За Дюкан ний здраво се държим и отслабваме със тоз режим - 264

• 53 475
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
  • Лутаща се
Здравейте!
Аз се завърнах от Варна. Колкото и нереално да звучи - каталясала съм от почивка  Joy
Не че много почивах де....
 Изкарах си прекрасно! Кога е било да ставам в 6, за да си пия кафето на морския бряг? От около 4 месеца спя до 10-11  Rolling Eyes  По цял ден на плажа..........кеф  Mr. Green
Имам си едно лично постижение: Научих се да плувам и то в морето. И съм много горда от себе си  Mr. Green
Поражения от две седмици на обща храна нямам. Бях си приготвила крекери от трици за закуска.
Единствените "поражения" са по нежната ми бяла кожа. От белотата помен няма - има едно такова леко шоколадово  hahaha Но ми харесва.
Той новият ми тен се вижда на снимките от срещата. Най-накрая се запознах на живо с варненки. Сладурани са всичките, изкарах си чудесно! Мъфините на Ивлин ме спасиха на другия ден от глада ми за сладко. Жалко само, че се наложи да си тръгна така набързо. Надявам се, че не ми се разсърдиха  Hug
Сега постепенно се подготвям психически за работа. Болничният свърши и от 2 юли ще се наложи да се върна към затворничеството в офиса. Уви, никак не ми се иска  #Cussing out

# 526
  • Германия

Пренареждам гардероби.
Затрябваха ми още закачалки.
Изтърчавам до Kik (оджур-боджур магазин за народни стоки), в който днес нямаше навалица.
Мярвам интересна блуза и решавам да пробвам.
Тръмбовам  към пробната, а насреща ми млада жена на не повече от 25 години.
Огромна.
Неописуемо едра.
Свръхобезитет, трета степен.
Държи куп дрехи - размер 4XL - 54/56.
В Kik дамските размери до номер 60-ти са отделени в единия край (Katti79, die große Größen Abteilung), а до тях има отделни кабини, които само допреди десетина месеца посещавах ежемесечно. Насочила съм се към тях по инерция.
Поглеждам жалкото парцалче в ръцете си - размер 36, което прилича на носна кърпичка пред нейния панталон. Нанася се точно върху единия джоб на дънките, които е взела за проба. Влизаме една до друга в кабините и чувам запъхтяното ѝ дишане.
Чувам шевовете да пропукват като старо дюшеме; чувам ципове, които въздишат шумно; почти ме перва катапултирало копче.
И се разревавам.
Без глас.
Лицето ми се разпада в огледалото срещу мен, забучено върху някакво тяло на манекен, за което не съм сигурна, че ми принадлежи.
Сълзите ми тупуркат върху шифонената блуза - от олово да бяха нямаше да изтрополят така.
Давя ги в гърлото, за да не изхлипам на високо.
Става ми мъчно за тази жена, но всъщност за мен. Как за бога съм могла да причиня това на тялото си, как е могло то да ми го причини. Аз него ли предадох или то мен. Не, не помня да съм се тъпкала, просто дебелеех някакси. Дали пък не съм се тъпкала все пак. Сме ли вече тандем с това тяло или сме във въоръжено примирие. Нямам отговори, дръпвам рязко пердето на пробната и препускам към касата. Жената зад нея ми предлага вода или да извика помощ. Не я чувам, но се досещам по изплашеното ѝ лице - в ушите ми пращи от шевове, копчета и ципове. Изхвърчавам от магазина и въздухът навън ме окопитва. Поглеждам се във витрината за разтечен грим. Разхождам някакво тяло, което май ми принадлежи. Влизам като перо в колата си, намествам се и дръпвам съвсем леко колана, който допреди десетина месеца опъвах до упор за да ме препаше. Поглеждам в огледалото и се чувам да казвам на глас - мерси, докторе.

Смачкана съм. Удавих клавиатурата, докато ви го напиша.

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 21:40 от Натали Никол

# 527
Ех, Нат. ама как си го написала. Страхотна си момиче. Това е шедьовъра на постовете ти. Да вземеш да напишеш книга. Влизай по- често в темата, че си като свеж дюкански въздух  bouquet
Айде лека вечер на всички.

# 528
Здравейте,  момичета!

От известно време надничам в темичката и ви чета, но сега  реших и да се включа, за да намеря  отговори на някои свои въпроси. Най-напред да ви се представя - казвам се Бойка, на 47 години от Бургас. До пубертета си винаги съм била с тегло под нормата и изведнъж  Shocked  започна се едно пълнеене в бедрата и ханша. Като всяка девойка и аз реших да взема крути мерки - диети, народни танци и гимнастика у дома по 1 час всеки ден, увита с найлони и навлякана с дрехи като за ескимоска експедиция. Това спря пълнеенето, но нямаше връщане в изходното положение   33uu

И от тогава до сега я карам все така - ограничения и периодични диети. За тези години на два пъти изтървах  Animal Pig - през 2000г отказах цигарите и качих 10кг / от тях върнах 8кг/ и тази зима - когато  стигнах 74,5 кг  при ръст 1,59  Embarassed Завидната цифра на кантара ме изненада на 28,04 и това беше първия ми ден на режима. Изкарах 7 дневен ударен период и сега съм на 2 П / 5 ПЗ. До тук съм  -8,7 кг  най- вече заради страхотните рецепти от 1 страница на темата. На всички момичета    bouquet огромно благодаря за положения труд!

Имам естествено и някои въпроси. Най - напред има ли някъде качени снимки на режимни продукти, че ми е малко трудно да се ориентирам кое става и кое- не. И още нещо , до сега любимото ми лятно питие беше джин с тоник , сега е ясно, че джина го забравям  Blush , но може ли да пия тоник? На етикета пише, че съдържа подсладител , но знам ли  newsm78

Извинявам се за дългия чаршаф, обещавам вече да съм по-кратка  Heart Eyes

# 529
  • Пловдив
Аз вече наистина се чувствам страшно демотивирана, чак ми се реве. Да не говорим, че след има няма 10 дни трябва да ми дойде, хормона ме е чукнал якото, кисела съм като и аз не знам какво... Тъпите килограми не мърдат и просто вече силите ме напускат... И в тоя пуст магазин, на тази гадна мизерна касичка по цял ден едни вкусни неща, едни прасковки, дини, кайсийки, шоколади... Лигите да ти потекат Grinning То поне гадния кантар да беше показал едно малко минусче, ей така, за стимул... Ама не... Инатлив е до дупка! Ама ще взема да го зафуча през прозореца и хич не ми пука! Ще си седя така и ще си чакам да се харесам достатъчно. Защото въпреки свалените 24-25 кг единственото, което виждам в огледалото е едно слонче... И ми се реве, казвам ви  smile3514

# 530
Натали-Никол,искам да изразя възхищението си от теб.Аплодисменти и поклон.Разнищи,накъса на парченца и успя да сглобиш отново терзанията на човек,минал през ада и товара на излишните килограми.

# 531
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               katti79, наистина са примамливи "магиите" ти, ама... тук таме яко рипане пада, а моите изгнили колене не понасят такива упражнения... Ще се наложи да им подбера някои по-кротички  hahaha
              just.do.it, ако имаш каквито и да е съмнения за здлавословен проблем, се изстрелвай на лекар със скороста на пиле, нападнато от гладна дюканка  Peace
               EVIQ, едва ли ще е от млякото. Ма пък кой знае  newsm78
               А стига де,Натали НиколPraynig НИ вярвам да е толкова лош Дефекта  Wink Ей за това избягвам гардеробите и закачалките... Ама пък понякога срещам девойчета, които ме изкушават да ги питам докога ще се мъкнат като дропли, въпреки че и самата аз не съм станала манекен на Освиенцим де...  Blush
               katilias, добре дошла и успех от мен. На питанките, виждам, са ти отговорили вече.
               MuciM, благодаря, че ни осведоми!
               happysmile, ти само с това ли мислиш да минеш, А  Crossing Arms
               Де бой де, maikinatati  Thinking Що режимни сладкиши има, ти за някакви си бонбони си запреритвала... Да беше за чужд "техник" да те разбера, а то за шоколод...
               bub.ka, тази рецепта и другаде май съм я срещала, ама не накъртва ли много на жълтъци  newsm78
               Karimma, много неща си правя със сурови яйца и да ти кажа... просто не се замислям. То сигурно е като с брака - или печелиш, или губиш  hahaha
               (не)Обикновена, не ще да са били само триците, ама нейсе...
               skarlet71, много бързо се изтъркаляха тези дни... Важното е, че вече си по-добре и готова да се гмурнеш в офисното ежедневие. Надявам се след месец и аз да се похваля, че съм се престрашила да заплИвам в морето, че съм като ютия, а така обичам да се плацикам...
               b0bby63, отговор на въпроса могат да ти дадат само етикетие, ама не им се доверявай безрезервно де, и собствения ти разум. Въпреки че в блога имаше снимки на доста разрешени продукти.
               slavin4eto, с риск да ме обвинат в разврат на подрастващи - време ти е за нов "техник"  Wink Ми тъй де, той секса или оправя, или разваля  Blush, фигурата имам предвид  Wink
               Уф, ама и мен явно ме е затресъл хормона... Да взема да раздавам козинките и да се катапултирам в кревата, че ... кой знае на къде ще ме избие  Blush

Лека, мека, палава, розова, прохладна, режимна и стабилна нощ  Hug

# 532
Виж темичката на smileys и си направи нещо шоколадово... ще ти засити глада за шоколад, ще е по-полезно, режимно и нискокалорично, а най-вероятно и по-вкусно от истинския шоколад!  Simple Smile
Нямаш си представа, колко си права.  Това беше първото, което опитах на гала вечерите. Всички  тук вече ме знаят, че съм шоколадохоличка  Blush Първата хапка беше невероятна симфония, на втората щях да  Sick Ами то бива да е сладко, ама чак пък толкова  Shocked Две чаши вода налях наведнъж после  ooooh! Предпочитам си вариантите на Смайлис и винаги я благославям, че си е направила труда да ни подари тези чудесни рецепти(Смайлис, къде си бе душа  Heart EyesМайкинайти това го пиша, заради теб, тези шоколадови наркотици само изглежат така вкусни и изкушаващи, истината е тук и тук, повярвай ми, ще дойде време да се убедиш сама в думите ми Peace След толкова месеци на лишения и сънуване на сладкиши установих, че всъщност това изобщо не е най-вкусната храна на планетата, както съм смятала досега  Crazy

Препоръчвам на всички, дори и на самата авторка да копират последния пост на Натали Никол в папката за спешни планове за действие при "екшън" ситуации.  Гарантирам, че при прочитане на гореспоменатвия сички мисли за нережимни угощения биха биха се изпарили моментално. Натали, този път си надминала дори себе си! Така си го нарисувала, че просто бях за миг с теб  в тази кабина и усетих силата на емоциите ти  Hug  Натали, мила това тяло ти приднадлежи и още как и ти е много благодарно за това че Овреме си се ощипала и си се погрижила за него. Наслаждавай му се - твое си е и ти принадлежи по всички закони на физиката  Wink, остава само да се грижиш подобаващо за него  Hug  bouquet И в този ред на мисли, мисля че 59 кг не биха ти седяли добре ...

skarlet71 добре дошла на хоризонта отново  Simple Smile

b0bby63 добре дошла в темата. Тоник може, стига да няма захар, фруктоза и други - ози. За снимки на режимни продукти незнам дали има. Но чети етикетите, там пише всичко (или поне така би трябвало).

slavin4eto точно причината да си в кисело настроение в момента е виновна и затова, че задържаш, така че не се терзай, режимствай си и чакай да минат тези 10-тина дни, после ще ти дойде и наградата  а и ще ти светне пред очите, обещавам Peace

Миме, ти рипането и магарето ги остави за друг път, пробвай най-начинаещите варианти. Дори щерка ми, която е много скарана със спорта и всякъкъв род движение, гледайки  ме как се потя ентусиазирано и си самоприказвам с Румито, днес иска и тя да прави тренировка  Laughing И се справи добре детето   bowuu
П.С. тоз жираВ да не е видял гладна дюканканска дружина, точеща лиги насред африканските степи  hahaha

# 533
Натали Никол, колко хубаво си го написала... Ей така се чувствам в момента-всичко ми е опънато и всичко ми тежи, а циповете едва удържат напъна. Най-много обаче ми тежи,че като си играем с децата,след малко тичане или скачане на батута,толкова съм задъхана,че ми идва да полегна и да не стана.
Днес сутринта се премерих,кантарът показва завидните 79.400 кг. Идеалното тегло,изчислено ми от калкулатора е 56.700,като моята цел е 56. Ама сега няма да се караме заради едни 700 грама. Закусих с палачинка с трици,кварк,мляко и яйце. И малко кисело мляко. Учудващо вкуно и засищащо. За обяд съм нагласила едни пилешки филета,изпечени в марината от кисело мляко,лимон и билки. За вечеря-дроб.
Дано да успея и да не се изкуша с нещо. Или по погрешка да налапам някой банан,почиствайки след децата...
А за това,дали е полезна или не,със сигурност е по-добре,отколкото 30 излишни килограма...
Лека Ви нощ и нека Дюкянската сила да е с нас.

# 534
Нат, така си го описала, че човек ще отслабне само докато те чете  Hug
Ще взема да си го изпринтя и да си го сложа на хладилника!
Аз отчитам половин килограмов минус тази сутрин, който може би компенсирах с едно огронмо парче сьомга и салата от зелен боб с кисело мляко и чесън...
Сега ще забъркам и някой шоколадов дюкански десерт или сладолед.
Между другото за да съм сигурна в яйцата, аз ползвам пъдпъдъчи. Нямам никакви скрупули да си ги ползвам сурови.
b0bby63 Добре дошла и успех!   Hug

Едит:
Забърках си нещо сладичко и понеже ми хареса ще го шерна с вас...
Сигурно има нещо подобно в рецептите, затова ще го постна само тук.
Та значи, докато прасето в мен умолително квичеше за нещо сладко го залъгах с това:

1к.ч. вода
1 мярка млечен протеин на прах
1ч.л. нес кафе
на върха на лъжичката какао
щипка канела
1 прахче стевия
Пуснах пасатора и стана много гъст крем, който увеличи и размера си. Към него добавих няколко бучки лед и разредих леко с вода Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 03:02 от Edira

# 535
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Какво мислите за едно ароматно кафе на ранина  Wink

Усмихнат, слънчев, режимен и стабилен ден  Hug

# 536
  • София
Хубави неща му мислим..на кафето  Laughing
Добро утро! Аз вече своето го пия, в приятната компания на собствените си мисли, ощастливени на ранина от -1 кг в ПЗ. Никол, пиши ме във вашата фракция, значи  Grinning
Да споделя още нещо от собствения си скорошен опит - пия в момента едно капсулирано масло от вечерна иглика. Със сигурност не откривам топлата вода, обаче реших да напиша за него, защото се чувствам завидно по-добре, откакто го пия (вече месец) - и ПМС-то го отняма, и метаболизЪмът сякаш се забърза, и ходенето до WC е ритмично.

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 07:59 от Karimma

# 537
  • Русе
katti79 признавам не съм ги опитвала тези неща, дори и да прекаля и да има задържане си е по добър вариянт.Благодаря на всички за идеите.
Мимс разсмяме "да беше техник"  Hug
b0bby63  няма снимки , общо взето почти нищо от готовите неща не е за нас, виж за тоника не знам и аз винаги съм се чудела на безалкохолните които са с подсладител дали не става, ама никой не е отговорил  newsm78
Да знам че е написано само кола лайт, ама то тогава всичко е било със захар, дали сега което е с подсладител може, някой ако знае може да ни светне и аз винаги съм се чудела  newsm78

# 538
  • Русе, България
Добро утро момичета  Hug

При мен за сега нещата са в застой, но мен това не ме разочарова, за никъде не бързам, спазвам си режимностите, пък минусите когато искат да идват Simple Smile  Просто знам, че няма къде да отидат тия килограми и малко по малко ще падат.

maikinatati нали беше търсила рагу от сьомга? Аз намерих в Руския магазин, по Цар освободител, замразени са, има 2 вида 800 гр и 1 кг. 3,70 лв. и 3,90 лв. вземах си тази от 800 гр. В момента е във фурната и като стане ще кажа как е. Предимно са кости, има и половин глава, но има и доста месце.

Лек и прохладен ден на всички!!!  Heart Eyes

# 539
b0bby63  няма снимки , общо взето почти нищо от готовите неща не е за нас, виж за тоника не знам и аз винаги съм се чудела на безалкохолните които са с подсладител дали не става, ама никой не е отговорил  newsm78
Да знам че е написано само кола лайт, ама то тогава всичко е било със захар, дали сега което е с подсладител може, някой ако знае може да ни светне и аз винаги съм се чудела  newsm78
Майки-за всичките 4 години и половина винаги съм си позволявала без никакви скруполи да пия газирано с подсладител,еле пък през лятото - има всякакви видове на Горна баня, Дерби,Аспазия и др.,някои от които не зная ,защото са си местно производство. Пия и тоник,и етър,и зелена ябълка,и лимонада Peace
Натали202uu не се колебай и терзай с мисли дали тялото е твое - твое и ти принадлежи,затова полагаш и всички усилия да задържиш постигнатото . Успех и за напред  Peace

Общи условия

Активация на акаунт