Парфюмни размисли и страсти - 156

• 51 691
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Чукарландия
Има дезодорант-парфюм, който е толкова траен и шлейфов, че доста парфюми могат да му завидят. Ароматът му е 1:1 с червената Рексона.

Бях споменавала преди, че го ползвам този дезодорант за тяло, от дълго време, но аз не намирам прилика с Червената Рексона. Последната беше по различна. Няма как да я опиша, но носа ми пази уханието и. Peace

Иначе, да, наистина. Много траен и шлейфов. Hug

# 541
  • Варна
Има Прити шоп във Варна, благодаря Карен!

# 542
Здравейте, бих искала да ви помоля, ако е възможно да споделите мнение за Valentina на Valentino. Най-вече ме интересува колко е траен.Благодаря предварително.

# 543
  • Варна
Ей това ми стана много интересно.

# 544
  • София
Ей това ми стана много интересно.

Не знам за аромата, но бутилката е страхотна. Много ми харесва.  Heart Eyes

# 545
  • София
Осмелих се и тествах новото Womanity.... и е просто страхотен, ммммммм, ура!  Grinning  Старото Womanity въобще не е за мен, има ужасно много сол и се развива още по-зле... Но това е чудесно, леко, ефирно, лятно, смокинено-морско и сладичко.

Пръснах си малко от Love Chloe, за да си припомня защо не го бях харесала преди и ... за секунди си припомних... На моята кожа то е сапун, груб сапун и нищо повече... Затова няма да взимам от Кристалините в Младост 1А...  Mr. Green

Много ми се тества аромата на Мадона. Наистина ли го има в ДМ??? А на лейди Гага съм анти-фен...  Sunglasses

# 546
Пръснах си малко от Love Chloe, за да си припомня защо не го бях харесала преди и ... за секунди си припомних... На моята кожа то е сапун, груб сапун и нищо повече... Затова няма да взимам от Кристалините в Младост 1А...  Mr. Green

Кристалин няма общо с Chloe Love.

# 547
  • София
Кристалин няма общо с Chloe Love.

А с какво го сравнявахте?  Embarassed  Joy

# 548
  • София
С Chloe, без Love Simple Smile

# 549
  • София

Мерси, АттиHug Ето, поредно русо отиграване от моя страна...  Grinning

# 550
  • Пловдив
В комплектите на Baiser Vole Cartier имате ли идея минито от 15мл. дали е с пулверизатор?
пп. намерих една снимка и сама си отговорих на въпроса- с пръскало е.  Mr. Green

Вчера се зарекох, че ще нося само по един парфюм на ден, но не можах да устискам-днес получих доста проби и няколко отливки и... ъъъ.....добре, че се изкъпах отново преди малко , че с толкова парфюми по мен ми беше трудно да дишам хахах   Embarassed

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 14:48 от aH~

# 551
# 552
Днес тествах новия Ginger Musk Montale. Въобще не ми допада. Плодов, тежък, задушлив и какафонест. Не знам къде точно е муска, защото плодовете убиват всички мечти в този парфюм.
На другата ръка си пръснах от Baghari на Пиге за оправяне на носа. Ммм страхотен.

# 553
  • София
Днес тествах новия Ginger Musk Montale. Въобще не ми допада. Плодов, тежък, задушлив и какафонест. Не знам къде точно е муска, защото плодовете убиват всички мечти в този парфюм.
На другата ръка си пръснах от Baghari на Пиге за оправяне на носа. Ммм страхотен.

densi, опиши моля те Baghari!  Praynig

# 554
  • Там, където ме обичат
Звучи като да е за мен  Mr. Green
Мацки, винаги съм се чудила как променяте името на линк, който прикачвате. Т.е да не изглежда така:
skjfgk/ljsdghl/ljsdh
a така: цък хич не ме бива в тия неща  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт