Парфюмни размисли и страсти - 156

• 51 658
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • София
За муска - скоро четох интервю с парфюмера, който е правил Truth Or Dare. Според него Мадона изрично не е искала муск в парфюма, докато той е настоявал, "за да заглади ръбовете".
Ето тук http://www.guardian.co.uk/fashion/fashion-blog/2012/apr/26/madon … fumer-reveals-all
Като студентка харесвах White Musk на Body Shop, а сега имам отликва от Muscs Koublaï Khän, който ползавам при специални случаи, както ме посъветва Марта - една капка в деколтето.

Иначе съм мускомразец, когато са удавени в него - струват ми се монотонни като омекотители и глухи.

# 61
Интересна статия. Само не разбирам за какво са и били 200 тест версии на парфюма след като той е копие на Fracas newsm78

# 62
http://vbox7.com/play:5c5c08b017

ooooh! Sick (Не съм объркала темата!)

# 63
  • Чукарландия
Бижу, не тръгва това видео?!? Rolling Eyes

# 64
Чудесен пример как да развалиш имиджа на една компания  Sick
Това истинско ли е по дяволите? Гледах го без звук
192 е Lady Million

# 65
  • София
Пфу, няма такава гнясссс

# 66
  • Балчик
Аууу, тоза Азис от ден на ден все грозен става. Ще се отвратя от парфюмите заради него. Laughing

Къде може да се види, номерацията им на кой парфюм е имитация?

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 23:59 от Джемма

# 67
Къде може да се види, номерацията им на кой парфюм е имитация?
Тук.

# 68
  • Чукарландия

УжастТтТ! (с двойно тртр) Sick

# 69
  • Варна
О, Боже, мой.
Василиса прекрасна  Outta Joint

# 70
  • София
О, Боже, мой.
Василиса прекрасна  Outta Joint
Прегнусна  ooooh! буааааа

# 71
  • Балчик
Благодаря Бижу, интересува ме, ако някой знае Акуауомън дали е сполучлива имитация. Предвид цената му в Ибей Shocked, няма да мога да си го позволя, а много ми се иска да си го понося малко. Струва ли си да ходя да търся парфюмерия на Рефан?

# 72
Благодаря Бижу, интересува ме, ако някой знае Акуауомън дали е сполучлива имитация. Предвид цената му в Ибей Shocked, няма да мога да си го позволя, а много ми се иска да си го понося малко. Струва ли си да ходя да търся парфюмерия на Рефан?
Струва си Flutter Аquawоman го пробвах последният път като бях в Рефан, видя ми се същият аромат. Оригинала не го познавам супер добре за да кажа дали има някакви разлики в развитието, но като цяло си беше същата миризма.

# 73
Интересна статия. Само не разбирам за какво са и били 200 тест версии на парфюма след като той е копие на Fracas newsm78
За какво?!... От лигоч. reverance Вижте каква велика познавачка на парфюмната изкуство съм...  Flutter Имам чувството, че абсолютно всички звездни парфюми са прекопирани от доказани и известни аромати, ама съвсем нарочно, и целенасочено.

# 74
  • София
Здравейте и от мен!  Hug

Мускът много рядко е съставка в мой любим парфюм. Има го например в Le Parfum Max Mara, който харесвам, но не съм сигурна, че знам точно на какво мирише муска...  Mr. Green За сметка на това пък ми прави впечатление, че почти винаги присъства в  пирамидата на ароматите, които предпочита мъжа ми...   Grinning 

Добре, че не ми се зарежда това видео като съм в офиса....  Stop

Благодаря ви, Атти, Pixie и idomeneus за интересното развиване на темата.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт