За Дюкан ний здраво се държим и отслабваме със тоз режим - 264

• 53 408
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • Испания
Момичета, само набързо. Ако ви е удобно, мога да се появя в София в събота сутринта. Където решите. Ако може да е сутринта, преди да е напекло слънцето. Ще чакам да видя какво ще решите.

# 616
    А трици за закуска?Иначе количеството е мнооого малко.
Тричките утре, че днес просто реших и почнах с Дюкан, не беше предвидено, но от утре ги включвам. Благодаря за отзивчивостта, аз продължавам да чета от другите темички и да се информирам. Лека вечер на всички слабеещи Simple Smile Simple Smile.

# 617
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               Нито съм ви забравила, нито много съм изневерила на режима, но ме е напекло и размързяло... Днес обаче от няколко страни ме сдъфкаха като пилишка пържолка с испанска марината, че се скатавам, пък и май се налага да свиря сбор за софийска среща, та... излазвам от гнездото да ви кажа:
Софийска среща в събота, 07.07, в 10 часа на входа на Борисовата градина от към езерото, на спирката демек  Wink Всички пребиваващи, преминаващи и случайно прелетяващи са добре дошли Hug
               За повече информация - на ЛС.
               Козинки няма да раздавам, че и без тях ми е достатйчно топло..., предполагам и на вас...
                    Лека, мека, палава, розова, прохладна, режимна и стабилна нощ и ... до събота  Hug

# 618
Здравейте!Смайлсче,искам да ти пожелая почивката в България,да е изпълнена само с положителни емоции.Пък знам ли,може и до Бургас да ти се отвори път newsm78.

# 619
  • София
Добро и усмихнато утро   bouquet

Значи и тази среща ще е без мен -  #Cussing out
Събота сутрин ще съм в колата, на  път за Варна.
Надявам се резходките по плажа да дооформят поодслабналото ми, но все още "тресящо се " месце - всичко това в комбинация с приятни емоции.
Вече си имам квартирка - варненки, стягайте срещата.
Като не мога да се видя със тукашните момитета /които вече много ми липсват / и Смайлсчето, поне с вас да се видим.

# 620
  • Испания
Добро утро, ненагледни Убавици!  Simple Smile Hug

Здравейте!Смайлсче,искам да ти пожелая почивката в България,да е изпълнена само с положителни емоции.Пък знам ли,може и до Бургас да ти се отвори път newsm78.

Благодаря, Алекс.  Hug За съжаление, няма да ми се отвори път натам.

...Значи и тази среща ще е без мен -  #Cussing out
...
Като не мога да се видя със тукашните момитета /които вече много ми липсват / и Смайлсчето

За което много съжалявам.  Cry Приятна и режимна почивка!  Hug

Извинете ме, ако съм пропуснала да отговоря на някого, който ми е написал нещо в темата.  Embarassed Embarassed Embarassed

# 621
Здравейте , дами!
 И аз продължавам с режима, килограмите са вече -9,5 , чувствам се отлично  Grinning  Специални благодарности на Smileys   bouquet  Вчера си направих шоколада от стр.8 - стана супер! Направих го "шоколадов" с 1с.л. какао, щипка нес кафе и стевия/ наистина има малко странен вкус, но мисля, че е въпрос на навик/.

# 622
  • София
Привет, дами  Simple Smile
От 18.06. до днес - минус 4.5 кг. Не е много, но съм доволна - става плавно, без ексцесии  Laughing

smileys, снощи случайно да си била в парка "Св. Троица"? Имам усещането, че стояхме една до друга на една дълга пейка, ама може и да греша (не съм те виждала на живо).

# 623
  • Испания
...  Специални благодарности на Smileys   bouquet  Вчера си направих шоколада от стр.8 - стана супер! Направих го "шоколадов" с 1с.л. какао, щипка нес кафе и стевия/ наистина има малко странен вкус, но мисля, че е въпрос на навик/.

За нищо. Много се радвам, че си си харесала нещичко от темата. Има страхотни попадения. Да им се ненадяваш на мързеливите испанки.  Joy Joy Joy

Привет, дами  Simple Smile
От 18.06. до днес - минус 4.5 кг. Не е много, но съм доволна - става плавно, без ексцесии  Laughing

smileys, снощи случайно да си била в парка "Св. Троица"? Имам усещането, че стояхме една до друга на една дълга пейка, ама може и да греша (не съм те виждала на живо).

Поздравления за резултата.   bouquet Хич не е малко, много е добре даже.  Hug Не, не съм била аз. Бях си в Банкя.  Wink Иначе, така изглеждам  Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=595592.msg19487308#msg19487308

А така изглеждах /"старите" колежки ме знаят/: http://alfa.kachi-snimka.info/images/bfi1306448144g.jpg

# 624
  • на острова на мечтите
Мили дами, или да ви нарека Дюканки, с най-добри чувства, привет!
До преди една година и аз бях сред вас, но после се отказах, просто реших да стана вегетарианка и ... ясно беше,че не ми е мястото тук. Попрочитам ви от време на време, макар че туй, времето де, е все по малко Grinning
Дъкго се чудех, дали да пиша, знам че сте интелигентни жени, но както се вика и най-умният си е  малко....., та исках да ви река, не ви ли се струва драстична тази диета?! Още повече, че самият Дюкан напоследък я отрече, поне официално, за да си спаси репутацията, и, въпреки това, лекарският съюз го отлъчи от меидцинските редици. Помислете и за последиците на тази диета!
Знам, че резултатите са главозамайващи и много приятни, но дали са трайни! Колко от нас се завръщат отново там, откъдето са тръгнали? Не искам да ви агитирам за нищо, всеки сам решава, приканвам ви само да вложите повече здрав разум и да обичате своето физическо "Аз" малко повече! Не можа да го храните само с протеини! Изградете си правилни хранителни навици, които ще ви доставят всичко, което ви е необходимо, за да сте преди всичко здрави, не кльощави.
Знам, че ще има много несъгласни, които години наред са опитвали да свалят излишните кила с какви ли не диети, та сега, след тази, която действа,да се откажат, ще звучи много еретично. Не искам да предизвиквам спорове, всеки сам решава, но не мога да не споделя това, което знам,т.е. колко вредна е тази диета.

Всичко добро! Не ме мразете много! Laughing

# 625
 ooooh! Защо си мислиш, че да си вегетарианец е по- полезно. Лишаваш организма си от месо.
И да, изглеждам прекрасно, за което се кефя. Целулита ми прогресивно намаля. Да не говорим, че имам и стимул да спортувам активно. Не грухтя като 120 килограмова свиня майка на кростренажора.
Забравих откога не ме е схващал кръста, така че да не мога да си обуя долните гащи.
Ако си била наистина на Дюкан, щеше поне да знаеш, че не сме само на протеини.

# 626
  • Испания
Не можа да го храните само с протеини!

И кой ти каза, че го храним само с протеини?  newsm78 Щом си била дюканка и си спазвала режима, би трябвало да знаеш, че не е така.

...Още повече, че самият Дюкан напоследък я отрече, поне официално, за да си спаси репутацията, и, въпреки това, лекарският съюз го отлъчи от меидцинските редици.

А това къде го прочете?

Знаеш ли, много ми е странно, когато се появи някой, който не е на режима и започне да поучава. Трябва да сме толерантни и да не гледаме в чуждата паница. Нито веднъж не съм си позволила да вляза в тема на друг режим или диета и да поучавам. Всеки решава сам за себе си.

И не те мразя, разбира се. Казвам за себе си. Безразлично ми е мнението ти, но ти желая успех с начина на хранене, който си избрала.  Hug

ЕДИТ: И понеже обичам винаги да повтарям, че написаното, за щастие, във форума остава:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=568756.msg18125751#msg18125751

Аз не съм прилагала 2 пъти режима и не съм минавала през никакъв друг. Подобно лутане, повярвай, е доста вредно, но  Naughty всеки си решава.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 12:40 от smileys

# 627
  • При вещиците
Вчера си направих шоколада от стр.8 - стана супер! Направих го "шоколадов" с 1с.л. какао, щипка нес кафе и стевия/ наистина има малко странен вкус, но мисля, че е въпрос на навик/.
Аз пък си направих дюканска нутела  Heart Eyes Heart Eyes. Аууууу такава вкусотия, нямам думи. Но ще опитам и този шоколад, защото обожавам шоколада. Ще трябва да потърся друго какао, защото забелязах че това, което съм купила е обезмаслено 11%,НО има брашно и захар!!!  Момичета, знаете ли къде в София мога да намеря режимно какао (или поне ориентирайте как изглежда).
Karimma поздравления за резултата-започнали сме заедно този режим  Simple Smile
danilu no comment
Лек ден на всички и приятно режимстване   bouquet

# 628
  • София
Поздравления за резултата.   bouquet Хич не е малко, много е добре даже.  Hug Не, не съм била аз. Бях си в Банкя.  Wink Иначе, така изглеждам  Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=595592.msg19487308#msg19487308

А така изглеждах /"старите" колежки ме знаят/: http://alfa.kachi-snimka.info/images/bfi1306448144g.jpg
Благодаря ти   bouquet Излязло изпод твоите пръсти, поздравлението още повече гали очите ми  Hug
На снимка от скорошните ти съм те виждала и видът ти ми действа изключително мотивиращо, както и видът на момичетата по снимките, линкове към които са поствани към профилите им.
В Банкя често се разхождаме по семейному, нищо чудно там пък да се "засечем" - на мен ще ми бъде приятно Simple Smile
Lili_mili - поздравленията трябва да са много повече за теб - твоят резултат е още по-по  Hug Ще се държим ръка за ръка с теб, значи, а когато се наложи, ще си дишаме във врата  Laughing
Днес реших да съм съвсееем режимна - обявих рибен ден  Simple Smile

# 629
Хихихи  Crazy
Чудя се да пиша ли, избива ме на смях.
Моя приятелка с диабет 2ри тип, придобит поради затлъстяване, ходи на диетолог, защото ендокринолога я пратил на такъв. Та взеел и този ми ти диетолог едни 500лв. и и изготвил диета уж специално за нея.... амаа чист Дюкан.
Незнам до колко е вредно да се храниш по режима дюкански, но аз преди плюсках безобразно вафли, шоколади, пасти и всевъзможни бисквитки, сладки и солени, сандвичи с мазнотийки... Този начин на хранене дали е бил по-здравословен от сегашния, мляко, извара, яйца, чисто месце, рибки, зелечуци (които аз лично не ограничавам, като количество). Да не говорим, че режима може да се зпазва и от вегета... Не съм чувала Дюкан да отрича собствения си 20 годишен, че и повече, труд. А колкото до връщането на килограмите... мдаа ако не преминеш всички фази правилно ще ги върнеш, че и нови ще добавиш. При всяка диета или режим е така. Не веднъж съм казвала, че с този режим промених не само визията, но и отношението си към храната, дори цялостно промених мисленето си. Да може да си навреди човек на здравето, но ако не се отнася сериозно към който и да било режим. Много се е писало по тази тема и ще се пише. Всеки сам решава и преценява за себе си. Аз съм доволна, няма смисъл да изброявам за кой ли път, колко добре ми се отрази този режим.
Ние с Only ще се тупнем на софийската среща  Crazy
Lili_mili  какаото на д-р Йоткер мисля, че е подходящо Simple Smile
Karimma супер си е резуптата ти, съвсем нормално си смъкваш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт