За Дюкан ний здраво се държим и отслабваме със тоз режим - 264

• 53 468
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
slavin4eto много си готина и роклята е супер, дай ми на лична сайта от които си я поръчала, че аз съм фен на online пазаруването. Сега чакам един син гащеризон  да видим какво ще дойде
И аз искам сайта Laughing.
Отчитам скромен минус от 200 гр., но и това е нещо.

# 556
Добро утро Hug!
Пия си кафето с вас и се захващам със задачи!Трябва да си приготвя нещо с трици за закуска ,че днес излапах послната доза. Party
Чакаме снимки от срещата в Пловдив,ама айде първо се понаспете и после пак ще ви навестя Heart Eyes!
smileys,няма по хубаво от това да си в къщи Peace!

# 557
  • При вещиците
Добър ден на всички! Снощи бях притеснена за навлизането в ПЗ. Чувствах се като пред изпит  Rolling Eyes.
Премерих се и се оказа, че резултата от първа фаза е 3,2 кг при "предречени" 2,7 кг от калкулатора. Очаквах да е повече, но все пак ми даде сили и гордо влизам във фаза 2. Лек ден и много минусчета  Wink

# 558
         Смайлс,добре дошла,радвам се, че вече си в България!Надявам се,да организираме среща в най-скоро време!Хайде,софиянки...не се спотайвайте!

# 559
  • Пловдив
Кога ще има софийска среща?

# 560
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Попаднах на една много интересна рецепта за сладки с прясно мляко. Странното е, че никъде не присъства брашно в оригиналната рецепта, която е следната:

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
яйца - 1 брой
прясно мляко - 1 к.ч.
олио - 1 к.ч.
захар - 2 к.ч.
амонячна сода - 1 пакетче
сода - 1/4 ч.л. бикарбонат
есенция - по избор
лимони - настърганата кора от 1 лимон
ПРИГОТВЯНЕ НА СЛАДКИ С ПРЯСНО МЛЯКО

Разбийте яйцата със захарта до побеляване. Добавете прясното мляко, олиото и останалите продукти и замесете меко тесто.

Пълни се в леко намазнен отвътре шприц и се шприцоват сладки във формата на розички в тава, застлана с хартия за печене.

Сложете сладките с прясно мляко да се изпекат до порозовяване в умерено загряна фурна.

Първо ми е интересно как ще получим меко тесто и второ, ако махнем олиото и съответно заменим захарта с подсладител може ли да ползвам рецептата, когато имам нужда от сладичко?

# 561
  • Русе
Лично на мен ми прилича на някакво подобие на крем карамел по скоро от колкото на тесто.Ами защо да не може да се ползва ако махнеш олиото и замениш захарта  newsm78
Според мен може, но мисля че тука захарта има важна роля.Абе не знам  Simple Smile

# 562
  • Пловдив
Лично на мен ми прилича на някакво подобие на крем карамел по скоро от колкото на тесто.Ами защо да не може да се ползва ако махнеш олиото и замениш захарта  newsm78
Според мен може, но мисля че тука захарта има важна роля.Абе не знам  Simple Smile
И аз се замислих за нея, защото тя май ще държи белтъка на сняг, но все пак ще го пробвам някой ден Simple Smile

# 563
Разбийте яйцата със захарта до побеляване. Добавете прясното мляко, олиото и останалите продукти и замесете меко тесто...
Според моя скромен кулинарен опит няма как от голи яйца и прясно мляко да се замеси каквото и да е тесто, пък било и то с добавка на захар и олио  newsm78 Иначе maikinatati е права, освен крем карамел друго не би се получило от горните продукти, но за тесто и дума не може да става. Явно авторката е забравила да спомене за 1-2 чаши брашно  Laughing

Аз отчитам режимен пъстървово-протеинов четвъртък с чиста съвест  Flutter Макар, че днес доста скромно хапнах, ама нещо ме бори някакъв вирус и никакъв апетит нямам  Sick

# 564

Разбийте яйцата със захарта до побеляване. Добавете прясното мляко, олиото и останалите продукти и замесете меко тесто.

на мен ми идва само една идея,а тя е брашно колкото поеме.
Наподобява на една рецепта в която розичките се лепят със сладко

# 565
Ехо, спите ли, момичета... Да не сте си помислили, че съм Ви изоставила. Вчера просто цял ден бяхме навън и не остана време. Равносметката за два дни - 2.200  Shocked Направо не мога да повярвам, колко много. Знам,че е вода, но все пак с ограничаване и не знам си какво едва мръднах 1 кг. за около 24 дни.
slavin4eto, и аз си мисля, че няма начин да се получи тесто без брашно или нещо подобно. И според мен са забравили да добавят - "брашно, колкото поеме".
Lili_mili, отлични резултати, продължавай в същия дух.
За "феномена България" в книгата пише, че тъй като издателя е нямал пари за реклама, никой никога не е рекламирал книгата. Но от уста на уста и видимите резултати, това се е превърнала в една от най-продаваните книги. Нещо в този дух, няма спомената Бг Мама  Laughing
Момичета, по колко кисели краставици може да се яде на ден? Аз изядох 1 съвсем малка вчера, но ме загложди мисълта, дали е много или не. И също така по колко лук?
Лек и спорен ден на всички и много , много минуси.

# 566
Добро утро, момичета   food010
Минавам набързо преди работа за да се похваля. Вчера направих точно два месеца с режима и резултата е точно -9кг. Мноооого съм доволна  newsm44

# 567
Момичета, по колко кисели краставици може да се яде на ден? Аз изядох 1 съвсем малка вчера, но ме загложди мисълта, дали е много или не. И също така по колко лук?
Лек и спорен ден на всички и много , много минуси.

Добро утро  Hug

Киселите краставички за мен не са режимни , защото за направата им се използва захар ! Четете етикетите внимателно - аз лично не съм срещала в България кисели краставички с подсладител ! Виж по чужбинско сигурно е друго нещо ... там си имат всичко ...  Sad
Лук в ПЗ дните колкото искаш , но в П дни само малко като подправка , иначе си става ядене на зеленчук..... въпреки че колко ли лук може да се изяде за един ден , за да се брои като ядене на зеленчук ....  newsm78   И все пак - по-малко , по-добре  Simple Smile

# 568
Добро утро, мен ме пипна летния грип, малкото ме зарази. Съответно си изслушах тирадата, че да това е виновен режима :о:
Иначе съм -200 гр и днес, многото мина, малко остана Wink

# 569
    За мен кис.краставички са режимни,от ония в бидоните,дето са само със сол,но те пък са мноооого солени,за 10 м.съм ползвала само в руло стефани 2 пъти и 1 път върху пица.

Общи условия

Активация на акаунт