За Дюкан ний здраво се държим и отслабваме със тоз режим - 264

• 53 390
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
здравейте Simple Smile Много пак се е изписало за туй момиченце... Нека сменя диетата, пък после като види, че и при нея няма ефект, пак другите ще са й виновни, но както и да е... Прав й път!
Няма да обсъждам повече тази особа, не заслужава подобно внимание Simple Smile
По едно кафенце за всички за хубав и усмихнат ден Simple Smile

# 61
  • Където си поискам:)
Славинче, благодаря за кафето  bouquet
Добро утро на всички Hug
Слънчев ден ви желая и нека не си разваляме хубавото настроение Praynig
На мен ми е приятно дави чета и ще го правя,режима също ми допада. На, който не му допада има право на избор, а това как ще си тръгне от темата е въпрос на възпитание и също личен избор.
Аз избирам да съм тук с вас Hug

# 62
  • Пловдив
Ще помоля да прекратите дебатите. Вчерашните коментари са оставени, за да има все пак черно на бяло причините за дългото отсъствие на някои потребители от тук, но няма нужда да се продължава да се прелива от пусто в празно и да се говори за хора, които няма повече да пишат тук. От тук нататък разговорите по темата ще бъдат изтривани като излишни - защото вече наистина няма смисъл от тях, така че не се сърдете ако някои думи изчезнат от постовете.

# 63
GalaEluard Hug  bouquet
Подкрепям абсолютно всичко,което си казала в последния си пост!Браво!
Все едно съм го писала аз.Между другото,и аз минах през 90-дневната,но само за 1 месец,
почти нищо не смъкнах,но след това дойде страшното...За около още месец качих още около 7-8 кг...Ужас! #Cussing out
Това момиче,с което се занимаваме доста време,за съжаление,не заслужава вниманието,което му отделихме.Не е осмислило нещата,няма достатъчно воля и т.н.Ами,младичко е...Лошото обаче е ,че с това тегло на тези години ще има мнооого проблеми ...и не само със забременяването...
Момичета Hug,вижте,внимание и време заслужават само тези,които са
осмислени и позитивни!Останалото е излишно изразходване и неприятни емоции,които,както всички знаем,"блокират"смъкването на теглото.Е,защо да си го причиняваме тогава? newsm78
Достатъчно енергия и воля хабим за да спазваме стриктно режима,айде да си доставяме повече хубави емоции... newsm10
Прекрасен и усмихнат неделен ден ви пожелавам от сърце! Laughing

# 64
Здравейте ,момичета Hug!
Не бях чела доста време и  се затрудних мъничко ,но се справих!Много ангажименти и съм все в движение!Това обаче не ми попречи на диетата.Свикнах да се храня правилно и където и да отида си подбирам храни ,които мога да си хапвам.Даже и кантара отчете в правилната посока newsm44.Вече затвърдих 68 кг.
Хубава среща сте си направили в Пловдив.Съжалявам ,че не можах да дойда smile3518.
Слънчев ден ви желая  love001!

# 65
Здравейте момичета. Покорихме "Околчица" успешно. Изминахме разстоянието от 128 км за 5 дни. Нямам никакви поражения, след като гуляхме през почти цялото време. Препоръчвам похода на всеки. Отпускащо е и най-вече ползотворно понеже можеш да свалиш доста килограми, особено на последния преход през врачанския балкан. 28 км през пресечен терен с много стръмен наклон без път и пътека. Качил съм няколко снимки от това мое приключение на този линк:
 http://balkanton.snimka.bg/travel/po-st-pkite-na-botevata-cheta.681451

# 66
Балкантон,завид,завид,за похода,за изживените емоции  bouquet.Ние тук,те ожалихме,че не случи на хубаво време. newsm10,поздрави и за това,че няма поражение,че предполагам вечер край огъня с какво сте затопляли newsm53

# 67
Докато похапвам вечерята, давам отчет за деня. Не задължавам никого да го чете или коментира, пиша си го за собствена "нагледност" - форума ме привлича далеч повече от файловете на компютъра.  Rolling Eyes
Закуска: 200 г кисело мляко, разредено с малко водичка за количество  Mr. Green + 2 с.л. овесени трици
Обяд: месо от пил. бут с къри подправки "задушено" на тиган и останалите 200 г кисело мляко.
Следобедно похапване: омлет от 4 белтъка със 100тина грама извара.
Второ следобедно похапване  Laughing : 1 купа супичка без застройка - т.е. само варено месо и бульон + кафе с 200тина грама прясно мляко
Вечеря: 1 пържолка от бут с подправки "задушена" на тигана
[/b]

# 68
Здравейте!
Аз чета ли чета в търсена на "моя" режим за отслабване.
Не съм го намерила още. Но ... бихте ли ми казали, защо според вас 90-дневната диета не е подходяща за хора с повече от 20 излишни килограма?
Аз вече май си го докарах да са толкова. Ще споделя, че когато опитах тази диета, за 1 месец се разделих само с 2 килограма, което според мен си е малко. Аз я започнах, защото ми се стори по-лесна и от гледна точка на това, че плодовете не са забранени.
Но тъй като вече ТРЯБВА да взема мерки, сериозно трябва да избера режим.
Благодаря за отговорите и отделеното време   bouquet

# 69
  • Испания
balkanton, добре дошъл отново!  Hug По снимките личи, че страхотно си изкарал. Най-хубавото е, че няма поражения след похода.  Wink

Здравейте!
Аз чета ли чета в търсена на "моя" режим за отслабване.
Не съм го намерила още. Но ... бихте ли ми казали, защо според вас 90-дневната диета не е подходяща за хора с повече от 20 излишни килограма?
Аз вече май си го докарах да са толкова. Ще споделя, че когато опитах тази диета, за 1 месец се разделих само с 2 килограма, което според мен си е малко. Аз я започнах, защото ми се стори по-лесна и от гледна точка на това, че плодовете не са забранени.
Но тъй като вече ТРЯБВА да взема мерки, сериозно трябва да избера режим.
Благодаря за отговорите и отделеното време   bouquet

Здравей!

За 90-дневната сигурно ще ти отговори някой, който е бил и на нея. GalaEluard днес е споменала в пост за нея.

Аз свалих с режима на Дюкан 38-40 кг и ги поддържам от декември 2009.

На който и режим да се спреш, трябва да си много добре запозната със същността му и да си стриктна, защото всеки има своите правила и ако не се спазват, можеш да си навлечеш куп здравословни проблеми.

Аз, обаче, имам въпрос към теб във връзка с твой пост в друга тема:

...
Преди години опитах Дюкан - за 4 дена свалих 4 кг. Не продължи кой знае колко този режим. Но хората, с които го започнах, масово се поболяха. Бъбреци, крака, диабет...Опитах 90-дневната. Ами за  месец - 2 килограма. Сториха ми се малко  newsm78
Срам, не срам. Да си призная, че пих и китайски хапчета  Embarassed Ама и от тях само портмонето ми отслабна.
...
А като четох последно 90-дневната и Дюкан ... какво е станали там, не знам. Ама много нападки, много разправии...

Оцветеното в червено наистина ли го смяташ за действително?  Shocked

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 19:27 от smileys

# 70
Ех  ooooh!
Само ще споделя, че с 90дневната за 2 месеца бях смъкнала 2-3кг. най-много, видях, че няма да стане и се отказах. След това не съм яла като количество повече от това, което ядях и по време на диетата и започнах да пълнея безобразно. Докарах се до 121кг. не се оправадавам с диетата или с каквото и да било, плюскала съм, нося си последствията. С Дюкан успях за година и 3 месеца да смъкна 46кг. и продължавам. Всеки сам избира и преценява режима подходящ за него. Колкото до болестите, ами да като не се чете подробно за това с което си решил да се захванеш.... Вода, режимна храна, позитивно мислене, готвене... без тези неща не става.
Имам някакви съмнения, че тези въпроси са породени от особата, която вчера се е вихрила. Както ще да е. Всяка диета или режим, с който решим да започнем някаква промяна си има специфика и за да не си причиним здравословни проблеми трябва да четем и преценим подходящ ли е за нас.
А, да две мои приятелки в момента са на 90 дневната, едната за 3 месеца не е смъкнала нищо, но тя има хормонални проблеми, проблеми с бъбреците и куп други здравословни, за това и не може да започне Дюкан. Другата за 3 месеца е смъкнала 4кг. като си сменяше дните. Това го давам като информация, не плюя 90 дневната и нямам нищо против хората спазващи я, но със сигурност моят режим е ДЮКАН  Sunglasses

# 71
  • София
Ехааа, аз 2 дни да не влизам и вие да изпишете света! Връщам се да чета.
Аз си имам нов кантар и или съм в огромен застой или има разлика в показанията на кантарите  Sad

# 72
Аз исках да ви питам нещо, не е точно свързано с режима, но ме интересува.
Има ли количество протеин на ден, което НЕ трябва да превишавам? Защото от чисто любопитство сега си сметнах калориите, протеините, въглехидратите и мазнините, които приемам и калориите са ми супер, въглехидратите и мазнините - също, но протеините ми се видяха малко множко  newsm78 Т.е. 220 грама. Това прави по малко повече от 3 грама на телесно тегло, чела съм, че не е хубаво да падам под 2 за дълго време (пише го в темата на smileys, ако не се лъжа), чувала съм, че не трябва да се прекалява, но какво е това количество, което не трябва да се прекрачва?
И да, знам, че нашия режим не се ангажира с пресмятане на нищо, това го правя от съвсем чисто любопитство!

Другият ми въпрос е за ниското кръвно - откакто съм на режима постоянно ми пада в граници, които са ненормални за възрастта ми и според всичко, което прочетох, кръвното ми наистина е ниско... каква може да е причината и как мога да си помогна?

# 73
just.do.it за протеините не мога да ти отговоря, но за ниското кръвно, пиеш ли достатъчно вода? Водата регулира кръвното, както високото, така и ниското, или прекалено приближени и раздалечени граници.

# 74
just.do.it за протеините не мога да ти отговоря, но за ниското кръвно, пиеш ли достатъчно вода? Водата регулира кръвното, както високото, така и ниското, или прекалено приближени и раздалечени граници.
Пия достатъчно, даже може и повечко да е. Никога не съм била така  Sad Или пък може би природно кръвното ми е ниско, но с начина, по който съм се хранела не съм разбирала  newsm78  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт