Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за присъединяване към група във Facebook?
Как да се справя с гаденето по време на бременност?
Как да се подготвя за медицинските изследвания за сключване на брак?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за присъединяване към група във Facebook?
-
Как да се справя с гаденето по време на бременност?
-
Как да се подготвя за медицинските изследвания за сключване на брак?
-
Как мога да управлявам стреса и сенната хрема по време на бременност?
-
Как да се подготвя за преместване в нов квартал?
А и децата в групата ми са разбрали, че чакам бебе, и днес като ме видях ми честитиха! Много мило ми стана.
. ама много пишете бе, не мога да смогна да прочета всичко.

Petite chose възхищавам ти се на търпението за пола на бебчо,пожелавам ти да е девойка,макар,че знам че и момче да е пак ще е дарено със същата любов
И не се заричай,че ще е последното,и аз така си говорех третия път,ама ей ме на пак с тумбак
За раждането ,момичета, наистина нищо не може да се планира с точност предварително. Има много случаи на родили майки секцио,които след 2 часа са вече във форма и сили да се грижат за бебчовците,а и такива които са родили нормално,които дни наред не могат да се вдигнат от леглото. А логиката следва да е обратното,така,че важно е в крайна сметка всичко да мине максимално добре на според индивидуалния случай. magarence_baby и при мен така се получи с кърменето,качих още, но и те се свалят. шушулче много са ти сладки всички снимки. И последно да питам пак,може ли някой да ми каже защо не мога да започвам новото изречение на нов ред,а уж се опитвам