Къде в Пловдив??? - 33

• 68 456
  • 765
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Много благодаря за отговорите за пита , за тази на В.Левски я знам , аз питах че се чудих има едни закуски които правят до х-л Марица отстрани на ул.Ибър-страхотни са дали печат те , ще взема да отида до там Simple Smile

# 376
Аз съм срещу казармите до Полиграфия и си думка през ден, та си мислех,че гърмят нещо Mr. Green

# 377
  • Пловдив
Аз пак със странно питане, ама няма начин  Laughing
Преди около 2-3 години в Гранда на първия етаж имаше щанд за сребърни бижута, продаваха и бижута на Сваровски. Щанда се намираше на ъгъл, всъщност точно на противоположния ъгъл, на който и сега има щанд за сребърни бижута.
Та някой знае ли къде се премести този щанд? Купих си от там няколко невероятни бижута, сега искам да си взема комплект обеци и колие, но нищо не си харесвам по другите магазини. А там имаше някакси по-интересни модели.
Моля ако някой се сеща за тоя щанд или знае къде се е преместил, да пише.

Благодаря предварително

Да дам и едно инфо- Карфура в Маркет център отваря на 26.06. следващия вторник.

# 378
portokalche-браво за инфото  bouquet

# 379
  • Пловдив
portokalche-браво за инфото  bouquet

Вчера питах момчетата, които зареждаха шандовете. Кипи усилена работа вътре. Все си мислех, че тоя Карфур ще е и на втория етаж, но уви, само на първия. Дано хубаво да си организират кога и как ще го зареждат, че вчера камиончетата лошо задръстваха страничната улучка Simple Smile

# 380
Момичета, отдавна се каня да ви питам дали имате впечатления за една нова детска дентална клиника - намира се точно до детския център до Ескалибур, онази огромна и висока сграда, дето май още е в строеж (хотел ли е, какво е...), та отзад на тази сграда, долу на партера, видях, че има детска дентална клиника, а името беше нещо като 100 усмивки...Добри лекари ли работят там, някой ходил ли е?

# 381
  • Пловдив
Момичета,не мога да намеря координати на д-р Виолета Димитрова ВМИ.Някой скоро ходил ли е при нея-да ми напише телефон и адрес на кабинета

# 382
  • Бг
Момичета, накоя от вас може ли да ми каже къде продават чоропогащници без пръсти. Фирма "Пенти" предлагат такива, но магазинът на "Шести септември" вече го няма. Ще бъда благодарна ако няко от вас ме насочи къде да търся. Благодаря  bouquet.

# 383
Момичета ще изместваме кухнята на терасата и ще ни трябват мебели по поръчка,защото е малко тясно  и вградени уреди,моля ако имате идея да  ми препоръчате подходяща фирма?

# 384
А аз търся добър дърводелец за легла?

# 385
Стеф, това е клиниката на доц Илиева. Безупречна работа, но се подготви за по-сериозни цени.

# 386
  • София
Момичета, накоя от вас може ли да ми каже къде продават чоропогащници без пръсти. Фирма "Пенти" предлагат такива, но магазинът на "Шести септември" вече го няма. Ще бъда благодарна ако няко от вас ме насочи къде да търся. Благодаря  bouquet.
Магазинът си е там, само че вътре вече има бельо, бански и чорапогащници Пенти. Наистина изборът е доста по-ограничен от преди, но все пак може да има това, което търсиш. Аз последно си купих 2 броя чорапогащници, както и бельо - всичко е турска стока, но е качествена - доволна съм от сутиените, бикините, на малкия купих потник+боксери, бански - ок са.

В подлеза на Тримонциум също продаваха преди врече Пенти, но дали са още там не мога да кажа, не съм минавала скоро.

# 387
  • Пловдив
Здравейте!!! Да знаете къде в Пловдив лееят куршум?

# 388
  • Пловдив
Здравейте, преди бяхте писали за магазин за ламиран паркет някъде на Васил Априлов може ли малко да ми опресните къде е  #Crazy. Днес уж гледахме, но не го намерихме  newsm78

# 389
В кючука току що нещо гръмна и разтресе. Прозорците ми издрънчаха.
Какви са тия бомби, к'во е това чудо! И бебо се събуди  #Cussing out.
И в Смирненски се тресат прозорците.  Моя мъж ми обясни че това са изтребители, които летят ниско и преминават свръх звукова бариера и се чува гърмеж и е като вълна. Така че не се шашкайте- имаме си изтербители Wink

Общи условия

Активация на акаунт