Как и къде на обществени места се кърми в България???

• 18 988
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
Случвало се е да се кърмим навън през зимата. Тогава пак вадим "млякото" през деколтето.
Сутиенът и корсажът не ни пречат, а деколтето не е голямо, но обикновено е разтегливо.

Така действах в един сняг до кръста, седнала на мантинелата на пътя Laughing. Е, беше доста пусто, а юнакът ревеше неудържимо и кърменето беше най - лесното решение. И да, тати ни пазеше Laughing.

Единственото, което промених в облеклото си от 3 години е, че изобщо не нося блузи с поло.

# 91
Кърмя там, където детето поиска, какво да се прави. Съборазявам си дрехите да има лесен достъп, имам няколко кърмачески. Не се крия нещо специално, просто гледам максимално бързо детето за засуче, за да не се вижда голо. Кърмила съм в парк, в мол, на ски писта, на плаж, върху кон, в заведение, в гора, във вода, по улицата, в самолет, в автобус, във влак, в метро, на летище, на гара, на лодка, на въртележка и къде ли не... За мен това е най-естественото нещо и хич не му мисля особено.  Wink

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 23:55 от Епона

# 92
айде, да кърмиш на кон, го разбирам, дошла ви нуждата внезапно, детето искало да суче върху кон.... Ами от въртележката не можахте ли да слезете на по-удобно място?  Blush

# 93
Хехе, зависи от въртележката... ако си се качил на виенското колело в Пратера няма как да слезеш бързичко. Laughing

# 94
На мен най-смешно ми беше кърменето в чуждо посолство. Забравих, че има камери и микрофони Simple Smile, въпреки, че служител в залата нямаше. После като се появи, коментира, о вие папкахте ли Simple Smile ? Това за едно прилично високо 3 годишно кърмаче. И малкото не издържа година по-късно в същото посолство и пак ни коментираха. Simple Smile)

# 95
айде, да кърмиш на кон, го разбирам, дошла ви нуждата внезапно, детето искало да суче върху кон.... Ами от въртележката не можахте ли да слезете на по-удобно място?  Blush

Хахаха! Бях качила детето да се повози на коня, но по едно време се извъртя и засука, миличкият. А за въртележката, всъщност беше доста удобно, бяхме си добре седнали, не че имаше как да слезем преди да се извърти.  Crazy

# 96
Най-гадно е като няма къде да се седне, а гладът е подгонил малкия човек.
Откакто имам такива ситуации в практиката, другото по-слабо ме впечатлява  Laughing

# 97
Гадно е да няма къде да се седне...на мен ми се случи веднъж, права да му дам да цокне  Grinning бяхме в мола и нашия татко мереше нещо в един магазин,та малкия човек реши,че точно тогава е гладен..скрих се в един ъгъл на магазина (добре, че са големи магазините) и залъгах за малко положението  Sunglasses ...

# 98
Най-гадно е като няма къде да се седне, а гладът е подгонил малкия човек.
Откакто имам такива ситуации в практиката, другото по-слабо ме впечатлява  Laughing

В такива, съм сядала в количката му да кърмя Mr. Green

# 99
МТВ, стана ми любопитно - какъв е моделът на количката? Страаашна картинка сте били  Joy
Иначе ние засега още сме с ваната в количката, та не е вариант. Все се оглеждам за високи бордюрчета или пейчици, но чат-пат - нищо няма наоколо  Crazy (нито кафенета)

В магазин бих седнала в пробната, има и столове обикновено.

# 100

Хахаха! Бях качила детето да се повози на коня, но по едно време се извъртя и засука, миличкият. А за въртележката, всъщност беше доста удобно, бяхме си добре седнали, не че имаше как да слезем преди да се извърти.  Crazy

Явно яздиш като амазонките - гола. 

# 101
МТВ, стана ми любопитно - какъв е моделът на количката?

С големия ползвах на Чиполино -Суифт (беше насред Илиянци, гадно, ръмящо време..и гладно ревящо бебе Laughing); следкато видях че е яка, редовно я ползвах при липса на свободни пейки в парка.
За дребния си взех Jane Slalom Pro-определено по-добра от чиполино-то Peace

# 102
Гадно е да няма къде да се седне...на мен ми се случи веднъж, права да му дам да цокне  Grinning бяхме в мола и нашия татко мереше нещо в един магазин,та малкия човек реши,че точно тогава е гладен..скрих се в един ъгъл на магазина (добре, че са големи магазините) и залъгах за малко положението  Sunglasses ...

И на мен ми се е случвало това. Само дето не беше по оживено време и нямаше много хора, та влязох в пробната с таткото, не в самата кабинка, а в помещението. За съжаление нямаше столчета.

Явно яздиш като амазонките - гола. 

Определено не, но това не му пречи да може да се самообслужи като дръпне блузата. Не е нещо необичайно.

Най-кофти кърменето ми права беше на летище. Случи се да се качваме на самолет през гейт по едни стълби надолу и после пеша до самолета. Само дето ни вкараха по тия стълби надолу и после не отварят към самолета. И така 20 мин. Малкият междувременно го подгони глада и трябваше са свършим работата затиснати между вратата и цялата тълпа пътници, доста клаустрофобично беше...

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 10:03 от Епона

# 103
  • Пловдив
И на мен ми се случи да няма къде да седна, а дребуса да пищи от глад... Беше в единия от МОЛ-овете в Бургас (то миналата година май беше само 1 newsm78)...
Поогледах се, поогледах се и понеже нямаше къде да седна, опрях се на стената до магазина (Карфур, ако не се лъжа), седнах по турски и нахраних звяра Mr. Green
Минаха възрастна двойка руснаци и жената ми се усмихна много мило Simple Smile

# 104
Мен не толкоз мястото ми е неконфортно(не се впечатлявам някак  Mr. Green ),а позицията  Rolling Eyes права ми е най/неприятно,където и да било  Rolling Eyes  ,а и като не успея да *затворя* пупка1 и прехвърля бебето на другата....не толкоз,че се е видяло нещо даже в повечето случаи остава *отворено* под блузата  Rolling Eyes моето усещане е някак гррррррррр

Общи условия

Активация на акаунт