За Дюкан ний здраво се държим и отслабваме със тоз режим - 264

• 53 378
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Аз все пак сигнализирах..никой няма право да ме псува....
Съжалявам, че не цитирах поста и с псувнята....

# 46
  • Испания
Писах след теб и дадох линк на пост в заключена тема, който няма как да бъде редактиран.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=659020.msg22006574#msg22006574

И след всичко написано в отворената от нея тема, имаше наглостта да се върне тук, ни лук яла, ни лук мирисала и момичетата си изпочупиха пръстите да обясняват.  ooooh!

# 47
Само още някой да посмее да ме напсува....да се благодари, че не знам коя е....не говоря за саморазправа, да е ясно....има законови механизми....

# 48
 ooooh! Не съм запозната с правомощията на админа, но предлагам всички тия безмислени постове и от двете страни да бъдат изтрити.
Вещи  Praynig

Тумбе forget it  Peace

пп.Даже идея нямах, че това е същото момиче.А като си помисля, че тогава даже малко ми дожеля за нея  ooooh! Смайлис прочетох и линка от заключената тема и.... пак  ooooh! 

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 00:01 от tqna

# 49
  • Испания
ooooh! Не съм запозната с правомощията на админа, но предлагам всички тия безмислени постове и от двете страни да бъдат изтрити.
...

Много са смислени и показни, ако питаш мен, tqna  Hug Преди време имаше пост с настояване на бъде наказана Гала за ироничния си пост към същата потребителка, която само искаше да я накара да размисли.

Цялото ни писане тук се обезмисля напълно от подобно поведение. И какво? Изтрива се написаното и се приключва. Нека до стои и да се чете. Който е умен от всичко може да извлече полза за себе си. Това е личното ми мнение.  Peace

Между другото неведнъж съм се огорчавала, когато съм била малко по-остра /като видя, че някоя новопокръстена дюканка не е чела нищо и се отнася безотговорно към здравето си/ и наскачат един куп "колежки", за да ме съветват, че трябва малко по-деликатно, така с емотикони между изреченията... Страшно ми е докривявало.

Виртуалното общуване си е изкуство и не винаги сме в кондиция за него. Както и в ежедневието, разбира се. Но все пак човек трябва да се побира в някакви рамки, мисля.

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 23:43 от smileys

# 50
Моля само да вземат мерки.

Постовете не са безсмислени, все някой трябва да вземе мерки, не може да псуваш и обиждаш и да се държиш арогантно, трябва да има контрол...

# 51
  • Русе, България
Добра ви вечер момичета Simple Smile

Виждам, че заради Shine_ отново ще има сумати изписани страници.  Оставете я да си тръгне спокойно и да прави каквото си иска.
Започването на диета е много сериозно решение, което трябва много добре да се обмисли.
И на мен ужасно много ми липсват плодовете, дори днес вадих костилките на череши за сина ми и едвам се сдържах да си хапна поне едничка. Но успях, не се изкуших. Всичко е въпрос на желание и воля.
А за проблемите с тоалетната има много решения, които не веднъж вече бяха споменавани във форума.
За да излиза по-евтин режима трябва да се готви. Аз например с половин килограм телешка кайма си правя мусака, която ми стига за 3 дни. Една тенджера супичка с половин кило бутчета и малко зеенчуци стига също за няколко дни. Като отделиш например два дни в седмицита за да си сготвиш няколко манджички и сладкиши, после не се чудиш какво да хапнеш като отвориш хладилника.

Айде, лека от мен и много целувки!!!!  Hug    bouquet

# 52
Добра ви вечер момичета Simple Smile

Виждам, че заради Shine_ отново ще има сумати изписани страници.  Оставете я да си тръгне спокойно и да прави каквото си иска.
Започването на диета е много сериозно решение, което трябва много добре да се обмисли.
И на мен ужасно много ми липсват плодовете, дори днес вадих костилките на череши за сина ми и едвам се сдържах да си хапна поне едничка. Но успях, не се изкуших. Всичко е въпрос на желание и воля.
А за проблемите с тоалетната има много решения, които не веднъж вече бяха споменавани във форума.
За да излиза по-евтин режима трябва да се готви. Аз например с половин килограм телешка кайма си правя мусака, която ми стига за 3 дни. Една тенджера супичка с половин кило бутчета и малко зеенчуци стига също за няколко дни. Като отделиш например два дни в седмицита за да си сготвиш няколко манджички и сладкиши, после не се чудиш какво да хапнеш като отвориш хладилника.

Айде, лека от мен и много целувки!!!!  Hug    bouquet

Eй, браво, ти за два пъти по-кратко време от мен ме мина и задмина по свалени килограми  Mr. Green
А на мен ми стана много смешно как тази shine_ няма пари за храна по Дюкан, но има 3 лаптопа и 2 телефона...  Laughing Laughing Laughing

# 53
Смешното е как хората си позволяват волни действия...и си мислят, че тия действия няма да бъдат наказани, е, досега беше така...ама отсега, няма да е..... тука има и юристи, крайно време е да си влязат в ролята....та някои влязохме в роля, де.... Wink

# 54
Добро утро  Hug

Големи страсти се развихрили пак покрай Шайн .... ужас ...

За да не утърва темата и вашите писания! Mr. Green
Два дни никакъв спорт и храна под всякаква критика, че бях на едно изложение и съм тотално изцедена. ooooh! Утре ще вляза в режим, а в понеделник ще свалям мерки и теглилки.

И аз така бях миналата събота и неделя  ooooh! Та цяла седмица се опитвам да оправя положението ... и още ще трябва ...  Иначе всичко при мен е ок .

Лек ден и повече усмивки на всички  Hug

# 55
  • Испания
Добро утро!

Усмихнат, спокоен и минусов ден!

# 56
Добро утро Simple Smile
Аз пък искам да обърна внимание не на арогантното поведение, а на това до какво доведе нечетенето поне на 1ва страничка от въпросната потребителка. Предния път за това и избухнах така, с пълното съзнание, че могат да ме изритат от форума, но съм имала пълното основание да повиша тона и да премина приличната граница. Е, не съм псувала, обидих я, но не съм казала нито ена лъжа. Та, да си останат тези постове, ако някой все пак си прави труда да чете, да може да види до къде води не доброто информиране за режима, а и не само за този режим, а и всяка диета. Беше ми писало на лична момичето и и обясних, че щом и липсват плодовете и разнообразието може да премине на 3та олекотена за кърмачки. Обяних и, че 90 дневната не е за нас, хората с над 20 излишни кг. Бях я започнала и освен, че не смъкнах нищо за 2 месеца, ами и после ела да видиш какво покачване си причиних. Яд ме е много на мен си, защото преди години слушах глупостите на хората за Дюкан и вместо да започна от 100кг. и сега да съм с манекенски размери, аз си стоях непросветена и дебела, самозъжаляваща се и депресирана, комплексарка по отношение на външния вид. Всяка от нас се е чувствала така, няма какво да се заблуждаваме. Обичам да съм директна без заобиколки и галене с перото. Един ден, когато Венци (Балкантон) ми показа снимките си, вече беше смъкнал 30тина кг. се изумих. И така започна едно ровене из интернет, четене на за и против режима. Прочетох книгата, четох форума, връщах се в темите, мислих, преценявах, ДА ТОВА Е МОЯТ РЕЖИМ. Сега година и половина по-късно съм благодарна на всички, които са ми отворили очите. Сърдя се на близките си, че толкова време ми повтаряха "Абе, малко пълничка си, какво от това, много си си хубава...." знаете ги тези приказки. Каква ти хубавица, ами свиня съм била и то огромна. Да имам още с какво да се справям, превъзпитавам се. Може и да съм ги казвала всичките тези неща, но понякога трябва да си ги напомняме и да не се връщаме там от където сме тръгнали. Истината е, че ако не бях започнала режима сега най-вероятно щях да съм с десетки заболявания и шепа лекарства. Сега година и 4 месеца от началото на режима, мога да кажа, че кръвното ми се нормализира (при мен беше ниско, стигала съм до припадъци) краката не ме болят, нямам проблеми с жлъчката, нямам киселини, нямам котил, гастрит, мога да тренирам усилено 2 часа без да се задъхам или изморя. Мога цял ден да вървя, без да се изморя (вчера цял ден се разхождахме навън и се чувствах супер). От всички тези болежки се оттървах благодарение на този режим и съветите, рецептите, дори и хоканията на момичетата тук. И не на последно място, емииии друго си е да влезеш в магазин и да можеш да си купиш дреха, която ти харесва, друго си е да те заглеждат мъже по улицата, не защото задника ти е 2 декара, а защото изглеждаш и се чувстваш чудесно  Embarassed  Друго си е, когато влезеш някъде да ти се обръща веднага внимание, друго си е когато седнеш в заведение да хапнеш, не да те гледат и да си мислят тая свиня пък не се наяла и тя... защото си го мислят....
Отплеснах се прекалено много, но исках да споделя всичко, което мисля и ми се случва от както съм на този режим. Сега като се замислих, станала съм много по-щастлива, жива и със самочувствие, не само от визията, която имам сега, ами и от факта, че съм се преборила с всички тези килограми, знаете колко е трудно. Горда съм със себе си и с постигнатото и ако един ден се отпусна и започна да се връщам към прасето, няма да си го простя   Close
Благодаря момичета, че ви има, дори и на тези, които са минавали и заминавали с "викове и крясъци" и от тях е имало полза  Simple Smile Радвам се, че попаднах тук, защото освен всичко друго намерих и страхотни хора, които мога да нарека приятелки   bouquet

# 57
  • Пловдив
GalaEluard newsm51 newsm51 newsm51

mrstraetz  202uu

# 58
Добър ден  bouquet

# 59
Аз да се похваля, че съм изчистила килцето от емоционалното хранене - явно е било задържана вода.
Хайде, сега почвам да ги нищя тези 68.500 без да се качвам на кантара всеки ден - днес по изключение, че ми беше любопитно.  Laughing

аз видях псувнята на Шайн, мога да "свидетелствам"[/b]

Общи условия

Активация на акаунт