Токуда болница - София - 15 тема

• 65 484
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив

Да питам и аз хавлия трябва ли ни там?

За теб да. Нали като си вземеш душ трябва с нещо да се избършеш Peace
Аа объркала съм 'м' с 'н'  Simple Smile Добре, мерси, сега слагам една.

# 691
Ако някоя от вас се гласи за ВИП стая, да знае, че там в банята е вана с душ. И ще ви трябва малка хавлийка, която да сложите на пода, за да не се пребиете като излизате от ваната .

# 692
  • София
Ако някоя от вас се гласи за ВИП стая, да знае, че там в банята е вана с душ. И ще ви трябва малка хавлийка, която да сложите на пода, за да не се пребиете като излизате от ваната .

Не е чак толкова висока ваната, но може би си права - за всеки случай.

# 693
Не е висока, но все пак долу е плочки,а ти си с мокри крака. Има вероятност да се хлъзнеш.

# 694
  • София
Hug Джиема,радвам се че си добре и споделяш опит. Grinning
Аз вчера купих същите гащи, но не намерих ХЛ и взех Л -сигурно ще са ми малки,а като ги отворих хич не изглеждаха така.Ще карам явно родата да издирва друг размер.

Благодаря ти Simple Smile
Не мисля, че ще са ти малки. На моите се оказа, че пише M/L. Ти не си по-едра от мен, мисля.

Титолино, според мен макс. 2 кутии ще стигнат. Нощниците ги сменях и заради потене нощем. А еднократните гащи обуваш за 1ви път на третия ден от престоя (при планово секцио) - ти така ли ще си? В деня на пстъпване си с нормалните си дрехи и даже можеш да излизаш. В деня на операцията само лежиш и си с лигнин. Дори да те вдигнат вечерта е за 5-10 крачки и няма да стигнеш до гащи.

skeila, за хавлиите аз си нося две - една за душ и една по-малка за лице и ръце.

# 695
  • София
на мен ми изникна още едно въпросче  Blush - утре трябва да постъпя в болницата към 11ч. и в Понеделник ми е секциото.Трябва ли да отида гладна ,дали ще правят изследвания някакви или да си похапна в нас.

# 696
Не, даже аз като бях питала, казаха че може и към обед, следобед да отида.

# 697
на мен ми изникна още едно въпросче  Blush - утре трябва да постъпя в болницата към 11ч. и в Понеделник ми е секциото.Трябва ли да отида гладна ,дали ще правят изследвания някакви или да си похапна в нас.

Даже ти се полага и вечеря от болницата (ако ти е до храна въобще). След 22 казват да не се яде!

Момичета, ако нещо сте забравили, освен че някой може да ви го донесе, можете и да се качите на 9ти етаж - там има магазин и се продават както вода, кърпички, гащи и прочие, така и плодове - пресни, сушени, шоколадчета....
Освен това има и заведение (стол), една част от която работи като кафе - на терасата има страхотна панорама. Ако имате време, насладете се! Особено тези майки, които постъпват от предния ден за секцио.  Hug

# 698
Здравейте момичета,
Бих искала да попитам по-запознатите от вас няколко въпроса. Embarassed
Насочиха ме към д-р Димитров за секцио/тъй като си "отглеждам" освен Бебко и 3 бр.миоми/.Аз се водя на ЖК в Младост, а отделно ме проследява много подробно лекар от ин-витро клиниката в която ми направиха процедурата.Обадих се за час при д-р Димитров и ми дадоха чак за следващия месец 26.11 - тогава вече /живот и здраве/ ще съм в 33 г.с.Та питането ми е:
1.Не е ли късно 33 г.с  за пръв преглед при доктора?2.След като ЖК и проследяването ми са на друго място ,а не в Токуда да не ми откажат само раждане, да не искат там да се проследявам?3.Запис на тонове мога ли да правя на друго място или искат там да се ходи?
Ще съм благодарна ако някой се отзове Hug

# 699
  • в 1001-та нощ
Отиди съвсем спокойна, не е късно, ще си запишеш толкова прегледи, колкото е нужно  Peace

Сега е най-важно да си спокойна и позитивна  Peace

# 700
  • При любовта
Аз пак се включвам с молба Embarassed, понеже д-р Колева ще отсъства трябваше да си избера лекар който да я замества. Може ли момичетата раждали при д-р Корсачки да ми пуснат негов телефон на ЛC, на него се спрях Peace
Мерси предварително Hug

П.С. Благодаря, получих го Peace

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 12:40 от magarence_baby

# 701
запис от мен

# 702
Кой от АГ-то преглежда в събота?

# 703
  • София
Май чакаме няколко мами да се похвалят с новородени бебчета Heart Eyes

Момичета,аз имам питане,ако може да отговорите,защото не намерих инфо в сайта на болницата.какво точно включва въпросния пакет Неонатологични грижи на новороденото Rolling Eyesискам да знам точно какви изследвания и грижи се включват в тази цена Peaceще се радвам,ако ми помогнете Hug

# 704
  • в 1001-та нощ
Кой от АГ-то преглежда в събота?

в другите кабинети - лекарите се въртят и който се падне на смяна, тук  предполагам е по същия начин  Peace

преди и Живкова приемаше  Peace

Общи условия

Активация на акаунт