След неуспеха - да отпуснем душата №16

• 16 387
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Елла тук съм де ама то пустош  #Crazy много умрела работа и само Спам newsm62 smile3534

Ти какво првиш - днес гледах за какви цифри иде реч при вас  #2gunfireте тия са за трепане бива ли така да съдират кожата на хората Naughty

# 121
  • Пловдив
Ей,Деската,много хубав резултат,сега чакаме новини-колкото извадени,толкова оплодени Praynig Hug Wink
Алексче,дръж фронта,ти си ни единственото кадемче Wink Hug Grinning

# 122
И аз това казвам, но на местните цените не им правят впечатление. Ма вярно голямо мъртвило е тук

# 123
Оооо Гуги как си Hug  ти последно за сряда ли трансфера или съм разбрала грешно пак newsm78

Елла как ще им прави с този стандарт на живот - на светлинни години от нас smile3511

# 124
  • Пловдив
Ивинце,съвсем правилно си разбрала Hug Hug Hug,само дето има шанс утре да се обадят,че нещо не е наред с генетичните/ако са готови въобще/ и да отменят трансфера и да видиш как треперя Crazy
Елла, ама при вас всичко си е по американски стандарт,дано поне в тези проклети процедури са по-напред от нашенци,че то нашето на нищо не прилича Hug

# 125
Хей другарки , и аз драсвам няколко реда , че ще ме забравите ! Голяма лудница е около мен напоследък - върнах се от Турция на 20-и май , после бях абитуриентка / втора ръка както казват / , после здраво бъхтане в работата и като влязох сега - вие сте изписали 3 теми . И аз се пъхам в групата със скорошните стартове - чакам да ми дадат зелена светлина след 2-3 седмици . На моменти се хващам , че се захващам да правя сто неща едновременно , само и само да не мисля и броя времето до старта , че влизам в страшни филми ! Приятна вечер от мен ...и успех на всички , които вече са започнали процедури !!

# 126
Е добре де Гуги толкова бързо ли ще станат генетичните - как така нещо не е наред newsm78 или ти си се вкарал във филм4е.
Аз и моите като ги гледам уж са в норма ама не са като да няма нищо #Cussing out незная вече - струва ми се че не се търси причина за неуспех ами по няква си тяхна схема отхвърлят едно или друго Но на нас това ни струва 2-3 че и 5-6 опита при някои.

# 127
Гуги, всичко ще е наред  Praynig . А дали са по-добри тукашните, не зная. Клиниката има голяма успеваемост, имам чуството, че само аз ще повтарям. Аз смятам да проверявам имунологичните  

# 128
Хей другарки , и аз драсвам няколко реда , че ще ме забравите ! Голяма лудница е около мен напоследък - върнах се от Турция на 20-и май , после бях абитуриентка / втора ръка както казват / , после здраво бъхтане в работата и като влязох сега - вие сте изписали 3 теми . И аз се пъхам в групата със скорошните стартове - чакам да ми дадат зелена светлина след 2-3 седмици . На моменти се хващам , че се захващам да правя сто неща едновременно , само и само да не мисля и броя времето до старта , че влизам в страшни филми ! Приятна вечер от мен ...и успех на всички , които вече са започнали процедури !!

Доми успех и на теб  Hug

# 129
Опаа, и аз се завърщам. Ходих малко на раздумка с приятелки, че мъжа много работи и не ми обръща фнимание  Crossing Arms

Гугинце, никой няма да ви спира сега, тук всичко сме заредили палците!

# 130
Елла защо само ти толкова ли висока успеваемост  #Crazyима клиниката и казват ли нещо след неуспешен опит.
Оооо Фефи ти как си днес?

# 131
Иви, добре съм. Нали съм прясно инсеминирана и цял ден чета разни неща из нета, но реших, че вече спирам, каквото било, било, сега ще гледам да си запълня програмата до теста и да не го мисля.
Ти кога почваше?

Доми, успех и от мен!

# 132
  • Пловдив
Ивенце,кариотипа го пуснахме миналия вторник и док. обеща,че ще се обади в Геника уж да стане до трансфрера, в събота заръча на момичетата да проверяват какво е положението и се уговорихме ако излезе до трансфера да се обадят и да го отменят ако има проблем,ако излезе и няма проблем,няма да звънят Crazy
Елла, Hug Hug Hug
аз май ще се позиционирам в леглото Mr. Green

# 133
Е Гуги значи нямаш повод да се притесняваш  Hug всичко ще е наред и от сряда си бременна до доказване на противното Praynig

Фефи дай си малко почивка де -аз при инсем. нямам идея какво трябва и какво не  newsm78 да се прави ама то и чакането е кошмар ooooh!

# 134
Гуги, лека нощ.
Иви, 62% е успеваемоста. Всичките ни познати дето ходиха там, забременяха от първи път. На нас ни казаха, че е заради спермитата.

Общи условия

Активация на акаунт