ЛЯТНА ИГРА - ГОБЛЕНИ

• 15 893
  • 266
  •   1
Отговори
# 45
Браво на напазарувалите. HugАз още се опитвам да проуча другарчето ooooh!,но и това ще стане.
Не харесвам три неща-щампа,икони и исторически.Не събирам гоблени на склад,така че да не се притеснява момичето,на което съм се паднала.В подписа ми е албума с ушитото и други интересни неща.

# 46
Повдигам темичката, че се изгуби съвсем от хоризонта ...
Аз все още съм в чуденка за подаръка на другарчето ми  Thinking Ще ме изгонят от нас скоро  Mr. Green Само питам - а какво ще кажете за това!?  А за това!? А за това!? А за това!?  Laughing

# 47
и аз съм в чуденка, моето другарче даже не е писало какво иска

# 48
  • София
аз за първи път ще участвам в игра и много се вълнувам, и се надявам преценката ми за избор на подарък  макар и бърза, да е вярна...ще се разбере, надявам се.. И се надявам да участвам по-често вече... Не съм от много пишещите, но съм от много четящите  и редовно се възхищавам на всички дами тук - много от вас са и работещи, и с деца, и с домашни задължения, и пак намирате време и за помощ тук, и за съвет, и за любимото хоби... Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 49
Харесвам всичко, безщампи и икони. Допадат ми гоблени с нестандартен сюжет, но нямам претенции.Каквото и да получа, знам, че ще е избрано с много внимание към мен и с голямо желание.Така, че другарче, избирай смело  Hug

# 50
И аз да улесня моето другарче-не харесвам единствено  щампи.Каквото и да ми избереш мило другарче ще си го ушия с най-голямо  удоволствие.

# 51
така като гледам всички не обичат щампи  Whistling
аз вече се спрях на подарък, остава и да се хареса

# 52
Аз пък не мога да се спра на нищо още ... все се притеснявам дали ще се хареса на другарчето ... предполагам, че всички новобранци са като мен ...  Confused

# 53
  • София
Лейди, както аз добивам впечатление, важно е не какво е, а от кого е.  Аз също съм новак в игрите, за първи път участвам, но вложих много мерак в избора на подарък за моето другарче и, надявам се, това да се оцени. Просто рискувай, жеста е най-важен   bouquet

# 54
не само новобранците са така. аз всеки път се притеснявам дали съм уцелила

# 55
И аз съм готова с подаръка вече. Прави сте, момичета, желанието и старанието са по-важни! Благодаря ви за куража!  Hug  bouquet

# 56
и аз поръчах подаръка,остава да измайсторя малката част.

# 57
  • Юпитер- Сатурн
Част от подаръка вече избрах, остава да го до окомплектовам  Simple Smile. Дано му хареса на моето другарче.

# 58
Готова с избора.Сега започват притесненията, дали ще се хареса, дали съм уцелила  Praynig Ама са хубави емоции.

# 59
Вече съм готова с подаръка,само трябва да опаковам и да си чака датата за изпращане.
После да се надявам  ,че ще се хареса на другарчето.

Общи условия

Активация на акаунт