Къде в Пловдив??? - 33

• 68 635
  • 765
  •   1
Отговори
# 255
Препоръчайте ми магазин, искам да си закупя хубави завеси!   Hug

# 256
Здравейте ! Моля ако някоя от вас, мили дами ,знае да ми напише къде и кои са магазините, от които мога да си избера завеси, пердета (готови или да ми ушият)...,за да знам къде направо да се запътвам и търся. Ако може и някакви ориентировъчни цени да ми дадете... Благодаря предварително!

На Карловско шосе има голям магазин на 2 етажа на Бибтекс. На втория етаж са главно пердета и завеси. Пада се от ляво посока Пловдив-Карлово. Също така в началото на Авксентий Велешки до сточна гара има 2 магазина за пердета един срещу друг. Аз лично моите си харесах на бул България между колелото на Панаира и В. Левски-цените им са добри. А в случай че бюджета е неограничен препоръчвам магазина в началото на моста на Герджика от страната на х-л Санкт Петербург. Сещам се и за още един в капана, но него трудно мога да обясня къде точно се намира.

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 00:54 от desitka_001

# 257
  • Пловдив
Притеснява ме не самата ваксина,а по-скоро дали във Вела са слагали такива и знаят точно как се прави.Малкия много плюе и повръща и затова се притеснявам да не я "върне".Има ли някаква особеност при слагането,щом си я слагала сама?
О не съм я слагала сама а личната лекарка. Той и моя плюеше ама като му стисна лекичко устата я глътна.

# 258
  • Пловдив
Да ме насочите за детски гинеколог?
В нета намерих д-р Бонка Йончева.Само тя ли се занимава с детско-юношеска гинекология

# 259
  • Пловдив
Някой знае ли колко е входа за басейна на Ленинград? А шезлонг и чадър?

# 260
  • Пловдив
Да ме насочите за детски гинеколог?
В нета намерих д-р Бонка Йончева.Само тя ли се занимава с детско-юношеска гинекология

Д-р Димитрова, завеждащата на ВМИ.

# 261
Момичета, трябва ми хотел в близост до клиника Каспела на ул.София 64. Спешно ми е!
  bouquet

Най-близкия за който се сещам е Афродита на Пещерско шосе, също така Глобус но той е малко по далеч, на бул 6ти септември.

Благодаря много!  bouquet
Докато се прибирах видях че съм пропуснала още един, може би най-близо до Каспела - х-л Габи точно срещу мола. Може и да е късно вече но.... да кажа.
 И успех с лечението Naughty

# 262
Момичета, видях че сте писали за хотели, а знаете ли да се дават нощувки за 1 вечер ми трябва. Мамата и бебенцето ще бъдат в Хирургиите и ми трябва за таткото. Разгледах в нета, но намирам в Тракия и до Централна гара.

# 263
Ами те всички дават за една вечер нощувки.В Афродита на Пещерско е около 40 лева нощувката.

# 264
Целта е да е нещо по-евтино Simple Smile

# 265
Не знам има ли по-евтино от това.Дори в мизерния 4-ти километър (в който никога,ама никога не ходете!) взимат толкова.Но нека някой ако знае по-евтини да каже.

# 266
Здравейте, търся добър адвокат със солиден опит в недвижимите имоти. Моля ако някой има информация нека пише, но искам да е наистина компетентен човек!

# 267
Здравейте!

Бихте ли ми препоръчали фирма или майстор за подова изолация?  bouquet

# 268
  • Пловдив
Някой знае ли колко е входа за басейна на Ленинград? А шезлонг и чадър?

Да напиша в случай, че някой като мен се засили на ходи там на басейн Simple Smile- басейните и комплекса са в ремонт и не работят!

# 269
  • Пловдив
А Аква Ленд отворен ли е вече и има ли някакво подобрение от последната година, когато беше доста занемарен и горе-долу на доизживяване.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт