Къде в Пловдив??? - 33

• 68 594
  • 765
  •   1
Отговори
# 165
Искам да купя нов велосипед на детето,18 или 20 цола,със скорости, не много скъп.Някъде гледах на промоция  и не си спомням от всичките брошури къде я видях.Беше нещо от рода на 150-160лв....

# 166
Търся си DSLR фотоапарат Canon, Nikon, нещо такова... В Технополис и Техномаркет няма голям избор.. Да знаете къде мога да разгледам повече...

http://www.photopavilion.com
Намират се на ул. Сливница 10, пресечката отстрани на магазин Триумф. Тел.  94 17 46
Имат наличности, но ако искаш нещо което не е налично реагират бързо.

Много многооо ти благодяря !!!  smile3525   bouquet

# 167
Искам да купя нов велосипед на детето,18 или 20 цола,със скорости, не много скъп.Някъде гледах на промоция  и не си спомням от всичките брошури къде я видях.Беше нещо от рода на 150-160лв....
За тези пари в Макском провери или в търговиите на Брезовско.

# 168
  • Пловдив
Искам да купя нов велосипед на детето,18 или 20 цола,със скорости, не много скъп.Някъде гледах на промоция  и не си спомням от всичките брошури къде я видях.Беше нещо от рода на 150-160лв....

Провери ли в:
- Продавалника
- Магазини за колела, където продават колела 2 употреба

От такъв магазин преди няколко години взехме разкошно колело за дъщеря ми, немско, 2 ръка за 50 лв.
А сестра ми си купи от Продавалника миналата година, голямо, почти ново за 70 -80 лв.

# 169
  • Москва

Провери в Макском, сега лятото правят промоции. Също така в Карфур, Кауфланд, Метро или Практикер.

# 170
Момичета, търся си хубав таблет с wi-fi до към 300 лв. Някои може ли да препоръча?

# 171
благодаря ви ,намерих я търсената билкова аптека  bouquet Simple Smile

# 172
  • Пловдив
А билката намери ли?  Sunglasses

# 173
Ще рагледам навсякъде където се продават велосипеди.Офертата която гледах преди няколко дена беше с разкошно колело и аз точно си помислих че вече е време малкия да замрънка за такова...Помислих си го и стана...Мрънка...!Ако ви изпадне нещо  тези  дни, пишете.Благодаря на всички!

# 174
  • Пловдив
Здравейте момичета! WinkДа знаете с какво мога да скрия кабелите които минават покрай вратата че много ме дразнят само ми влизат в очите!!! Crossing Arms

# 175
  • Майничка
Здравейте момичета! WinkДа знаете с какво мога да скрия кабелите които минават покрай вратата че много ме дразнят само ми влизат в очите!!! Crossing Arms
Има пластмасови каналчета за кабели, продават се на метър и се захващат за дограмата.

# 176
Здравейте! Бременна съм с близнаци и много спешно търся педиатър в Пловдив, който да отговаря на следните критерии:

1. Да е с "гъвкаво" отношение спрямо задължителните имунизации;
2. Да има възможност за домашни посещения вечер,както и в почивните дни, когато се налага;
3. Да не предписва масово антибиотици.

Благодаря на всички, които ще имат желание да ме насочат (пишете на лични ако се притеснявате да не създадем проблеми на някой лекар).

# 177

Аз също предпочитам така, въпросът е че не мога да попадна на добър сервиз - ходила съм и в оторизирани и в разни уж добри майстори в гаражчета и до тук тези последните дето ме мотат по сума време бяха най-доброто попадение, само че аз без кола не мога да стоя 2 дни, какво оставало за по седмица и затова си търся не само добри, но и експедитивни. Надявам се да намеря такива  newsm78

Самира, ние до преди 1 година карахме VW шаран и сме оправяли колата само в сервиза на Audi (малко по-надолу от сервиза на VW след ПУ-то на бул.България). Нямали сме никакви забележки, веднъж само нещо имаше (вече не си спомням какво беше), но хората ни го оправиха безплатно и винаги са ставали бързо нещата.

# 178
И аз да попитам:

- трябват ми около 100-ина флашки с лого на тях, да знаете къде могат да ми направят на прилична цена и все пак да не се разпаднат след второто използване и да станат за около 10-ина дни?

- трябва да си купя дълга черна рокля, съвсем изчистена за шаферка за една сватба
  bouquet

# 179
  • Пловдив
1. Да е с "гъвкаво" отношение спрямо задължителните имунизации;
2. Да има възможност за домашни посещения вечер,както и в почивните дни, когато се налага;
3. Да не предписва масово антибиотици.

#Shocked

не знам дали ще намериш такова чудо

Общи условия

Активация на акаунт