За Дюкан ний здраво се държим и отслабваме със тоз режим - 264

• 53 411
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Ехо,ето ме и мен. Давам отчет,за 5дни на ударната фазa съм -3.3 килграма  Shocked Не мога да повярвам колко приятен е режима и колко добре се чувствам. Вчера ми беше първияПз ден и отнова съм-06кг. Та общо,до сега съм 3.9 килограма надолу,за по-малко от седмица.
Благодаря на всички,които ми отговориха за киселите краставички и лука. До сега съм изяла 2 в дните на атаката. В книгата с рецепти на Дюкян има рецепти с 3-4 краставици за Пдни,така,че се успокоявам... и все пак гледам да се въздържам.
Smiley,благородно ти завиждам и за България и за -40 килограма.
Лека и режимна от мен. Благодаря,че ви открих Grinning

# 601
Оффффф - угодия нямаш значи  Mr. Green
Когато го носих на срещата , специално заради теб бях сложила повече стевия .....  smile3514
И за да нямаш толкова претенции , на следващата среща ти ще скалъпиш по нещо сладичко ...   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug

Аз проблем със сладичкото нямам - прихапва ми се нещо и на магазина, визирам, че това не е ежедневно. Достатъчни са ми плодовете. Пък и не мога да правя такива неща - за това не се и натискам, нещо соленко може да ви спретна обаче  Rolling Eyes
Мисълта ми беше, че режимстващи Дюканки идват, с идеята да утолят "жаждата" за сладко, пък то дефакто не е - и това не само мое мнение, че на мен да угаждаш  Whistling Whistling Всички потвърдиха, че НЕ е сладко  hahaha hahaha

На мен пък ми е повече от достатъчно сладко , така че хич не ми е на кой му е сладко и на кой не - харесвам вкуса на стевията , ям си режимни сладкиши и си свиркам   Mr. Green Peace Hug

Смайлис - много се радвам , че се чувстваш добре на родна земя  Hug  Не знам за колко време си България и в коя точно част се намираш , но направи една обиколка към Русе де .....  Praynig 

Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 602
Добро утро. След прекарания летен вирус ми избиха обриви по дланите и стъпалата. Та отивам вчера на д-р Късърова и ми назначи диета, която включва: хляб, мекици, плодове, солети, олио, маргарин,зехтин и т.н. тове е по рецепта Laughing
Пазете се момичета от вируса, обривите са много гадни и болезнени.
На работа няма да казвам какво конско ми чуха ушите заради режима и как съм си съсипала имунната система.
Аз не се отказвам обаче.
Исаче, Ан не се спотайвайте, искам среща. Исаче сладкиша беше добре на сладост  bouquet

# 603
  • Испания
ДобрЮтро!  Simple Smile

...
Smiley,благородно ти завиждам и за България и за -40 килограма.
...

Hug С режима всичко се постига и няма невъзможни неща. Само стриктност и си свиркай! Ще видиш, че съм права.  Wink

...
Смайлис - много се радвам , че се чувстваш добре на родна земя  Hug  Не знам за колко време си България и в коя точно част се намираш , но направи една обиколка към Русе де .....  Praynig 
...

Благодаря ти, миличка!  Hug Много ми е далече Русе, иначе с удоволствие. Аз съм мома от Банкя.  Joy Ама до софиянките още не съм стигнала от задачки, което не значи, че няма да поправя този пропуск. Още малко да ми се избистрят нещата.  Wink

# 604
Добро утро Simple Smile
Май всички са избягали някъде  Laughing
Смайлсчеее, мноого добре те разбираам, аз не се бях прибирала от година и сега почти никой не можеше да ме познае  Joy Най-смешно ми беше като минах покрай познати майка и дъщеря и им се усмихвам изпод слънчевите очила, а те ме гледат странно. На следващия ден пак така, но като им казах здрасти и само стояха като гръмнати и не можеха да повярват  Joy Сега не ми казвай, че си си в Еленско, а аз съм била на някакви си 50км от теб  ooooh!
Аз без бой да си призная, че голямо свинство беше докато си бях в Търново иии за 1 месец едни 5кг. си лепнах #2gunfire Пак добре, че са толкова, аз мислех, че ще са 10кг.  Sick Сега продължавам по дюканските канони и днес вече съм -1.5кг. Предполагам, че половината от каченото е вода, но каквото това. 
Щях да разкавам и за злобните коментари и завистливи погледи... Една съседка ме пита да не ме държат гладна, че толкова съм отслабнала, друга пък дали съм болна от нещо. И много други измислици имаше. Но хората, които не злобеят много ми се зарадваха и казаха, че изглеждам чудесно и от мен струи щастие  Sunglasses Баба ми не можеше да повярва, очаквала да съм отслабнала, но чак толкова не можела и да предположи  Laughing Да не говорим като се срещнах със старо гадже, което не ме беше виждало от най-свинския ми период, направо остана със зяпнала уста  Crazy
Имахме среща със съучениците, само някой ме бяха виждали на страшните 120кг. , а другите казаха, че хич не съм се променила от преди 6-7 години и супер съм била, една бръчка съм нямала  Joy
На всички новодошли успех и воля, режима действа, примери колкото искате  Hug Гответе си, пийте достатъчно вода и не си и помисляйте за прегрешения  Grinning
Целувки и  Hug на всички, Прекрасен и усмихнат ден   bouquet
ПП: EVIQ, да се справяш бързо с неприятния обрив  Hug Аз пък от както съм на режима вече 1 година и 5 месеца, не съм боледувала ни веднъж, а докато бях свинка постоянно ме лепваха вируси и настинки всякакви Sick
ПП2: Смайлсчее, а и софиянкии събота и неделя ще съм в София, та ако има среща ще се присъединя Simple Smile

# 605
  • София
Ей, ама хич не е хубаво така - софийска среща събота или неделя  Naughty . Много моля  Crossing Arms искам среща до петък вечер, че в събота заминавам на Варна - ако си намеря квартира де.
Smileys, значи ако ти нямаш време да дойдеш в София за по едно кафе, аз ще се кача в Банкя  Joy - паля колата и колко му е.

При мен нещата вървят добре, въртя се около 51.5 и 52.5. Боря ги с нормализиране на количеството храна - гледам да ям човешки, нормални порции, че това се оказа големия ми проблем. Винаги съм се стремяла да пия по не 2л вода, но напоследък пия около 4л и това раздвижи кг в посока надолу, странна работа  newsm78

Нямах много време да пиша, пред разпадане съм от ангажименти, но успявам да наваксам от време на време с четенето.

А във Варна, че ще има среща - ще има, стягайте се, момичета. Алис, никакво скатаване този път Wink

# 606
  • Русе
EVIQ, струва ми се че не само вируса е виновен, май не пиеше витамини, а при свалени толкова кг и по продължителна втора аз мисля че трябва да се вземат витамини.Така мисля аз де  newsm78
и да се оправяш. Ани ами направи нещо солено, че като твоите кифлички така и не успях да си направя, нищо че 2 пъти се хващах. Аз ще се опитам да направя нещо сладко тогава, но само ако срещата е на място където няма да ни правят забележки, защото съм много притеснителна  Embarassed

# 607
Смайлс,  Hug ! Много се радвам, че се чувстваш толкова добре в Бг! И двете с Гала сте избили рибата с новия си вид  Laughing Продължавайте в същия дух момичета! Дай Боже всекиму!
А по въпроса за сладкото - от както съм на режима разбрах, че сам сладкоманка. И добре че са режимните рецепти да спасявам положението. Но и на мен стевията не ми допада като вкус и си ползвам суитли.
Колкото до имунната система, от септември 2011 до момента съм изкарала един единствен грип за 2 дни и то при положение че всички се натръшкаха у нас. Нямам високо кръвно налягане, МЦ ми е като по часовник (при положение, че преди съм правила паузи от по 6 месеца), не се задъхвам, чувствам се здрава, щастлива и енергична. И както беше казала Натали - Сбогом целулит!!! ...и бръчки - бих допълнила аз  Wink  Така, че дерзайте моичета! Спазвайте си режима, пийте повече вода и хич да не ви пука!
Както се казва "По-добре на хората в устата отколкото в краката!"

# 608
  • magdeburg/ ruse
Ето ме и мен .......режима ми върви ям си "путешкото"  Laughing и ми останаха 1.300 до края....толкова съм близо толковаааа ,но разбира се нали съм си Марко Тотев не стига ,че съм в ПМС И ЗАБИХ ОТ 2 ДЕНА НА 66,700 ,и за капак вчера на работа рязко ми падна кръвното  естествено ми причерня  и прималя  и мойте мили колеги докато ги усетя ми натикали в устата едно огромнооо парче шоколад като се очовечих исках да ги линчувам до един ,ма айде викам те за добро хората понеже знаят,че имам такива проблеми с кръвното и преди диетата лапвах някой бонбон ама сегааааааа ........отиде 1 месец да свалям пустите 1.300 .Мислите ли ,че ще ми се отрази много, направо ми се реве толкова усилие и да оцапам всичко накрая   Sad 
 Лек и режимен ден от мен,пък аз тук ще си чакам 65 на кантара   bouquet

# 609
Добър ден, майки Simple Smile! Аз съм нова във форума и съм далеч от майка, но тази темичка ме заинтригува и реших да се включа. Понеже късно станах сега си правя малко пилешко без никакви подправки и да видим, дано ми потръгне защото, за да достигна здравословно тегло трябва ДООООСТААААА да се потрудя, а все не успявам . Пожелайте ми успех Embarassed Embarassed.

# 610
Емилия* защо без подправки? Те дори са препоръчителни. Овесени трици не хапваш ли? Нямам представа чела ли си поне 1ва страничка на темата, но прегледай внимателно какво е позволено и какво не, ако имаш време върни се назад в темите и почети кой, какво и как Simple Smile Успех Simple Smile

# 611
  • Пловдив
 smile3514 smile3514 smile3514 Ей така съм тия дни !!!

Гала....много си хрисима,душка......  bouquet

# 612
  • При вещиците
Ето ме отново мили дами  Simple Smile Simple Smile Минавам да се отчета, вече имам и лентичка (надявам да се види).
Емилия* , успех и не се предавай. Заслужава си!
Минаха 5 дни ПЗ и сега продължавам 5П. Аз съм добре и изпълнена със сили, даже получавам комплименти че изглеждам някак си ... свежа  Simple Smile Simple Smile
Всички познати занят,че съм най-големия фен на сладоледа и преви впечатление че не съм хапвала сладолед от започването на режима. А аз само гледам ваши снимки "преди и сега" и набирам сила.
Момичета, много ще ми е приятно да присъствам на някои от вашите срещи в София...нали не нахалствам ???

# 613
Здравейте момичета, може би ставам малко досадна, но имам няколко въпроса . Днес като първи ден изядох 2 сварени яйчица, половин млекце от кофичка 290гр. и пилешко филе, не знам колко точно. Пих много вода, това как е :много, малко, достъчно като количество ? Също така да ви питам какво кисело мляко си вземате ? Благодаря предварително Simple Smile Simple Smile!

# 614
    А трици за закуска?Иначе количеството е мнооого малко.

Общи условия

Активация на акаунт