ЛЯТНА ИГРА - ГОБЛЕНИ

• 15 965
  • 266
  •   1
Отговори
# 15
Sissak,аз също бих искала да участвам в лятната игра.Тук не съм участвала до сега ,но имам опит в игри в други форуми за гоблени и ще се радвам да участвам.

# 16
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Сис, няма да е зле някъде да се спомене и сумата за подаръка. В предишните игри тя беше 30 лева. Същата ли ще остане или ще се променя?
Извинявам се ако е дискутирано, а аз както винаги съм го проспала!  Hug

# 17
Сис, няма да е зле някъде да се спомене и сумата за подаръка. В предишните игри тя беше 30 лева. Същата ли ще остане или ще се променя?
Извинявам се ако е дискутирано, а аз както винаги съм го проспала!  Hug

Не е дискутирано, защото според мен, а и според доста хора  не е редно да се определя цена.Както вече казах, тук нещата са на добра воля и разчитаме на съвестта на всяка от участничките да се постарае и да зарадва другарчето си.
 Именно заради ценовите граници, които бяха поставяни в минали игри, много хора отказаха участие, защото сумата беше непосилна за тях.

Лично мое мнение, като не ангажирам никого с него, е че може да се намерят хубави гоблени за сума от 20-25 лв.
 Ако пък някой намери гоблен за 5 лв. да речем и знае, че ще зарадва другарчето си с него не виждам проблем да го подари.
 В последно време акцента на игрите се измести върху това, кой ще подари по-скъп, по-богат подарък. А идеята  е да зарадваш някого, да го изненадаш, като си направиш труда да проучиш вкусовете му, като си направиш труда чрез общото хоби да го опознаеш.....

# 18
ay sъм за да няма граница. Peace както и да не се подарява на цялото семейство. играта си е за нас, а не за децата.

# 19
ay sъм за да няма граница. Peace както и да не се подарява на цялото семейство. играта си е за нас, а не за децата.

И аз съм на същото мнение. Не е важна цената, важно е колко е стойностно това, което подаряваме - може да е нещо супер евтино, но красиво - все още се намират такива. Пък и всеки има различни възможности и сам може да си определи. Важното е да вложим сърце и душа в подаръка, а не да отбиваме ред, както имаше такива случаи в предишни игри. И за да не помрачаваме след това красотата на играта, нека всеки, преди да се запише, да си направи сметка защо участва - за истинско удоволствие или за отбиване на номер и да няма изцепки като до сега.

# 20
Аз още от сега се вълнувам ... а има толкова време още ... нямам никакво ама никакво търпение да си получа приятелчето ...  Crazy  smile3508
П.П. И аз си мисля, че важното е да зарадваш другия, намира се начин и с много, и с малко средства, личи си, когато е с желание.

# 21
Съгласна съм с изказаните мнения .И с малко средства може да се направи красив и оригинален подарък,за да зарадваш някого.

# 22
ПОСЛЕДЕН ДЕН ЗА ЗАПИСВАНЕ

Записани до момента:

1. Boneli
2. Дуданка
3. krk_kr
4. Херцогиня фон Дж-то
5. barbie
6. sissak
7. barbaron
8. *** Lady N ***
9. nelito_6704
10. Ania1
11. skorpion
12. Азарея
13. ya_ya
14. pepen

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 13:43 от sissak

# 23
  • Плевен
 Thinking newsm78 и реших да се запиша . Grinning

# 24
  • София
късно виждам темата, може ли и аз да се включа???

# 25
ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ, ЕТО И УЧАСТНИЦИТЕ:

1. Boneli
2. Дуданка
3. krk_kr
4. Херцогиня фон Дж-то
5. barbie
6. sissak
7. barbaron
8. *** Lady N ***
9. nelito_6704
10. Ania1
11. skorpion
12. Азарея
13. ya_ya
14. pepen
15. Loshana

МИСЛЯ, ЧЕ ВЕЧЕ ВСЕКИ ИМА ДРУГАРЧЕ. АКО СЪМ ПРОПУСНАЛА НЯКОГО ДА СЕ ОБАЖДА

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 09:09 от sissak

# 26
  • Плевен
Пу,първа съм!Имам си другарче за чудо и приказ! HugСис ,благодаря ти !  bouquet
За ориентир на моето другарче на което съм се паднала-няма проблем,каквото и да е Peace

# 27
  • София / Баня
и аз, и аз - имам си другарче.

# 28
  • София
И аз си имам другарче, Сисак, огромно благодаря  Hug   И за моето другарче ориентир, като на Пепен - каквото и да е, ще ме зарадва от сърце  Simple Smile  bouquet

# 29
И аз си имам другарче, благодаря, Сиссак!!!!  newsm44 newsm44 newsm44
За ориентир на този, на който съм се паднала - харесвам всичко!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт