Къде в Пловдив??? - 33

• 68 609
  • 765
  •   1
Отговори
# 180
  • Майничка
1. Да е с "гъвкаво" отношение спрямо задължителните имунизации;
2. Да има възможност за домашни посещения вечер,както и в почивните дни, когато се налага;
3. Да не предписва масово антибиотици.

#Shocked

не знам дали ще намериш такова чудо

Сигурно и по каса искаш да работи? Wink

# 181
И аз да попитам:

- трябват ми около 100-ина флашки с лого на тях, да знаете къде могат да ми направят на прилична цена и все пак да не се разпаднат след второто използване и да станат за около 10-ина дни?

- трябва да си купя дълга черна рокля, съвсем изчистена за шаферка за една сватба
  bouquet

сигурно в някоя агенция има евтино и качествено, но ако не намериш пробвай в офис едно
противно на схващанията не работят скъпо, бързи са /почти никога няма много хора/, много любезни и интелигентни деца работят в офиса на данаил николаев

черна дълга рокля тип римски има във всичките магазини за конфекция, защото са хит това лято. сещам се за зара - хубава материя са и струват 100 лв точно. май и в тера нова има, но е памучна.

# 182
  • Пловдив
1. Да е с "гъвкаво" отношение спрямо задължителните имунизации;
2. Да има възможност за домашни посещения вечер,както и в почивните дни, когато се налага;
3. Да не предписва масово антибиотици.

Цялото семейство сме тук - http://brod-plovdiv.com/ . Освен личния лекар, малкия почти винаги го гледа и педиатърката. Хората са изключително отзивчиви, за имунизациите не сме коментирали. Антибиотик предписват в краен случай, не започват директно с него. Телефоните им никога не са изключени. Досега не ми се е налагало да ги вдигам под тревога през нощта, но са ми казали, че първо звъня на тях, обикалям всичките им телефони, докато някой вдигне, обяснявам ситуацията и чак тогава хвърча към спешен кабинет.

# 183
  • Пловдив

Сигурно и по каса искаш да работи? Wink

По касата и на мен ми се струва невъзможно да покрие и трите критерия.Иначе на частно става

за имунизациите не сме коментирали.

Не сте ги коментирали и слагали или не сте ги коментирали,и не сте ги слагали?

Хубавото на този център е,че имат педиатър и в събота

# 184
  • Майничка
Ми няма как по каса да има "гъвкаво" отношение към имунизациите, защото от РЗОК ги гонят и глобяват.

# 185
  • Пловдив
Оказва се, че моята лична лекарка си е прекратила практиката. Дъщеря ми е в този център, но заради едната педиатърка, защото ми е позната. Аз контактувам само с нея, тя работи и на друго място. Имам единични срещи с д-р Еленски, който всъщност се води ЛЛ на детето, и съм със смесени чувства. Трябва някъде да запиша семейството, баща ми има хронични заболявания, освен това му се изписват лекарства за кръвно......и трябват периодични консултации със специалист, а оставам с впечатление, че д-р Елински не е много по тази част, защото държи да разбира от всичко. Може ли малко повече информация. И на лични става, да не товарим темата.

Под "гъвкаво" отношение към ваксините, аз разбирам да не е поставена ваксина, но да е вписана в картона. Прави се от някои лекари.

# 186
  • Пловдив
Само се намесвам да ви посъветвам тези теми да се обсъждат на лични или в другата тема,но моля не коментирайте имена...Не е полезно за никоя страна Wink

# 187
мира намерих и аптеката и билката  Grinning
днес обаче търся пердета по точно магазин с мн пердета че нямам време и сили да се разхождам насам на там ако знаете казвайте ,  bouquet

# 188
Момичета,знаете ли къде в Пловдив се продава медицински силикон?

# 189
Въпросът ми не е за тук, знам, но тук четат повече хора...
Отзиви от д-р Геновева Самарджиева (стоматолог) някой да има?
Обслужване, свободни часове, цени...

# 190

Под "гъвкаво" отношение към ваксините, аз разбирам да не е поставена ваксина, но да е вписана в картона. Прави се от някои лекари.

Наистина не коментирайте подобни неща, защото някой ще си загуби правата заради " услуга", която е направил на пациента.

# 191
  • Пловдив
Имена не споменавам, защото не познавам такива лекари, но се коментира че ги има. Те трябва да са наясно, че някой пациент може публично да ги оповести. Моето дете е ваксинирано. А в цитирания медицински център всеки може да види кои лекари работят. Съмнявам се, че точно д-р Еленски ще позволи компромис в това отношение.  Peace

# 192
  • Пловдив
Коментирало се е в темата, но не мога да намеря точно къде - интересува ме фирма, която разнася детска кухня по домовете, кара я рано и готви вкусно  Wink . Малкия е болен, а нещо хич не иска да яде, та ми се ще да пробвам този начин - поне ще е разнообразно/надявам се/

# 193
  • Пловдив

Аз също предпочитам така, въпросът е че не мога да попадна на добър сервиз - ходила съм и в оторизирани и в разни уж добри майстори в гаражчета и до тук тези последните дето ме мотат по сума време бяха най-доброто попадение, само че аз без кола не мога да стоя 2 дни, какво оставало за по седмица и затова си търся не само добри, но и експедитивни. Надявам се да намеря такива  newsm78

Самира, ние до преди 1 година карахме VW шаран и сме оправяли колата само в сервиза на Audi (малко по-надолу от сервиза на VW след ПУ-то на бул.България). Нямали сме никакви забележки, веднъж само нещо имаше (вече не си спомням какво беше), но хората ни го оправиха безплатно и винаги са ставали бързо нещата.

А някакви координати - ако искаш и на лични. И ако има някой конкретен майстор, или всички са добри ?

# 194
За печат с механизъм къде ще ми препоръчате да отида?

Общи условия

Активация на акаунт