За Дюкан ний здраво се държим и отслабваме със тоз режим - 264

• 53 402
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
  • При вещиците
Анче, благодаря за рецептата. Още точа лиги по твоите палачинки.   chef Чакам рецептите на Бубка за какаовия кекс и на Мимс за курабийките. А иначе Смайлс беше донесла помислила за подарък за всеки-прекрасни мидени черупки (без перлите  Wink ) . Веднага се намери предназначението им-ползвахме ги за да си наредим вкусотиите. Благодаря ти Смайл!!!
Благодаря на всички, че ме приеха толкова сърдечно!
Надявам се да прикача снимчица, за да усетите малко от атмосферата на съботната утрин  Simple Smile

P.S. Не мога да кача снимката, така че засега е тук
http://jalbum.net/en/browse/user/album/1201591
Парола: qwerty

# 691
Добро утро, и днес отбелязвам малък минус от 300 гр. Вече видях 4 след седмицата. Бавно, но славно към заветната цел. Сутринта изминати 17 километра на кростренажора, то още е сутрин ама нали ставам в 5,00 часа. Laughing

# 692
  • София
Тия дни "щъкам" нагоре-надолу по кантаря; приемам, че задържам. Предполагам, във връзка с предстоящия МЦ, ама изнервя  Embarassed
Момичета, да ви питам - някоя от вас има ли проблем (ако това може да се нарече проблем  Blush) като моя - като се кача на везната (електронна е), числото, което се изписва, започва да "играе" - променя се доста пъти, преди да се кротне. Като повторя и потретя замерването, често пъти резултатът е различен, понякога - и с драстични разлики (доста над допустимата за уреда грешка). Получава ли се така при някоя от вас, знаете ли на какво може да се дължи? Мислех, че може да е изтощена батерията и я смених, но промяна няма. А в началото, като го купихме, не беше така - кача ли се, заковаваше.

# 693
  • Плевен
Karimma, моят кантар прави така, но като се установи на една цифра - все тази ми показва и при следващо качване - няма лъжа - няма измама! Иначе като премине през по-леките килца и аз - аха да се зарадвам, но то вземе, че се покачи нагоре и ....уф! Пак пробвам - не - закове на по-високите!
Поздрави на всички чудесни момичета от софийската среща! Браво! И аз - веднага признавам, че имах щастието да се видя с незаменимата чародейка Смайлис и да прекараме известно време заедно! Нека ви е яд! Имаме си една снимчица, но незнам дали ще успея да я прикача поне към албумите ми...Беше много хубаво да съм в нейна компания и много съжалявам, че е рядко в България! Обичкам те, момиче, вече ми липсваш!!!
Аз наблегнах на плуване и риба тон в събота и неделя и днес се радвам на хубави резултати от маратона ми! Даже сънувах, че съм в някакво кафене ...загубих се и се оказа, че съм в непознат град - на гара ТОН!!! Боже - тази риба тон така да ми влезе в подсъзнанието, че да кръстя и ж.п.гарата така! накъде ли пътувах - сигурно ще е към идеалното ми тегло...Колко влака ще сменя - незнам, но знам, че се казват Дюкан и преминават през тази гара често!
Сладурки, на всички желая прекрасна и успешна седмица! Няма да съм често тук, защото гледам да си свърша служебната работа и да изляза в заслужен отпуск - морски! Чао! Обичам ви!

# 694
  • Русе
Karimma да на мен ми се случваше доста често и много пъти съм се жалвала тук, при което кантара една сутрин пострада в земята съвсем случайно и вече тотално не работи  Mr. Green
Затова аз лично си предпочитам механичните, защото нямах късмет с електронните.И с двата имах този проблем, постоянно показваше +20, -10 някакви такива килограми.И затова се отказах от електронните.

# 695
  • София
Разгледах с безкрайно удоволствие всички снимки от софийската среща в Борисовата градина. Момичета, прекрасни сте!!!  Hug

# 696
  • София
ArhMih, maikinatati - благодаря ви за отговорите, момичета! Hug
Точно както ArhMih го е описала, така става и при мен - има колебание, но като закове на едно число, след това, при повторване и потретване на замерването, все него показва, рядко се променя. ОК, значи е нещо нормално за тези везни. Замислях се дали да не купя нова везна, но май ще се откажа.
maikinatati, аз също ползвах механичен кантар, с него стартирах първото си дюканстване преди години. Обаче моят, в сравнение с електронната везна, мереше доста неточно.
Честно да си призная, аз ползвам и друг метод на измерване - чела съм преи време, че числото на килограмите съответства на това на обиколката на талията. При мен това винаги е било така, затова и сега - като имам съмнения, че везната ми изневерява, хващам сантиметъра. Е, с него не успявам да измеря грамчетата, но ми дава приличен ориентир.

# 697
  • Русе
Karimma сега като се замисля май има нещо вярно .Довечера ще се претегля/премеря  тъй като нямам кантар Simple Smile

# 698
Няма как да е вярно това за талията, иначе аз щях да съм с перфектните мерки.  Laughing
Между другото на мен така ми прави кантара, когато е на неравна или грапава повърхност. Откакто се меря в банята го няма това играене.  Wink

# 699
        Здравейте мили момичета,благодаря на всички за страхотната софийска среща-давате ми увереност да продължавам напред и да се радвам на резултатите и постиженията ви!
       Съжалявам за отсъствието на Мари и Деси,а те са ми пример за това,че няма невъзможни неща с диетата-постигнали са толкова много,че може само да им се радваме и се надявам,че ще ги видим още на следващата среща!

# 700
Няма как да е вярно това за талията, иначе аз щях да съм с перфектните мерки.  Laughing
Между другото на мен така ми прави кантара, когато е на неравна или грапава повърхност. Откакто се меря в банята го няма това играене.  Wink

Аз пък ползвах нивелир,открих равните места и няма проблеми.
Относно талията... бях 72 кг с талия 101 см.В момента кг са ми колкото бедрото ,но това едва ли би бил ориентир за друг Wink

# 701
  • Плевен
Оооо, забравих да ви кажа, че и аз имам мида от Смайлсчето! А знаете ли защо са без перлите? Перлите са тук - Испански дюкански рецепти!!! Целувки!
Гмурам се в работа!
Е, не така с това равенство талия - килограми! Ами някой ако тежи 50 кг и талията ли му е 50 или в обратна посока. Има момент на изравняване сигурно, но все пак това не е точно!

# 702
  • Испания
... А знаете ли защо са без перлите? ...

На софийските и пловдивските дюканки казах, че перлите са в короната ми.  Joy Joy Joy

На всички   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 703
  • София
Здравейте момичета!!!   bouquet

Срещата в Борисовата градина наистина е минала чудесно и си личи по снимките. Вярно, че се включих виртуално, та поне до някъде удовлетворих желанието си да съм с тази прекрасна компания.
 Hug Hug Hug

Варненки, утре вечер се прибирам в София, но в събота сутринта отново съм във Варна. Моля, моля  Party една срещичка няма да ми се отрази никак зле. Оставям организацията на вас - само този път нека да е покрай морето, че заведения си имаме и в София, но море не.
А пък морският въздух и плажа, а и кросчетата в морската градина ми действат добре на килцата - да не си помисите, че не си нося кантарче тук  Joy Joy Joy

# 704
  • София

Аз не писах, че е вярно всеобщо, за цялата Слънчева система, а за себе си  Hug
За грапавата повърхност обаче - слагам везната на теракота в кухнята и изобщо не се замислям, че той има леееекички грапавини. Благодарности за подсещането, утре ще сложа везната в банята.

Общи условия

Активация на акаунт