Къде в Пловдив??? - 33

• 68 625
  • 765
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
За печат с механизъм къде ще ми препоръчате да отида?
Дедал

# 196
Момичета, виждали ли сте да се продават някъде тези препарати и по-точно този в средата?

Препарата е Спот на Перилис и на него отпред пише: премахва упорити петна без усилие

# 197
Момичета, виждали ли сте да се продават някъде тези препарати и по-точно този в средата?

Препарата е Спот на Перилис и на него отпред пише: премахва упорити петна без усилие

В магазин "Лекси" го има-редовно си купувм оттам,струва към 2 лева шишето  Peace

# 198
miss_74, много благодаря   bouquet

# 199
И аз да попитам:

- трябват ми около 100-ина флашки с лого на тях, да знаете къде могат да ми направят на прилична цена и все пак да не се разпаднат след второто използване и да станат за около 10-ина дни?

- трябва да си купя дълга черна рокля, съвсем изчистена за шаферка за една сватба
  bouquet

Виж тук http://www.evelinbg.com/adv14.html
има ориентир и с цени. Simple Smile

# 200
  • Пловдив

според мен не заслужава и 2 стотинки, никаква работа не върши...........................

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 06:31 от diana_at

# 201
БиЮ, пиши ми на лс. какви петна искаш да махнеш. Мисля, че мога да помогна. Hug

# 202
Търся майстор за миялна някой да ми препоръчате?
Ще звъня утре в сервиза но да имам и резервен вариант ако се наложи да чакам много.

# 203
  • Пловдив
Сервиза на ул.Средец - препоръчвам, съвестен и разбран техник,(той обслужва АЕГ, електролукс , Бош и незнам кои други-виж в книжката ако е в списъка съветвам да избереш него/ утре може да изровя телефона, ако те интересува пиши на лични.

# 204
  • Пловдив
Аз съм много доволна от СПОТ-а. Купувам го от години. Особено за петна от плодове. Дъщеря ми се беше оплескала с череши, ама така се беше омазала, че прежалих всичко с което беше облечена. Добре, че все пак реших да пробвам и в момента в който капнех препарат и петната изчезваха за секунди. Преди години го купих заради това, че си излях олио върху един панталон и нямах надежда , че нещо може да го изчисти и затова купих евтин препарат.....ами справи се. От "Лекси" го купувам.  Peace

# 205
В мол-а дали има намаления на слънчеви очила и в какви цени варират?

# 206
Аз съм много доволна от СПОТ-а. Купувам го от години. Особено за петна от плодове. Дъщеря ми се беше оплескала с череши, ама така се беше омазала, че прежалих всичко с което беше облечена. Добре, че все пак реших да пробвам и в момента в който капнех препарат и петната изчезваха за секунди. Преди години го купих заради това, че си излях олио върху един панталон и нямах надежда , че нещо може да го изчисти и затова купих евтин препарат.....ами справи се. От "Лекси" го купувам.  Peace

Това е и моето мнение,но хора всякакви,винаги ще има доволни и недоволни  Peace  Laughing
Предпочитам СПОТ,пред така прехваления ВЕНИШ например  Wink

# 207
Здравейте,има ли в града ни курсове за графичен дизайн,фотография,фотошоп и как варират като цени тези занимания?Благодаря предварително Simple Smile
никъде ли не се провеждат подобни курсове?а къде ходите на йога?

# 208
  • Пловдив
Здравейте,има ли в града ни курсове за графичен дизайн,фотография,фотошоп и как варират като цени тези занимания?Благодаря предварително Simple Smile
никъде ли не се провеждат подобни курсове?а къде ходите на йога?
Една приятелка ми казваше за някакъв колеж Делта, че мисли да записва графичен дизайн, но все пак е колеж, не е курс. Но може да потърсиш в интернет, поне за фотошоп съм сигурна, че има курсове. А относно йога - зависи какво търсиш, ако е просто за спорта има много клубове, където може да се раздвижваш. Аз ходя при Рашко Зайков, в Тракия, но той води и в Тримонциум курс.

# 209
Здравейте!Предстои ни кръщене и моля да ми препоръчате добър фотограф ако може и цена.Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт