Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за присъединяване към група във Facebook?
Как да се справя с гаденето по време на бременност?
Как да се подготвя за медицинските изследвания за сключване на брак?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за присъединяване към група във Facebook?
-
Как да се справя с гаденето по време на бременност?
-
Как да се подготвя за медицинските изследвания за сключване на брак?
-
Как мога да управлявам стреса и сенната хрема по време на бременност?
-
Как да се подготвя за преместване в нов квартал?

То май и при мен ще е женско, ама много обича да показва дупе и крака (професионална стриптизьорка от малка), та хич не е сигурна доки....другата седмица на ФМ се надявам с по-голяма относителна сигурност да ми кажат

Явно някой по - важен се е наместил на моето място. 
браво, браво. Ще стискам палци всичко с бебчето да е наред и да не се срамува да се покаже
Нашето е голямо срамливче, досега все се крие, но в понеделник пак ще ходим да го дебнем 
. И най-важното щерката е много радостна, че не съм познала пола, т.е. ще имаме момиченце.
/ и на връщане в автобуса все си мислех дали докторката правилно видя/нищо не споменах на щерката,че аз с този мой песимизъм...
/ но щом и при вас е било така, явно грешка няма.
Забравих да кажа че сме в 20 г.с. +3, абе термина е за 1 ноември от пловдивската докторка, а тази от нашия град се
м/у 30 и 31 октомври
Има такива за които това, че не се чустваш добре в жегите е достатъчна причина за болничен, ама има и разни дето се правят. Направо иди и си му кажи на доки, защо ти е тегаво да работиш в жегите и може да ти даде. Ако е за постоянно ( докато бебо се появи 
М
Спя по 6 Часа на денонощие, преди 12 не мога да затворя оЧи и ставам с децата за уЧилище.