Къде в Пловдив??? - 33

• 68 616
  • 765
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, вероятно въпросът ми не е за тук, но много спешно ми трябва информация за работещ в събота гинеколог на частен прием. Става въпрос за проблем, различен от бременност.

# 286
Момичета, вероятно въпросът ми не е за тук, но много спешно ми трябва информация за работещ в събота гинеколог на частен прием. Става въпрос за проблем, различен от бременност.

Ако наистина е спешна работата по-добре в болницата отивай направо..

# 287
Аз писах, че съм ги гледала, но намирам за Тракия или Централна гара. Ще ги предложа на семейството, пък те да си решат. Благодаря за предложенията Simple Smile

# 288
  • Пловдив
Аз писах, че съм ги гледала, но намирам за Тракия или Централна гара. Ще ги предложа на семейството, пък те да си решат. Благодаря за предложенията Simple Smile
Не става ли да си платят ВИП стая и да остане при тях като придружител?

# 289
Не съм се сетила за този вариант, ще им кажа да попитат. Благодаря   bouquet

# 290
Не съм се сетила за този вариант, ще им кажа да попитат. Благодаря   bouquet

ВИП стаята ако не се лъжа е 30 лева на ден,но май е различно за всяко отделение   Thinking

# 291
Д-р Димитрова, завеждащата на ВМИ.

д-р Виолета Димитрова и детски гинеколог ли е ?

Преди 7 години видях, че на голямата ни дъщеря са слепени устничките долу  и имаше само лека цепка. Тогава беше на 1 годинка. Пратиха ни при нея. Прегледа я, даде мехлемче и след една седмица на контролния преглед с едно придърпване оправи нещата. С малката по-същия начин, но беше само на няколко месеца като открих същия проблем и при нея. Отново д-р Димитрова ни помогна.
П.п - интересното е, че първия път ни прати при нея старото ни джи-пи, а втория - новото. Явно си е традиция да пращат малки деца при нея.
Наскоро бях на профилактичен преглед при нея и точно преди мен бяха едно детенце с майка си и баба си с подобен проблем. Бяха много притеснени /поне така изглеждаха, бабата повече/, като влезнах вътре и попитах сериозно ли е положението на детето, тя ми каза "оправено е, всичко е наред".
Явно наистина има опит в това отношение. А явно и тези случаи не са рядкост.

# 292
Д-р Димитрова, завеждащата на ВМИ.

д-р Виолета Димитрова и детски гинеколог ли е ?

Преди 7 години видях, че на голямата ни дъщеря са слепени устничките долу  и имаше само лека цепка. Тогава беше на 1 годинка. Пратиха ни при нея. Прегледа я, даде мехлемче и след една седмица на контролния преглед с едно придърпване оправи нещата. С малката по-същия начин, но беше само на няколко месеца като открих същия проблем и при нея. Отново д-р Димитрова ни помогна.
П.п - интересното е, че първия път ни прати при нея старото ни джи-пи, а втория - новото. Явно си е традиция да пращат малки деца при нея.
Наскоро бях на профилактичен преглед при нея и точно преди мен бяха едно детенце с майка си и баба си с подобен проблем. Бяха много притеснени /поне така изглеждаха, бабата повече/, като влезнах вътре и попитах сериозно ли е положението на детето, тя ми каза "оправено е, всичко е наред".
Явно наистина има опит в това отношение. А явно и тези случаи не са рядкост.

Още един глас за Д-р Димитрова,страхотен специалист е,от години ходя при нея и съм супер доволна,преди 3-4 години една моя приятелка заведе детенцето си при нея и също остана много доволна,доста добре си разбира от работата,както за зряли жени,така и за деца помага страшно много,то затова и въпреки възрастта и работи все още и има доста пациенти Peace  Peace

# 293
Виждали ли сте някъде из аптеките по центъра гликолова киселина на ИСИС http://img.auctiva.com/imgdata/1/4/2/8/0/9/6/webimg/578768815_o.jpg

# 294
ако питат мен д-р Димитрова е почти единствения лекар в града, който знае за какво става въпрос
казвам го на база посещения при над 30 аг доктори в града и невъзможност на нито един от тях да каже ясно и категорично какво е положението

# 295
Някой знае ли къде се премести сервизът на СОНИ ( за фотоапарати ) , който беше  на "Абаджийска "?

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 20:42 от minimo

# 296
Къде в Пловдив с продава АМ - ЛАКТАНА БИО? Цена?

Благодаря!  bouquet

# 297

Благодаря!  bouquet
Във Вис Виталис съм виждала, но нямам представа за цената  Rolling Eyes

# 298
Преди 2-3 години имаше в ШТъркел на бул . "Свобода", но цена не знам.

# 299

Благодаря!  bouquet

Скоро ги видях в Кауфланд на Брезовско шосе. Може би и в другите магазини на веригата ги има.

Общи условия

Активация на акаунт