Къде в Пловдив??? - 33

• 68 450
  • 765
  •   1
Отговори
# 360
  • София / Пловдив
Търся шивачка, която да има специална машина и да може да преправя бански.
Питах поне на пет места, не могат... Някъде около Кукления театър и ЕВН имало шивачка, която работи с бански, но не мога да я открия.

Във вас ми е надеждата...  Hug

Направленията за специалист важат 30 дни, а за вторичен преглед 45 дни след първичния преглед. За  същия специалист можеш да получиш ново направление май след три месеца.

# 361
  • Пловдив
Благодаря ви. Не са минали 30 дни и ще го ползвам.   bouquet

# 362
  • Пловдив
Искам да купя слънцезащитна козметика на Nivea. Според вас от кой магазин да я взема. Досега съм купувала от Метро, но може да има и по-изгодни магазини.

# 363
Благодаря ви. Не са минали 30 дни и ще го ползвам.   bouquet

30 дни е и за вторичния-аз миналата година така изтътвах един преглед.

# 364
  • Пловдив
И аз имам въпрос някой в района на Кършияка поръчвал ли е пита и къде , благодаря   bouquet
Ние поръчваме от баничарницата, която е срещу училище Райна Княгиня, до ОДЗ Славей

# 365
Знам, че въпросът ми не е за тук, но никога до сега не съм ползвала направление за специалист. Някой може ли да ми каже за какъв срок от датата на издаване важи, защото забравих да попитам. Аз така и не го ползвах това направление, защото ми трябваше за момента, д-р Еленски направи супер панаир докато ми го даде.  ooooh!  Все пак платих за преглед на детето, защото ми трябваше спешно, а нямаше часове за специалистите, които работят със ЗК, но ми остана направлението и все пак реших да се консултирам, но за друг проблем на детето, който не беше спешен. Защо ли ми трябваше да се разправям. Да ми е за урок, друг път да не правя тази грешка.  Tired
И за първичен и за вторичен срока е 30 дни.  Hug

# 366

И аз имам въпрос някой в района на Кършияка поръчвал ли е пита и къде , благодаря   bouquet

Ние поръчахме от една баничарница на бул. В. Левски. Пада се около църквата "Св. Иван Рилски".

# 367
  • Пловдив
Момичета, спешно ми трябва детски зъболекар по ЗК   bouquet

Водих дъщеря ми тук: http://izident.com/ Обади се, запиши час при д-р Куцалова. Аз останах много доволна. Имахме малка дупка на едното зъбче, но не беше кариес и ходихме няколко пъти да я маже с някаква паста, за да предотвратим образуването на кариес. Носихме си синята книжка и платихме само потребителска такса. Докторката е внимателна и говори на децата.

# 368
В кючука току що нещо гръмна и разтресе. Прозорците ми издрънчаха.
Какви са тия бомби, к'во е това чудо! И бебо се събуди  #Cussing out.

# 369

Да,и аз чух.Какво ли е?

# 370
  • Майничка
razel_dazel  доколкото знам аз 45дни от издаването и май имаш право на вторичен преглед до 30дни след първото посещение на лекаря, но нека и някой друг се включи.

Един месец (30 дни) от издаването и в рамките на 30 дни след това - вторичен преглед.

Търся шивачка, която да има специална машина и да може да преправя бански.
Питах поне на пет места, не могат...

Без да съм убедена, по пътя на логиката, там където шият трика и подобни. Сещам се с/у кино Гео Милев, до сладкарничката имаше ателие, както и на ул."Хенрих Хершкович", където е р-т Карузо, с/у входа има табела на някаква фирма Хармония, която шие сценични облекла.

# 371
И при нас (Кършияка) чат пат шляпат по нещо.. ама си мисля, че са по-големи пиратки.. Знам ли ги какво са се разтряскали  Tired

# 372
  • Пловдив
Ние сме на Кап. Райчо. През ден има думкане.

# 373
  • Майничка
Днес специално имаше няколко "думкания" от преминаващи самолети. Доколкото съм чувала, при наближаване на звуковата бариера, се получава нещо като ударна вълна, която, при ниско летене, се чува като експлозия.

# 374
  • Пловдив
И в района на парка "Каменица" се чуха тези гърмежи.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт