Къде в Пловдив??? - 33

• 68 632
  • 765
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
А Аква Ленд отворен ли е вече и има ли някакво подобрение от последната година, когато беше доста занемарен и горе-долу на доизживяване.  Mr. Green

Сега се връщам от там, отворен е.  Не знам как е било миналата година. Но водата не миришеше на хлор, както е в Ленинград, не знам за хубаво или лошо. От будката за храна се носеше доста неприятена миризма на застояло олио, в което пържеха.
Шезлонгите не бяха много чисти, но поне около тях не беше мръсно.
Имаше доста деца, особено сега по обедното време.
На мен Ленинград повече ми харесва.

# 271
  • Пловдив
Здравейте момичета, включвам се и аз с въпрос ...
та някой знае ли откъде мога да си купя едни такива торбички (не са май торбички, не изглеждат като най-обикновените малки торбички ми са едни гланцирани малко като целуфанови) в които слагат снимките за подарък по сватбите( ако дават снимка за подарък де).
За кръщенето на малкия съм подготвия снимки т.е. много снмки в една от раждането му до днес и искам да подаря на всеки гост и мисля , че ще е по добре да е в такава целуфанова торбичка... или приемам идеи всякакви  Mr. Green
Офф едно изразяване направих, дано сте ме разбрали  Crazy

# 272
  • Пловдив
Коментирали сте и друг път тук магазини за шивашки материали.
Въпросът ми е големият магазин на Иван Вазов от същата верига ли като магазина до пешеходния мост? Същите артикули ли ще намеря?

# 273
  • Майничка
Мазияр ли? Да.

# 274
та някой знае ли откъде мога да си купя едни такива торбички (не са май торбички, не изглеждат като най-обикновените малки торбички ми са едни гланцирани малко като целуфанови) в които слагат снимките за подарък по сватбите( ако дават снимка за подарък де).
За кръщенето на малкия съм подготвия снимки т.е. много снмки в една от раждането му до днес и искам да подаря на всеки гост и мисля , че ще е по добре да е в такава целуфанова торбичка... или приемам идеи всякакви  Mr. Green
Предполагам, че ще има в някоя книжарница или пък във фото....

# 275
  • Пловдив
Д-р Димитрова, завеждащата на ВМИ.

д-р Виолета Димитрова и детски гинеколог ли е ?

# 276
100% във някое хубаво фото трябва да провериш. Там могат и идеи да предложат  Peace

# 277
Момичета, видях че сте писали за хотели, а знаете ли да се дават нощувки за 1 вечер ми трябва. Мамата и бебенцето ще бъдат в Хирургиите и ми трябва за таткото. Разгледах в нета, но намирам в Тракия и до Централна гара.
Хотел ли търсиш или някой да дава стая под наем?

# 278
Търся магазина на Мадок къде се е преместил newsm78 . Някой ако знае ще се радвам да сподели

# 279
Стая за 1 вечер, май не съм се изразила правилно  Embarassed

# 280
напиши в гугъл нощувки Пловдив и си харесай Wink

# 281
  • Пловдив
Благодаря!   bouquet

# 282
  • Пловдив
Д-р Димитрова, завеждащата на ВМИ.

д-р Виолета Димитрова и детски гинеколог ли е ?

Преди 7 години видях, че на голямата ни дъщеря са слепени устничките долу  и имаше само лека цепка. Тогава беше на 1 годинка. Пратиха ни при нея. Прегледа я, даде мехлемче и след една седмица на контролния преглед с едно придърпване оправи нещата. С малката по-същия начин, но беше само на няколко месеца като открих същия проблем и при нея. Отново д-р Димитрова ни помогна.
П.п - интересното е, че първия път ни прати при нея старото ни джи-пи, а втория - новото. Явно си е традиция да пращат малки деца при нея.

# 283
  • Пловдив
100% във някое хубаво фото трябва да провериш. Там могат и идеи да предложат  Peace
В магазините,в които продават найлонови торбички,пликове,пластмасови посуди и т.н. Например магазинчето на ул.Д.Николаев,пада се горе-долу срещу ресторант Ривиера-под блока.Има най-различни размери,отгоре имат самозалепваща лента,много са като бройки-около 100 бр,не са скъпи,но не помня цени. Има и едни други,които са като с цип отгоре,те също имат различни размери.

# 284
  • Пловдив
Много ви благодаря за отговорите момичета  Hug
Балли  утре ще потърся магазинчето.

Общи условия

Активация на акаунт