За Дюкан ний здраво се държим и отслабваме със тоз режим - 264

• 53 453
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Честит Рожден ден и от мен, МАЙКИ !   bouquet Много здраве,любов и успехи!
На всички, здравейте!  Hug Чета ви когато мога , пиша когато ми е възможно.
Отчитам още едно килограмче в минус!
Ще започна да кудкудякам скоро сигурно, толкова пилешко изядох... Вкъщи вече го намразиха, под всякаква форма. Аз обаче го обичам и продължавам.
Да питам... погрешно ли е , че почти всеки ден ям и 2 лъжички ленено семе (счукано) ... заради WC-то.   Embarassed

# 661
Майки, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Бъди много здрава,усмихната и щастлива! Hug

# 662
Майки, честит рожден ден   newsm59

Много здраве и късмет
да те съпътстват занапред,
още щастие, пари
по вода да ти върви!  newsm51

# 663
Честит рожден ден Майки!Бъди здрава и дано по-голяма част от желанията и мечтите ти се реализират  love001

# 664
       Добро утро момичета!Никакви не се обаждате!

# 665
  • София
Жега, Бубка, жега...
Добро утро и от мен Simple Smile В началото на втори ПЗ ден отчитам малък минус от около 0.5 кг, но това не ми пречи да съм доволна  Party

# 666
Добро утро в този жегав ден. Откакто започнах да тренирам усилено, смъквам по някакви мижави грамчета, но това е нормално. Видимо съм намалила обиколките.

# 667
  • Лутаща се
Добро утро в този жегав ден. Откакто започнах да тренирам усилено, смъквам по някакви мижави грамчета, но това е нормално. Видимо съм намалила обиколките.
Би ли описала тренировките си?
Защото и аз от една седмица тренирам и моментално Кантарев отчете кило нагоре. Същевременно обаче пия и лекарства, та сега съм в чуденка на какво се дължи килцето  newsm78

# 668
Защото и аз от една седмица тренирам и моментално Кантарев отчете кило нагоре. Същевременно обаче пия и лекарства, та сега съм в чуденка на какво се дължи килцето  newsm78
Правя високоинтензивна интервална тренировка от 30 мин на кростренажора. Редуват се интервали на бързо каране с по- слабо интензивни интервали. После си правя комплекси за ръце- бицепс, трицепс /предимно/, че ми харесва да се отличават и коремни преси. Преди да забременея ходех на фитнес 5 години после таебо, степ аеробика, пилатес така се поддържах в прилична форма.
След кардиото съм вир вода

# 669
Правя високоинтензивна интервална тренировка от 30 мин на кростренажора. Редуват се интервали на бързо каране с по- слабо интензивни интервали. После си правя комплекси за ръце- бицепс, трицепс /предимно/, че ми харесва да се отличават и коремни преси. Преди да забременея ходех на фитнес 5 години после таебо, степ аеробика, пилатес така се поддържах в прилична форма.
След кардиото съм вир вода
Идвай в темата за домашните тренировки де  Mr. Green
Аз също откакто "тренирам" (защото в сравнение с останалите момичета в темата, моите тренировки наистина заслужават кавички Laughing), Кантарев почти не мърда, но пък меркитее  Crazy Пък и не съм отпусната като ... да не казвам какво, както бях преди  Party

# 670
Джаст преди да започна  да тренирам /отново/ случайно се наведох пред огледалото Laughing и като си видях увисналите меса отзад,  ами грозна гледка. Да не говоря как се тресе като желатинова торта.  Mr. Green Сега е друга работа, бедъра се оформя, ама най се кефя на ръцете.
Определено тренира ли се се смъква много бавно, но това е нормално мускулите тежат повече от сланинките. За да има смъкване и на килограми трябва да има и кардио, но не такова, че да се прочетеш пресата докато си връткаш. Трябва пот да се лее.
Малко нови снимки от днес:
http://teodk7604.snimka.bg/other/dyukan.662125.26633017

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 10:13 от EVIQ

# 671
Да, любимото ми кардио  Heart Eyes Абе като цяло Дюкан си съветва да се спортува, даже в сайта му с големи букви го пише...  Laughing
Ето интересна статийка за овесените трици за англоговорящитеWink

# 672
С голямо закъснение, но от сърце - Майки, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Минаха ми първите 5 дни ПЗ и честно да си кажа, явно съм мръвкоядка, чаках с нетърпение да ми дойдат само П дни. Нещо луда ли съм, що ли? Днес бяхме на гости, аз си носех кутийки с месо и яйца. Другите ядяха индийско, та пушек се вдигаше, аз твърдо и вкусно си хапвах моето си ядене.
Резултатът до нес е: 5 дни Атака -3.3 и 5 дни ПЗ -1.1 кг. Та общо -4.4. Повече от доволно.
Сега ми се е загнездил един въпрос в главата, та ще се допитам до вас:
Какво мислите за салатните дресинги, които се продават и са 99.9% без мазнини? Гледах състава - вода,оцет,лимонов сок,нишесте сгъстител, и билки и разни есенции. Има съдържание на 100 мл. 10 г. въглехидрати, ама нали си слагаш по няколко капки де? Просто съм в чуденка, потърсих из чуждестранните сайтове - не можах да достигна до отговор.
За тренировките - нищо не тренирам, ама бутам поне 2 часа на ден двойна количка, която тежи 17 кг.с две деца в нея-15 и 12 кг, та значи общо около 45 килограма, без различните джунджурии,които винаги мъкнем. А тук е едно хълмисто, направо езикът ми лиже колената понякога. Време няма за тренировки....
EVIQ, изглеждаш чудесно и каква прояна само....

# 673
  • София
Кати, може би нишестето не би било съвсем режимно  newsm78
И аз ще яхвам кростренажора  newsm39

# 674
Какво мислите за салатните дресинги, които се продават и са 99.9% без мазнини? Гледах състава - вода,оцет,лимонов сок,нишесте сгъстител, и билки и разни есенции. Има съдържание на 100 мл. 10 г. въглехидрати, ама нали си слагаш по няколко капки де? Просто съм в чуденка, потърсих из чуждестранните сайтове - не можах да достигна до отговор.[/color]
Личното ми мнение ,че в сезона на зелените свежи подправки няма нужда от готови дресинги с незнаен произход.Лично аз предпочитам да си нарежа копър,магданоз,чесън,люто чушле и т.н.
Ти си прецени сама Peace

Общи условия

Активация на акаунт