Къде в Пловдив??? - 33

• 68 638
  • 765
  •   1
Отговори
# 225
Да ме ориентирате къде в Пловдив мога купя комплект за рисуване с цветен пясък. Трябва ми за подарък, а и за нас. Дъщеря ми много се забавлява с  него. Simple Smile
В Джъмбо, а и там цената би била най-добра Simple Smile
В Хиполенд също, но там със сигурност ще е по-скъпо.

# 226
  • Пловдив
Дали има още от евтините сандалки Чипо на втория етаж във Форума?
Някой, ако смята да ходи скоро нататък, удобно ли ще е да погледне?..

Ако говориш за тези в детския м-н няма PeaceСкоро ходих да търся и аз,че мин.година бях мнооого доволна от далаверата,но уви...Жената каза,че са били изостанали номера.Имаше в началото,но не беше нашия номер.

# 227
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Трябва ми информация дали в района на Пешерско шосе има аптека Марешки?

# 228
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Трябва ми информация дали в района на Пешерско шосе има аптека Марешки?

Има. Срещу Пълмед, но от отсрещната страна и трябва да продължиш още малко в посока светофарите на ВМИ. Под една от кооперациите на самия булевард е. Там се намира и новият  кабинет на д-р Даскалов.  Peace

# 229
  • Пловдив
Благодаря много, razel_dazel. На ъгъл ли се пада аптеката?

# 230
  • Пловдив
Благодаря много, razel_dazel. На ъгъл ли се пада аптеката?

Ами адреса е бул. "Пещерско шосе" 115. Не на ъгъл, те са поредни кооперации, има офис на Еконт, сервиз на Тошиба....и май след това е кооперацията с аптеката. Минавам често с колата от там.

# 231
  • Пловдив

за имунизациите не сме коментирали.

Не сте ги коментирали и слагали или не сте ги коментирали,и не сте ги слагали?

Хубавото на този център е,че имат педиатър и в събота

Всички имунизации сме слагали, знаех, че ще имам проблеми с яслата и градината, ако не са направени.

А за Еленски - няколко пъти се съмняваме в това, което ни казва, отиваме при още един или двама лекари, и в крайна сметка се оказва, че е бил прав.

# 232

Сандалки Чипо имаше миналата седмица в магазина на Венера в комплекса на Язов.

# 233
  • Пловдив

Сандалки Чипо имаше миналата седмица в магазина на Венера в комплекса на Язов.

Може ли по-подробно... Rolling Eyes

# 234
tandonova79, срещу служебния вход на панаира се намира жилищния комплекс, в двора е магазина на Венера. От там купувам бельо за моите и видях сандалките.
Продават ги и в друго магазинче в Кършияка, в района на църквата св. Ив. Рилски. Ако те интересува, ще обяснявам на лични.

# 235
  • Пловдив
tandonova79, срещу служебния вход на панаира се намира жилищния комплекс, в двора е магазина на Венера. От там купувам бельо за моите и видях сандалките.
Продават ги и в друго магазинче в Кършияка, в района на църквата св. Ив. Рилски. Ако те интересува, ще обяснявам на лични.

Мерси,но ми идва далеч... PeaceДа обърна внимание на цената?Щото във Форума са по 30лв.

# 236
Не погледнах.

# 237
Здравейте момичета!  Извинявам се ако е коментирано вече, но ме интересува магазина на Мадок от главната дали някой знае къде е преместен? благодаря

# 238
  • Пловдив
Някой да е поставял ваксина Ротарикс на детето си във МЦ Вела? Да ми каже при кой доктор е бил и как е минало?

# 239
На предната страница накоя търсеше фотограф във Пловдив - може да погледнеш темата за фотографи да се ориентираш кой как снима   Peace

Общи условия

Активация на акаунт