За Дюкан ний здраво се държим и отслабваме със тоз режим - 264

• 53 474
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • При вещиците
Здравейте момичета. От 2 месеца чета вашите публикации и вече ви познавам задочно. Днес реших да се представя, защото се нуждая от подкрепа и съвети. След десетки перипетии и хормонални терапии последните 15 години се озовах в неудобните 115 кг на 40 год. През тези години винаги съм подържала 102-104 кг.,но някак си не ме притесняваха и се бяха разпределили равномерно по целият ми снажен 175 сантиметров ръст. Напоследък започван да качвам на корем, не можех да се понасям и всички дрехи ми умаляха. Изпаднах в кратка депресия, но се взех в ръце и започнах да чета ... Трябва да отбележа, че винаги съм на диета-от тези, които отслабваш 7 кг и връщаш 10 кг, сваляш 15 и качваш 20   Confused Confused Единственото, което разбрах след злополучните диети е че аз отслабвам, когато не приемам въглехидрати а плодовете са ми враг. Трябваше да избера между диетите на Аткинс и Дюкан. Избрах втората и ето ме днес 27.06.2012 на 7-мия ден от ударния режим. Тези 7 дни минаха неусетно и безпроблемно благодарение на вас и на вашите рецепти, въпреки че бях зад кулисите  Wink Wink. Калкулатора ми даде идеално тегло 85,3 кг и 7 дни на ударен режим. Моля ви за съвет-да продължа ли до 10 дни на ударен или да мина на ПЗ? Тези дни ще продължавам да споделям и да питам, ноооо и да слушам. Момичета,1001 благодарности за страхотните рецепти-наистина нямаше да успея без тричавото хлебче, сладкиша с извара и панекотата   chef  chef.
И да, гоооооляма грешка-все още не съм се премерила.
Желая ви лек и усмихнат ден!!!

# 541
     Добре дошла лили,успеех с режима!Аз започнах от 123 кг. и калкулатора ми даде 71 кг.,странно ми е ,че на теб ти показва 85 кг.И няма смисъл повече от 7 дена ударна фаза,минавай от утре на ПЗ.В 1 фаза двалих 4 кг. и да,не е хубаво това,че не се мериш и така няма как да се налаждаваш на победите,колкото и малки да са те.Премери си и мерките,много е стимулиращо да падат сантиметрите,голям кеф!Аз започнах с ханш 138 см.,след 10 месеца вече е 112 см.Като започнах панталоните ми бяха №62,сега са №50,а имам още да свалям около над 20 кг.

# 542
Лили мили и моят съвет е да си на 7 дни удърен етап, и да си минеш на 5П на 5ПЗ ако така ти харесва. Пак се сваля бързо, а и е стимулиращо,защото е единствената диета с която се чустваш сита и отслабваща. И аз като тебе качвам от всеки въглехидрат, а когато преди време реших да съм само на ябълки за 2месеца и половина свалих -ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - 3 кг. #2gunfire
Бубка разликата в кг.който дава калкулатора може да идва от редица други фактори...дали си фамилно обременена,дали костната ти система е различна, дали си раждала, дали лесно сваляш или дали си била на диети преди.
Хубав ден Ви желая  bouquet

# 543
  • При вещиците
bub.ka  и  karmen80  много благодаря за бързите отговори. Много съм се амбицирала това да бъде моят начин на живот и да се приведа в нормален вид. bub.ka ако и ти си същата височина, ще е много странна разликата в килограмите по калкулатора. karmen80, а пък аз след като изям 1 ябълка ми се отваря страхотен апетит и няма спиране.
Така, от утре започвам 5/5 П/ПЗ. Четох, че това е най-удачно за "фиданки" като мен и ще се опитвам да го спазвам. Имам един въпрос (чела съм първа страница)- какво означава зеленчуците да са в умерени количества? За всеки е различно, а колко е това количество за целия ден за мен?
Успешно сваляне на всички

# 544
       За съжаление съм доста по-ниска,с няколко години по-голяма от теб и три раждания.Не съм фамилно обременена,но не съм спазвала диети/е,ако не се смята злополучния опит с 90 дневната,където за 29 дни свалих -2 кг./За зеленчуците-горе-долу-1/3 от протеините,по скоро като гарнитура.

# 545
Имам един въпрос (чела съм първа страница)- какво означава зеленчуците да са в умерени количества? За всеки е различно, а колко е това количество за целия ден за мен?

Всъщност за мен е важно да не превишават количествата на храните с протеини, т.е. не се оставяй само на зеленчуци. Дните са ПЗ, а не само З  Wink Много момичета хапват през тези дни само салатки и после се чудят защо задържат или защо се чувстват подути... Да не забравяме, че въглехидратите си ги набавяме и от тук, но протеините също са ни важни тогава. Така че хапвай на воля, но не повече от протеиновите храни. Сама ще почувстваш после от кои зеленчуци задържаш (ако става така, де) и кои ти действат свалящо  Crazy Успех!  Hug

(Иначе по книга съотношението май беше 1:3, но да не те заблудя...)   Peace

# 546
....какво означава зеленчуците да са в умерени количества? За всеки е различно, а колко е това количество за целия ден за мен?
Означава  да ги ползваш за гарнитура.
По принцип няма ограничение за разрешените зеленчуци,но ако прекаляваш ще сваляш по-бавно.

# 547
Привет Дюканеси - Финеси  Simple Smile

Karimma я сподели малко повечко за това масло, че ме заинтригува, какъв му е точно ефекта, откъде го набавяш. Може и на лични да не спамим темата.

maikinatati крайно време е да се поглезиш, след като нережимните те изкушават толкова много  Peace

Lili_mili добре дошла в отбора. Те момичетата са ти отговорили на въпросите, аз само ги подкрепям. Щом си решила това да е новия ти начин на живот, ще постигнеш търсеното, само следвай пътя неотклонно  Simple Smile
Аз отчитам "режимна" Гала вечеря на обед (вечер избягвам защото ми е много тежко), доколкото може да се нарече режимно де  Crazy Сега хем ми е гузно хем ми е и готино  Crazy Crazy Crazy Май ми е повече гузно обаче, защото мисля това да ми е едиственната гала тази седмица. Другата седмица пътуваме за България  bg нямам търпение вече  newsm68 иска ми се да се представя в най-добрата си форма  Flutter Аз и хляба спрях и варивата, нещо не ме кефят вече - повреди ме тоз Дюкан ни казвам направо Crazy  чак сама не мога да си повярвам и все ми е трудно да реша какво ще ям на галата ....

# 548
  • София
Ето линк за маслото от вечерна иглика - http://bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=17254&a … &bilki_p=3389 (моето е такова, има разновидности в опаковките и производителите). Линкът е произволен, има още много информация в Нет-а за това масло.

# 549
Хелоууууу  Party
Ето ме и мен след дълго отсъствие  Crazy Четях ви от време на време, но не съм писала, че през телефона е доста трудноо. Ще разказвам утре, какви забавни моменти имаше като се прибрах в родния град и като не ме бяха виждали от почти 1 година  #Crazy Но ще е утре, хем и снимков материал от довечера ще добавя, както и от Търновската ни скромна среща преди няколко седмици  Grinning
dodojoro  Hug имай готовност за петъчна следобедна среща, както и всички пловдивчанки, повече информация ще пусна утре, че още не съм се свестила  Laughing

# 550
  • Лутаща се
Ето нещо смешно и от мен:
Онзи ден,  преди да се прибера след пътуването от Варна се отбих до службата на мъжа ми да се видим за малко, че не се бяхме виждали 2 седмици. Постояхме десетина минути отпред и си тръгнах. Едни негови колежки излязоха да пушат. После го приказвали: "Малеееееееее, то гаджето (разбирай любовницата) му дошло да го види, а ние отидохме точно там да пушим  hahaha Joy
 Нали съм след море и съм почерняла, а и въпросните дами не ме бяха виждали от известно време, та не знаеха че съм отслабнала.......

# 551
  • Пловдив
Аз пък минавам да пусна една снимчица, защото много се зарадвах първо на роклята, второ на това как ми седи Grinning Не съм мислила, че някога ще облека бяла рокля, още по-малко с гол гръб... Да не говорим, че като я поръчвах исках размер 2XL по навик, а и за да съм сигурна, че ще ми стане, а според мерките, които написах се оказа, че съм за L-ка, та реших да споделя радостта си с вас  smile3525

# 552
  • Испания
...Смайлис, къде си бе душа  Heart Eyes

В България и още не мога да се осъзная напълно къде се намирам.  Joy И дори нямам време да почета във форума, само по диагонал.  Embarassed

# 553
...Смайлис, къде си бе душа  Heart Eyes

В България и още не мога да се осъзная напълно къде се намирам.  Joy И дори нямам време да почета във форума, само по диагонал.  Embarassed

Ехеее , ами тръгвай тогава на обиколка по градовете - да правим срещи - и задължително в Русе !!!  Hug

# 554
  • Русе
slavin4eto много си готина и роклята е супер, дай ми на лична сайта от които си я поръчала, че аз съм фен на online пазаруването. Сега чакам един син гащеризон  да видим какво ще дойде

Общи условия

Активация на акаунт