За Дюкан ний здраво се държим и отслабваме със тоз режим - 264

• 53 400
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
  • При вещиците
Хайде, качвайте тези снимки от срещата- то беше снимане безкрай. Много се радвам, че присъствах и бях приета с прегръдка. Имаше страхотни палачинки, кекс и курабийки, а най-важното беше че имаше супер настроение  Simple Smile Супер яки сте   bouquet

# 676
  • Испания
Здравейте!  Hug Hug Hug

Искам да благодаря от цялата си душа на всички дюканки-сладуранки, които имаха горещо желание и удивително положително настроение да се срещнем.   love001

Вчера се видяхме, бъбрихме и обядвахме с плевенска дюканка /нека си признае тя кое е/, на която гостувах. Днес имахме гореща среща с 2 слънчеви пловдивски мацки и чаровни дюканки софиянки /не изброявам имена, защото не съм клюкарка  Joy/. Е, хапнахме подобаващо, разбира се. Аз не се отчетох с нищо приготвено от мен, защото не съм си в моята кухня, с моите силиконки и продукти. Пък и толкова ми е претоварена програмата тук, че не знам още къде ми е главата.  Embarassed Всичко, което опитах, беше на световно ниво.

Мариди се включи, пътувайки за морето.  newsm10

Още веднъж благодаря на всички, с които се запознах вече реално.   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001 Страхотно зареждат срещите и вече знам какво изпускам, когато съм далече от вас.

# 677
Еххххх, Weary smile3518,завид,завид.Но,се радвам,че сте си изкарали чудничко,в което надали някой се е усъмнил,че ще бъде по-различно.

# 678
Здравейте Дюканки - Сладуранки Hug
Баба няма нерви да чака за втората част от снимките и понеже иска да покаже на целия свят кви сме убавици, погледнете в подписа ми - Bigbaba3,Sniмka.bg.,  Албум "Приятели" някъде към 190 снимка започва днешната среща Heart Eyes

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 18:19 от bigbaba4

# 679
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Благодаря за снимките, настроението и хубавата компания; за уникалните палачинки, кексовете и изобщо за цялата среща. Отдавна не сме се събирали такава голяма група, прекарахме страхотно. И понеже едно време Мирка беше въвела традиция след среща да се ходи за рокли, аз уж на шега, но се пуснах по магазините и си купих нова роклА. Много съм доволна, ще чакам следващата среща с нетърпение.  Hug Благодаря ви за хубавата среща и за това, че се запознах с нови момичета от темата.  Heart Eyes

# 680
К`во да кажа - ПРЕКРАСНИ! Hug Направо завидях, че не живея в Софето! Crossing Arms

# 681
Момичета, много сте свежи всички!  newsm10 Знам, че е било супер зареждащо на тази среща и съжалявам, че нямаше как да се включа  Cry Надявам се да има и други такива срещи, в които обаче да имам възможност и аз да се запозная лично с всяка от вас  Hug

# 682
Иухуууу  Laughing
Ох, вчера ми беше толкова емоционален ден, че ще гръмна от позитивна енергия, Пия кафе и съм се хилнала като репичка. Извинявам се, че няма още снимков материал, но се прибрахме в 2ч. посред нощ, сега качвам и снимки от концерта и от срещатаа над 500 снимки са  Crazy
МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ДЮКАНКИИ, СТРАХОТНИ СТЕЕ  Heart Eyes Няма да изброявам поименно, да не пропусна някойй. Анчее тези палачинки ме разбиха от вкуснотия, Бубкаа и твойте кексчета бяха приказни, Мимс и бисквитките бяха страхотни. Не бях хапвала нищо, много рано пътувахме, обачее софиянки ни нагостиха подобаващо  newsm51 Всички сте страхотнии   bouquet
Сега да ви поразсмея, вчера на концерта си стояхме кротко и с/у мен на 2 крачки някакви симпатични чичковци ми се усмихват, моя приятел ми предлага да ме снима с тях, а аз "Е, защо да се снимам с тези чичковци?" Поосле разбрах, че били 2ма от Guns`n`Roses  Joy
Прекрасен ден на всичкии   bouquet По-късно ще кача и аз снимки и ще пусна линк  Simple Smile

# 683
Е-eeeййй,момичета страхотни сте Hug!Усмихнати ,красиви! Тази комбинация се постига само с режима на Дюкан!Е , той вече се е отказал от собствения си режим ,нооооо това е друга тема и току виж някой реши да цопне в хубавата ни темичка и да ни размаха пръст поучително Naughty.
Аз днес правя П ден.Установих ,че той е много важен при задържането на килуграмите ми Peace.
Лек и усмихнат ден на всички и ще чакаме още снимки от срещата в София  bouquet!

# 684
Това не е вярно, че се е отказал от режима, къде го прочете? Оттегли се от лекарските среди, слуховете бяха, че са защото е казвал, че пълните деца трябва да получават по-ниски оценки в училище (всъщност той беше казал, че трябва да има дисциплина със съответното оценяване, свързана със физическото състояние), но май не е вярно това.  Wink

# 685
Ето и от мен малко снимки от вчера  Sunglasses http://eluard.snimka.bg/friends/plovdivska-sreshta.634089.27762094 парола: 12345

# 686
Момичета  bouquet,прекрасни сте!!!!!!

# 687
Прекрасници Hug,супее-е-е-е-р сте! smile3525 newsm10 smile3525 newsm10

# 688
Палачинкииии....с шоколааад....  chef
Момичета,прекрасна беше срещата вчера,супер си изкарахме! Hug Hug Hug
Ето и обещаната рецепта за палачинките: newsm64
Дозата е за 2 дни:
3 яйца се разбиват добре,
6 с.л.овесени трици добавяме в разбитите яйца и разбъркваме добре.
Сипваме 50мл.хладка вода и около 100 мл.обезмаслено прясно мляко.
Пак хубаво разбъркваме и оставяме сместа около 15 мин.,за да набъбнат
триците.
"Пържим" в тефлон на силно загрят котлон и сгорещен тиган,като загребваме
с черпаче равномерно от сместа и бързо разстиламе в тигана,да не останат триците
на купчинка,а да се разстелят равномерно в тигана.Печем ,докато изсъхне от горната страна и обръщаме с дървена шпатула.
Шоколада е:
Обезмаслено сухо мляко,нискомаслено какао/на д-р "Откер"/,разбъркваме с хладка вода/всичко е на око  като количество/,да се получи гъста смес като течен шоколад.Подсладител/какъвто ползвате/на вкус,и това е всичко!
Да ви е сладко!  food002

# 689
Мили дами, или да ви нарека Дюканки, с най-добри чувства, привет!
До преди една година и аз бях сред вас, но после се отказах, просто реших да стана вегетарианка и ... ясно беше,че не ми е мястото тук. Попрочитам ви от време на време, макар че туй, времето де, е все по малко Grinning
Дъкго се чудех, дали да пиша, знам че сте интелигентни жени, но както се вика и най-умният си е  малко....., та исках да ви река, не ви ли се струва драстична тази диета?! Още повече, че самият Дюкан напоследък я отрече, поне официално, за да си спаси репутацията, и, въпреки това, лекарският съюз го отлъчи от меидцинските редици. Помислете и за последиците на тази диета!
Знам, че резултатите са главозамайващи и много приятни, но дали са трайни! Колко от нас се завръщат отново там, откъдето са тръгнали? Не искам да ви агитирам за нищо, всеки сам решава, приканвам ви само да вложите повече здрав разум и да обичате своето физическо "Аз" малко повече! Не можа да го храните само с протеини! Изградете си правилни хранителни навици, които ще ви доставят всичко, което ви е необходимо, за да сте преди всичко здрави, не кльощави.
Знам, че ще има много несъгласни, които години наред са опитвали да свалят излишните кила с какви ли не диети, та сега, след тази, която действа,да се откажат, ще звучи много еретично. Не искам да предизвиквам спорове, всеки сам решава, но не мога да не споделя това, което знам,т.е. колко вредна е тази диета.

Всичко добро! Не ме мразете много! Laughing
just.do.it, разбира се ,че не е вялно! Реших да се пошегувам с по-горното изказване ,но после просто съжалих ,че обръщам внимание на подобни глупости!
А снимките от срещата са наистина страхотни Peace!

Общи условия

Активация на акаунт