Орхидея - тема 8

• 116 935
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • на 90 км от морето
Искрено и благородно ви завиждам, момичета  Heart Eyes Де ги в Шумен такива цени на орхидеите  #2gunfire

# 91
  • В най - голямото село
Госпожица Лаленце   Embarassed Димитър Петков е....
Не са преоценени. Малките са някакви мини, цъфнали са си. Даже аз преди 3 дни с цялата си глупост взех същата мини орхидея от магазин в центъра за подарък за 16 лв  Hug

# 92
  • Велико Търново
Здравейте отново! Аз пак с въпрос - току-що като надигнал листото на едната си орхидея и видях две жълти гъби. Означава ли че има някакъв проблем в почвата? Аз ще ги махна, но дали ще изникнат други newsm78

# 93
Информация от вчера за варненки-в Практикер са пуснали навероятни орхидеи ,фалчовци по 10лв и от другите видове,които аз не разпознавам добре по 12лв.Този път разцветките са невероятни и по-рядко срещани-аз си взех така наречения арлекин,който го имаше в няколко цвята и още един двуцветен фалчо.

# 94
  • Велико Търново
Информация от вчера за варненки-в Практикер са пуснали навероятни орхидеи ,фалчовци по 10лв и от другите видове,които аз не разпознавам добре по 12лв.Този път разцветките са невероятни и по-рядко срещани-аз си взех така наречения арлекин,който го имаше в няколко цвята и още един двуцветен фалчо.

Точно от Практикер, но във Велико Търново си купих в петък едната орхидея по 9,99, а другите по 11,99 ги пишеше МИКС. Наистина бяха много и невероятно красиви. Голямо разнообразие.

# 95
  • В царството на мечтите
При мен стане нещо всички цветове на орхидеите ми окапаха и на 3 изведнаж

# 96
Момичета, привет!
Моля ви помогнете със съвет, според вас има ли шанс тази орхидея? Мисля, че умира, листата и станаха меки и спарени, какво да направя, за да и помогна? От скоро се запалих по орхидеите и още нямам опит в отглеждането им. Благодаря ви предварително!
http://desin4o.snimka.bg/other/razni.684208.27560473
http://desin4o.snimka.bg/other/razni.684208.27560471
http://desin4o.snimka.bg/other/razni.684208.27560472

# 97
  • Gone with the wind
Има немалък шанс - намажи раничките на отрязаните корени с фунгицид и я засади. Не поливай 1-2 дни, а после може само с пулверизиране на корите, тъй като няма много корени и пулверизирането ще е достатъчно.
Ако искаш да играеш на сигурно - закрепи я над буркан с вода на дъното. Влагата от изпаренията ще стимулира много бързо корените да започнат растеж

# 98
Има немалък шанс - намажи раничките на отрязаните корени с фунгицид и я засади. Не поливай 1-2 дни, а после може само с пулверизиране на корите, тъй като няма много корени и пулверизирането ще е достатъчно.
Ако искаш да играеш на сигурно - закрепи я над буркан с вода на дъното. Влагата от изпаренията ще стимулира много бързо корените да започнат растеж

Благодаря, ще я закрепя над буркан! Дано оцелее!   bouquet

# 99
  • София
Не мога да не се похваля, че тези дни разбрах как изглежда рая.  Laughing  Бяхме ето тук - http://www.orchideeenhoeve.de/. Невероятно изживяване! Навсякъде орхидеи, брумелии, рекички, рибки и много пеперуди. След време ще покажа и снимки. Естествено, тръгнах си с нови орхидеи - 2 ванди и един минимарк като този.  Надявах се да има и нещо по-екзотично за продажба, но нямаше.

# 100
  • София
Таня, супер! Чакам снимки с нетърпение!  Laughing Mr. Green

# 101
  • Варна
E, Tаня, чакаме снимки с нетърпение  Grinning

# 102
  • Gone with the wind
Танче, лекИнко завидях  Wink
Чакам с нетърпение снимки  Simple Smile

И да покажа какво прави едно от бебетата на еквестриса ми - първоначално набедено за цветенос, после развило листна маса като бебе, а сега и идея си нямам какво точно е  Mr. Green

Жълтият мутант отвори няколко нови цвята - все още мутантски, но някак по-"нормални" - ще снимам довечера

# 103
  • Бургас
Кучо щом ти не знаеш какво е туй нещо,не знам дали някой ще познае.Много тлъсто изглежда нещото от снимката.А пък днес мъжо ходи до Баумакс и направи грешка да ме замъкне с него.
Embarassed
Намалени бяха на 7.99

# 104
denima, честито! Сигурно са ги намалили заради голите охлюви  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт