Къде в Пловдив??? - 33

• 68 636
  • 765
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Благодаря razel_dazel, ориентирах се за аптеката.

# 241
  • Пловдив
Момичета, трябва ми хотел в близост до клиника Каспела на ул.София 64. Спешно ми е!
  bouquet

# 242
Момичета, трябва ми хотел в близост до клиника Каспела на ул.София 64. Спешно ми е!
  bouquet

Най-близкия за който се сещам е Афродита на Пещерско шосе, също така Глобус но той е малко по далеч, на бул 6ти септември.

# 243
  • Пловдив
  bouquet

Най-близкия за който се сещам е Афродита на Пещерско шосе, също така Глобус но той е малко по далеч, на бул 6ти септември.

Благодаря много!  bouquet

# 244
  • Майничка
Ако сте без кола и сте подвижни, вариант е и Афродита 1, на Коматевско шосе, на 20-на минути пеша е от Каспела, но се минава пешеходен жп прелез и не е удобно за кола.

# 245
  • Пловдив
Някой да е поставял ваксина Ротарикс на детето си във МЦ Вела? Да ми каже при кой доктор е бил и как е минало?

Кажи ми,че се шегуваш и не искаш да причиниш тово на детето си Shocked

# 246
Ако Афродита1 е като преди години(откъм хигиена)...не я препоръчвам.Афродита на Пещерско шосе обаче бива.
И аз да питам-хотел Джовани Бийч в Беломорски работи ли?

# 247
  • Пловдив
Някой да е поставял ваксина Ротарикс на детето си във МЦ Вела? Да ми каже при кой доктор е бил и как е минало?

Какво имаш предвид? За клиниката или ваксините по принцип?

# 248
  • Пловдив

Какво имаш предвид? За клиниката или ваксините по принцип?

За ваксините естествено Naughty Хората се чудят кяк да избегнат задължителните,а ти искаш и допълнителна newsm78 За какво е нужно това на едно толкова малко дете???

Лично мнение,сори!

# 249
  • Пловдив
Аз за Вела нямам мнение, но самата ваксина е много лесна за приложение. Като капкомер е и се слага в устата на детето. Лично аз сложих такава на малкия. Теб какво те притеснява?

# 250
  • Пловдив
Притеснява ме не самата ваксина,а по-скоро дали във Вела са слагали такива и знаят точно как се прави.Малкия много плюе и повръща и затова се притеснявам да не я "върне".Има ли някаква особеност при слагането,щом си я слагала сама?

# 251
  • Пловдив, Раковски
Здравейте ! Моля ако някоя от вас, мили дами ,знае да ми напише къде и кои са магазините, от които мога да си избера завеси, пердета (готови или да ми ушият)...,за да знам къде направо да се запътвам и търся. Ако може и някакви ориентировъчни цени да ми дадете... Благодаря предварително!

# 252
Хората се чудят как да избегнат задължителните,а ти искаш и допълнителна newsm78 За какво е нужно това на едно толкова малко дете???

Simple Smile приемам съвети за успешна стратегия в борбата с ЛЛ / освен ,че е болно детето друг начин за провлачване им....

# 253
  • Пловдив
Хората се чудят как да избегнат задължителните,а ти искаш и допълнителна newsm78 За какво е нужно това на едно толкова малко дете???

Simple Smile приемам съвети за успешна стратегия в борбата с ЛЛ / освен ,че е болно детето друг начин за провлачване им....

Аз още не съм го намерила Wink Има тема за вредата от ваксините,там има полезни неща/ако ти се чете/ Peace

# 254

Общи условия

Активация на акаунт