Къде в Пловдив??? - 33

• 68 445
  • 765
  •   1
Отговори
# 345
Можете ли да ми препоръчате добра маникюристка, която да прави медицински маникюр? Много ми е важно да е човек с опит, за който да съм спокойна, че работи добре и спазва перфектна хигиена.
О и аз исках да питам за същото, само че да прави медицински педикюр. Hug Ако може и цени ориентировъчни?

# 346
  • Пловдив
Препоръчаха ми жена, която била много чиста, с индивидуални ванички за всеки и тнт много добре работела- арменка, някъде в района на Спортното училище и ресторант Глобус,  взимала мисля 20лв. + ако имало врастнал нокът или нещо от сорта можела да ти каже "ами сега ти изрязах тоя нокът и още 5лв. " Ако ви устройва цената, утре ще ходя при козметичката, която ми е препоръча и ще дам телефон.

# 347
Можете ли да ми препоръчате добра маникюристка, която да прави медицински маникюр педикюр? Много ми е важно да е човек с опит, за който да съм спокойна, че работи добре и спазва перфектна хигиена.
О и аз исках да питам за същото, само че да прави медицински педикюр. Hug Ако може и цени ориентировъчни?

Hug И аз за същото питам, но незнайно защо съм написала маникюр вместо педикюр.  ooooh! Laughing Поправих си поста.  Laughing

aH~, ще съм ти много благодарна!  Wink

# 348
  • Пловдив
Някой да има излишни рейки за палатка: 8мм/54см.?
Става дума за дву-триместна палатка, тип "иглу".

Палатката ни е здрава, а се изпочупиха рейките... ooooh!

# 349
момичета, виждали ли сте цветен тюл да се продава в магазините за платове?

# 350
  • Пловдив
Момичета имам един въпрос и не знам къде другаде да питам- майка ми иска да си продаде палмата Вашингтония, която гледа вече близо 30 години.  Няма възможност вече да се грижи за нея, стана огромна. Та -къде мога да питам? Къде изкупуват такива големи палми? Не ми се занимава с пускане на обяви, ако знаете за някой цветарник или заведение?

# 351
Да се само цитирам .
Някой знае ли къде се премести сервизът на СОНИ ( за фотоапарати ) , който беше  на "Абаджийска "?

Спешно ми е , а не знам къде другаде да го занеса   Rolling Eyes

# 352
Виж на гърба на "Сони" център-а на бул."Източен",с/у входа на Бирената.

# 353
Люба ,   bouquet

# 354

да, има 2 вида, по-твърд, ширина 1,40 - струва 1,80 лв
и по-мек, двойна ширина - около 4,50 лв
голямо разнообразие от цветове има в един магазин точно в началото на главната, близо до бившия мейсънс където сега е ивис парфюмерията, обаче девойките са такива прости селски пръчки, че и без пари да ти го дават, не бива да взимаш от тях. ако не ти пука некви комплексарки да си се зъбят насреща, защото си отишла да си даваш парите, може да отидеш от там.
други, които имат тюлове са мазиар - на същите цени, имат магазин на иван вазов и на пешеходния мост на новотела. разнообразие имат също, а хората са в пъти по-любезни, красиви и интелигентни.

# 355

голямо разнообразие от цветове има в един магазин точно в началото на главната, близо до бившия мейсънс където сега е ивис парфюмерията, обаче девойките са такива прости селски пръчки, че и без пари да ти го дават, не бива да взимаш от тях. ако не ти пука некви комплексарки да си се зъбят насреща, защото си отишла да си даваш парите, може да отидеш от там.
други, които имат тюлове са мазиар - на същите цени, имат магазин на иван вазов и на пешеходния мост на новотела. разнообразие имат също, а хората са в пъти по-любезни, красиви и интелигентни.

За " простите селски пръчки" ................без коментар / това е привилегия на градските умни.......и т.н./, но въпросния магазин до "Ивис"не съществува от два месеца. Сега там е "Галинел".

# 356
нормално с това отношение към клиентите Simple Smile

# 357

Ерин   bouquet

# 358
  • Пловдив
Знам, че въпросът ми не е за тук, но никога до сега не съм ползвала направление за специалист. Някой може ли да ми каже за какъв срок от датата на издаване важи, защото забравих да попитам. Аз така и не го ползвах това направление, защото ми трябваше за момента, д-р Еленски направи супер панаир докато ми го даде.  ooooh!  Все пак платих за преглед на детето, защото ми трябваше спешно, а нямаше часове за специалистите, които работят със ЗК, но ми остана направлението и все пак реших да се консултирам, но за друг проблем на детето, който не беше спешен. Защо ли ми трябваше да се разправям. Да ми е за урок, друг път да не правя тази грешка.  Tired

# 359
  • Пловдив
razel_dazel  доколкото знам аз 45дни от издаването и май имаш право на вторичен преглед до 30дни след първото посещение на лекаря, но нека и някой друг се включи.
И аз имам въпрос някой в района на Кършияка поръчвал ли е пита и къде , благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт