Парфюмни размисли и страсти - 156

• 51 688
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Ама той не е продаден! Никой не ти го е отмъкнал Joy
Никой, колкото и луд да е, няма да продаде този парфюм за 22 паунда. Не е достигната минималната поискана цена, както ти писа РумиК.

ПП. Хохо, сега даже видях, че е и 100 мл! Най-малко 70-80 лири минимална цена е заложена, ако не и повече!

# 601
  • Чукарландия
Ама той не е продаден! Никой не ти го е отмъкнал Joy
Никой, колкото и луд да е, няма да продаде този парфюм за 22 паунда. Не е достигната минималната поискана цена, както ти писа РумиК.

ПП. Хохо, сега даже видях, че е и 100 мл! Най-малко 70-80 лири минимална цена е заложена, ако не и повече!

Не ми отваря линка вече. Какво да правя? Смейте ми се от сърце, но нищо не разбирам. Crazy

Сега наново ми отваря линк към същия парфюм с нов търг. Къде я пише исканата цена?

# 602
Отваря ти го, слез надолу. Wink

Ето това е най-добрата оферта за този парфюм(едП) в момента. Има и един търг, който се движи на добра цена, но има още 21 часа до края, може да скочи тройно цената. Ама не, другите са едТ.

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 23:32 от Бижy

# 603
Не ми отваря линка вече. Какво да правя? Смейте ми се от сърце, но нищо не разбирам. Crazy
Сега наново ми отваря линк към същия парфюм с нов търг. Къде я пише исканата цена?
Е как играеш като нищо не разбираш? Ибей не е шега работа, можеш да купиш или направиш нещо без да искаш и после да не можеш да развалиш сделката или да си изкараш отрицателна или неутрална оценка. Има тема за пазаруване там в подфорум На Пазар, прочетия и тогава играй особено на търгове.  Hug  bouquet

# 604
  • Варна
Релистнат е (пуснал го е наново, понеже наистина не е купен на този търг, който изтече), ето, можеш да се пробваш пак  Simple Smile, след 4 дни изтича търга.
Фейдбек е оценката, която всеки поставя на продавача. Това е цифрата в скобите до името на продавача. Като цъкнеш на това число (в случая 1250), ще ти се отвори една страница, където можеш да видиш за какво са поставени отрицателните оценки. Аз винаги ги чета, ако продавачът има по.малко от 100% рейтинг. В случая той няма отрицателна оценка за продадено менте (фейк), което на мен ми говори, че няма практика да продава ментета и може да се счита, че парфюмът е оригинален.

# 605
  • Чукарландия
Благодаря ви на всички! Денси, права си, но нищо не ми стана ясно от форума за търговете в Ибей. Минало-заминало.Hug

# 606
  • София
Благодаря ви на всички! Денси, права си, но нищо не ми стана ясно от форума за търговете в Ибей. Минало-заминало.Hug
Чети и питай - дамите там са отзивчиви, а и не е толкова сложно Wink
Денси е права - не е разумно да играеш в ибей, ако не ти е ясно какво правиш - големи поразии можеш да си докараш Peace

# 607
Прецакаш ли си акаунта в ибей, после и да си направиш нов, няма да можеш да пазаруваш с тази карта, с която плащаш сега. А дали няма да ти бъде доказан достъп и по IP не знам. Доста е сложно там. Това не е нашенския Продавалник! Wink Peace

# 608
  • Козлодуй
Така и не можах да схвана някои тънкости с ибейските търгове(най-вече снайперите са ми пълна мъгла,айде като съм на линия в края на търга,справям се).Затова и пазарувам предимно от офертите,които са с твърда цена.
Оказа се,че имам под ръка пробичка на Songes-ай,много белоцветно това нещо,ай,ужас.За който обича сигурно е ракошен,но аз ще мина през банята след 2 минути,няма да мога да спя,зле ми стана Sick Фрагрантика дава Tiare flowers,аз свързвам този аромат с нероли,а комбинацията от всичкото бЕло за мен е равнозначно с Онова цвете Twisted Evil
А някой познава ли Rose Splendide?

# 609
  • Чукарландия
Честити придобивки на всички. Hug  bouquet Джил №4 е разкошен аромат, ретро, но приказен.

Обичам ретро парфюми и съм сигурна, че ще ми хареса И той. Но ще устискам до утре да си го тествам на спокойствие. Така си удължавам удоволствието от "запознанството". Пък и днес доста се нагуталчих. Все още ми ухаят китките. А кво ли щеше да е, ако беше EDP-то?!? Mr. Green

# 610
  • Чукарландия
Така и не можах да схвана някои тънкости с ибейските търгове(най-вече снайперите са ми пълна мъгла,айде като съм на линия в края на търга,справям се).Затова и пазарувам предимно от офертите,които са с твърда цена.
Оказа се,че имам под ръка пробичка на Songes-ай,много белоцветно това нещо,ай,ужас.За който обича сигурно е ракошен,но аз ще мина през банята след 2 минути,няма да мога да спя,зле ми стана Sick Фрагрантика дава Tiare flowers,аз свързвам този аромат с нероли,а комбинацията от всичкото бЕло за мен е равнозначно с Онова цвете Twisted Evil
А някой познава ли Rose Splendide?

Ай, ай, ай, как се вайкаш, Сънчо!  Joy Joy Joy
Много се двоумях кой от двата, дали Songes или Rose Splendide да отстрелям на сляпо, но т.к. напоследък се заредих с "розести" парфюми оттук до края на света, реших да е Songes. Но ако някой изкаже мнение за Rose Splendide, ще слушам много внимателно. Peace

# 611
Мисля пикси е писала за роз сплендид.От няколко дни чета за тоя парфюм и установих че има доста зеленина и крушата е осезаема и се отказах от поръчката му. Почти навсякъде го описват като приятна , ежедневна роза, но и че има нещо от духа на нинфео а аз нинфео си имам. Влажна роза също ми се наби като описание. Дано някой сподели но аз завчера бях аха да го купя от енцо да пробвам но се разкандардисах сама ooooh!Сплендид какво значи не намерих. Както и да е , изказвам се без да съм го мирисала SadЛюбопитен ми е.

# 612
  • Козлодуй
Rose Splendide на италиански означава красива роза според чичо Гугъл Grinning
Намерих описанието на Пикси:
"Много приятна, ежедневна роза е Annick Goutal Rose Splendide, с ноти на магнолия и ванилия, и круши в началото."Звучи добре,аз изглежда харесвам круши,а и цената е чудесна там.Никой от останалите Гутали не ми се стори интересен.

# 613
  • Пловдив
   По принцип за ибей мога да кажа,че не е като тук-доста от продавачите се съгласяват на разваляне на сделката, дори на връщане. Но има и такива "тарикати" , които казват, че понеже са платили такса на ибей за обявата не искат да аулират транзакцията. Общо взето ако се случи веднъж да не се плати дадена стока е ок, но ако стане практика - ще бъде анулиран акаунта,както са написали другите момичета.
   Аз реших, че ще анулирам моят търг , снощи наистина ми стана лошо от парфюма  и установих , че е комбинация от стоене цял ден на климатици и лека настинка + сугестиране  Mr. Green . Тази сутрин пръснах отново на китка  по-друго ми е , но наистина този парфюм е за по-хладно време, преди в темата го бяхте коментирали, че лятото е тежък и задушлив, ама аз нали съм си дървена глава...  Embarassed  .

Скрит текст:
Ако някой желае този парфюм-той е 50мл. с кадифена торбичка обявен за нов и на хубава цена го спечелих - пишете ми на лични може пък да го взема и да разменим за нещо или да го преотстъпя за покупка.  Wink Не ми е проблем да анулирам търга, но наистина мисля, че офертата е хубава- за това предлагам ако някой има интерес.

# 614
Еее аз само на италиански не проверих за  Rose Splendide а уж съм учила малко , срам Simple SmileТолкова ме няма с езиците че няма на къде.Мен точно крушата ме отказа Simple SmileЦената е повече от чудесна , но има и други неща на чудесна цена то кое по-напред. Който го вземе да сподели Laughing

Общи условия

Активация на акаунт