Радостта ми е голяма - ще съм НОЕМВРИйска мама - еп.6

• 32 791
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • гр.София
За съжаление ако срещата е на 16.06. аз няма да мога да дойда - имам изпит. Отново ще си ви гледам само на снимки  smile3518

# 346
  • София
Аз мога да проверя дали могат да сместят 12 мами в Папаята на Орлов мост.
За Лагуната няма смисъл да се проверява, там има доста места и могат да ни сместят.
Плежър, вече никъде не се пуши, а и в събота студенти няма.Относно Лъвов мост, там е такава цигания с тези ремонти и строежи, че изобщо не е подходящо за каквато и да е среща, това е лично мое мнение де.

# 347
Здравейте мами, от доста време ви чета и най-накрая успях да ви изчета  newsm44. Да ме запишете и мен 1 бременност от Варна, термин 21 ноември. Пола още не го знаем. Пожелавам леко бременеене на всички и хубав и слънчев ден   grinning039

# 348
Относно срещата може ли да е следобед при мен сутринта няма кой да гледа Митко, защото и мъжа ми работи и събота до 15:30. Ако я направим срещата следобед ще мога да оставя Митко и татко му да се гледат и да дойда най-после и аз.
 А честно да си кажа от една седмица като съм нон стоп с него ме е шубе да го помъкна на толкова далечно разстояние. Изнервя се и започва да не слуша. Цяла седмица излизаме само на площадката близо до нашия блок и добре, че там има сянка. Вярно на тази площадка прекарва много часове в каране на колело гоненица и игри, но за дълги разстояния ме е страх. Пък и вече в горещото се изморява и спи на обяд.

Иначе за варицелата още не сме цъфнали. Мисля, че ще я пропуснем. Или поне силно се надявам.

# 349
hetera споменах Шкорпиловци като място за почивка, т.е. спокойствие и хубав плаж.Бях там преди 3-4 години и ми хареса и все пак всеки с мнението си. Simple Smile
Нощес хич не спах,че се чуваха някакви котки как се бият и ставах поне десетина пъти да викам на нашата да се прибере и така и не  дойде до 7 сутринта. Дойде и почна да се гали и мърка и както винаги се опитваше да се качи на коремчето ми,явно усеща беба,знам ли.

# 350
Здравейте майчета! Навън направо не се диша и като си представя, че това е само началото.  ooooh! Днес обсъждахме с мъжа къде можем да отидем на планина, но в същото време да не е много далече от София и нищо не измислихме в крайна сметка. Вие сещате ли се за нещо?
За среща съм "за", стига да не е на Лъвов мост, че до там ми е трудно да се добера.
Хетера, Южният парк ме устройва идеално.

# 351
  • София
Още една срещичка  smile3521 smile3521 smile3521

Аз съм вътре и този път няма да си тръгна първа Mr. Green

И двете места ми звучат добре, притеснява ме само, че Софийския сега е в сесия и има изпити постоянно. Просто не ми се рискува някой да ми пуши на главата или друго дразнещо занимание , защото сигурна съм, че точно вие ще разберете  Crazy от тези хормони съм загубила всякакъв самоконтрол  Blush  Blush  Blush и се притеснявам да не стане грозно  Confused .

# 352
  • София
За срещата този път живи и здрави трябва да съм на линия!!!!!!Орлов мост ми е малко далеч,другите две места са ми по ок.

Aera кажи само кой ден от другата седмица ти е удобен и час и къде точно в Южния и сме там:)

dmk8889 аз съм ходила отдавна и дето се вика нямаше къде и да хапнеш като хората,това питам дали сега е по-населено откъм заведения например.

Добре дошли на новите момичета.Ние сме в Ябланица на гости малко,хубавото е на хлад.Гледайте всички в силното слънце да сте така,на сянка и почивка.

# 353
Ех, каква хубава новина - този път съм с вас на срещичката, живот и здраве. Аз съм за Папаята до Софийския.....и няма страшно - вече никъде в затворени заведения не се пуши  Simple Smile Но ако решите за друго място, аз пак съм ЗА.

Шушулче, бързо звъни на доктора....дано докато пиша, вече да си по-добре и да няма повод за притеснение Hug

Аера, за по-близка планина се сещам за Паничище над Дупница - прохладно е и много красиво и тихо Simple Smile
Добре дошли на новите мамчета Simple Smile

# 354
Little_Snow_White, а знаеш ли някое хубаво място за отсядане там?
Я да ви питам и нещо друго. Понеже забелязах, че на опаковката от какаовото масло пише, че му е изтекъл срокът, днес хукнах по аптеките да търся и навсякъде ме гледат като извънземно. Някоя от вас ако си е купувала наскоро може ли да ми каже от коя аптека?
Хетера, ако искаш на лични, да не спами темата.  Peace

# 355
Здравейте, сладки мами!
Аз току що се прибирам в къщи - ра зхождахме се в Перник с едни приятелки, хапнахме в една пицария.Това, което искам да споделя е, че за първи път влязох в магазин за детски дрешки.Ох толкова сладки неща имаше,ама цените.....Едно боди - 9 лв, едни панталонки 20 лв. За мен поне тези цени са доста високи и отсега май ще започна да спестявам. Rolling Eyes
Шушулче, най - добре наистина звънни ако са толкова силни болките.А иначе снимката ти е много хубава.И моето коремче е там някъде.
Хубав ден на всички и стойте на сянка,че е страшна жега! Hug

# 356
Хетера беше си добре като за малък курорт и за заведения и място където да останеш.

Аера както са ти казали по-горе,Паничище,който е на 20 км от моя град и на 80 от София е приличен избор за почивка на планина.То и Боровец е близо,но някак му се губи вече очарованието на планински курорт.

Между другото намерих някаква фирма,която прави възгавниците за бременни за 45лв.Ако искате инфо,кажете.

# 357
  • гр.София
nori4ka87, и ние с бъдещия татко снощи се поразходихме в един детски магазин...има много хубави бебешки неща, но цените найстина са... ooooh! Иначе гледам повече по сайтове и тези, в които си харесвам много неща на горе-долу прилични цени са:

http://www.pakostnik.com/bg/promotions.php

http://www.bebeshkidreshki.com/

Не съм много фен на онлайн пазаруването, но май ще стана, че вчера в Хипо видях едно комплектче за изписване за 105 лв Sick Вярно, че там дрешките са си скъпи, ама чак пък толкова....

Гледам обсъждате Шкорпиловци. И аз съм ходила там, но с голяма компания и затова си ми беше забавно. Иначе е все така спокойно и скучно вечер .

Хубав следобед на всички Grinning

# 358
Предизвикателна, май и аз ще се възползвам от онлайн пазаруването.
На мен сутринта ми се случи нещо странно - като станах си пих всички хапове и реших да хапна домашни череши.Наядох си се и след 10 мин -  Sick(върнах поръчката).И онзи ден като хапвах меденка ми стана лошо ама не повръщах.Това пък от къде се взе? newsm78
Исках да питам може ли да пием от газираната вода на Горна Баня?Мисля да си правя цитронада. smile3521
Навън наистина е страхотна жега - а ние сме във Владая и сме близо до планината.Не знам вие в София как се справяте.

# 359
Шушулче как си,обади ли се на лекаря?

Predizvikatelna много ми харесаха сайтовете,аз мога да добавя магазин щъркел,понеже ми е наблизо,разгледах онлайн магазина им,има комплекти за изписване за по 66 лв -върте дефакто са 3 комплекта дрешки :

http://www.shtarkel.com/products/2672-komplekt-za-izpisvane-vr-zaiche.html

норичка мн кофти за Sick,на мен миналата бременност ми се случваше до края от определени храни,така че по-умерено,колкото до газираната вода защо не пробваш с михалково-тя е естествено газирана,а и в крайна сметка няма всеки ден да я пиеш я Wink

Общи условия

Активация на акаунт