Къде в Пловдив??? - 33

• 69 663
  • 765
  •   1
Отговори
# 480
Цитат
Момичета,трябват ми 2 нови гуми р-р 175/70/13.Търся ниска цена.Ако имате идея или познати Rolling Eyes
АВТОСВЯТ-2000-до Кауфланд в Тракия!Имат  разнообразие на нови гуми,а и е сравнително по-евтино от другаде,понеже знам,че са вносители!

# 481
Цитат
Момичета,трябват ми 2 нови гуми р-р 175/70/13.Търся ниска цена.Ако имате идея или познати Rolling Eyes
АВТОСВЯТ-2000-до Кауфланд в Тракия!Имат  разнообразие на нови гуми,а и е сравнително по-евтино от другаде,понеже знам,че са вносители!
Сигурна ли си, че не 175/70/15 Туй 13 за каква кола е  newsm78
В Дианата също имат хубави цени, нищо че изглежда скъпарско на пръв поглед. И оферти имат, и разни останали бройки по 1-2. А и винаги имат размери ('щото на нашата кола е много особен, само там намираме).
За Тракия до Кауфланда също са добри  Peace

Иначе по Метро/Практикер/Баумакс и т.н. редовно пускат оферти - ако е на 15, това си е стандартден р-р и можеш да провериш и там.

# 482
  • Пловдив
Мъжът поръчваше някакви от нета - излезнаха доста изгодно. Представител за Пловдив бяха именно Автосвят, но при тях беше с 25лв/гума по-скъпо, а при тях уж бяха най-ниските цени за въпросните гуми...
Подробности не знам, но ако не е спешно, утре мога да дам...

# 483
  • Пловдив
Благодаря ви! Peace Ще се обадя да поразпитам,не е толкова спешно...
И да,размера е този-за Сеат Ибиза. Wink

# 484
Дюшеци съм виждала, но преди 1-2 г. в Молдавия при килимите, там продаваха
и различни парчета дунапрени.
Еднолицев непружинен матрак рядко се среща, има един на Нани (Каспия май се казва),
Тед имат някакъв подобен и Блян имат едно Комбино, което го хвалиха в темата
за матраци. Аз съм взимала матраци на промоция от електронен магазин с безплатна
доставка и останах доволна.
Veniz, можеш ли да дадеш адреса на електрония магазин. Явно отпадат пружинните матраци и се спирам между Нани Каспия и Комбино на Блян. Peace

# 485
Скрит текст:
Матро.нет
, но аз предвартелно си бях избрала модела
от мебелен център Полиграфия. В този сайт обаче цената беше малко по-ниска,
звъннах им по телефона да питам дали го имат наличен матрака (въобще не
съм си правила регистрация в електронния магазин), за късмет имаха такъв матрак
на склад и на другия ден ми го докараха чрез някаква пловдивска куриерска фирма.

# 486
Момичета,можете ли да ми препоръчате специалист за проблем с колянната капачка?По възможност да работи със здравната каса.
Д-р Шидеров- в новата болница на Коматевско шосе - Еврохоспитал. Страхотен специалист и уникален човек!

# 487
# 488
  • Пловдив
Добро утро,момичета!
Знаете ли,къде мога да намеря дюшеци на сносни цени....
 Grinning
   Матраци "Нани" продават и само дунапрен. Цената преди известно време за размер 80/190 беше 26лв.

# 489
  • Пловдив
Благодаря на vany6a,че ми даде координати  на д-р Димитрива и на всички,които ми я препоръчаха.Днес бяхме на преглед и съм доволна

# 490
Извинявайте за въпроса, но къде в Пловдив мога да си купя Essence? (лакове и гримове?

# 491
Мама Лина, във веригата ДМ.

# 492
Мама Лина, във веригата ДМ.

да ,също от Форума в Тракия съм си взимала, ама беше отдавна

# 493
Момичета с какво се почистваше злато /пръстени,обици и колие,с какво най-добре се изчистват/  Grinning

♥Elfita♥ ,радвам се,че си останала доволна  Peace

# 494
Матраците Нани са на Паралел Севлиево и се произвеждат в Пловдив. Ние сме с такъв, някъде назад в темата и аз го бях препоръчала. Могат да се видят в Зона Хоум, представители са и няма какво да объркат, надявам се newsm78. Последното го писах, защото искам да подчертая некоректността им отново #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт