Купих си соева кайма,сега започвам да издирвам рецепти!

# 102
Аз днес доста хапнах, но ми е много нервно и понеже съм с мускулна треска и го обявих за нетренировъчен ден, няма как по друг начин да се успокоя, освен с ядене.  Sad
З: 200 г кисело мляко + 2 с.л. трици
Обяд: от 11 до към 3-4 1 килограм пангасиус - по парченце на час общо взето, 250 г обезмаслено прясно мляко с кафе + омлет с 4 белтъка и 100тина грама извара + 1 купичка пилешка супа
Следобедна закуска: 1 кофичка кисело мляко със степче  Embarassed
Вечеря: 1 пържолка от бут без кожа, може и още нещо да добавя...
Уж намалявах млечните и подсладителите... уффф![/b]

# 103
bub.ka голям си фалшификатор  Laughing Соевата кайма задължително я смеси с друга, пилешка, телешка... Чиста колкото и подправки да и слагаш няма да ти допадне. Остави я да покисне повечко с топла вода. Можеш на кюфтенца, можеш на руло, на мусака с патладжан или тиквички за ПЗ дните. Не съм много компетентна по твоя проблем, но имах колежка, която беше на 38 и започна да и спира и да и идва когато си поиска. Ходи на лекар, казаха и че навлиза в климакса и започнаха едни хормонални лечения едни чудесии, докато пиеше хапчетата добре, обаче като ги спреше (по лекарски предписания) пак не и идваше с месеци. За напълняване не знам, защото тя си е клечка по рождение, 48кг., май покрай хормоналните хапчета беше стигнала до 50кг. за няколко месеца. Таа накрая и писна и спря да ги пие и си остана така, ако и дойде дойде, ако не здраве да е. Не и се случи нищо страшно като реши, че няма да ги пие повече. Даже на някаква лечителка беше ходила да и прави не знам си какви масажи, все тая. Сега вече 3 години от тези нейни преживявания продължава да не се занимава с хормонални лечения и като гледам нищо не и е станало, много си е добре, от време на време и идва и така. Но си прави редовно изследвания разни, както е казала Смайлсчето Simple Smile

# 104
  • Русе, България
Здравейте момичета,  bouquet
да ви почерпя виртуално с по една хубава пържолка за първата ми месечинка.

Резултат за месец: -12 кг, и общо -22 см от обиколките. Като за първи месец съм много доволна Simple Smile

Лека и мека от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт