След неуспеха - да отпуснем душата №16

• 16 340
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
И тъй...Слънце, да ти е жив и здрав Мъжът! Все по-добър да бъде с все по-голямото ви семейство! Хареса ли му подаръка?

Десди, шампион си!!! Пожелавам ви 9-месечна любов от пръв поглед!!

Алексче, вместо да мислиш такива неща, насочи енергията си да измислиш как ще се сдобиеш с онази готина количка Simple Smile

# 136

Елла значи следващият път  preggo

Слънце и от мен да ти е жив и здрав мъжа и скоро да се зарадвате на едно, две колко Господ е рекъл бебочета  bouquet

лека Ви нощ  smile3524 smile3524 smile3524

# 137
 Иви  Hug . Лека нощ и от мен

# 138
Аз ще прегледам тениса и се отправям към спалнята. Лека и от мен, момичета  Hug

# 139
Благодаря на всички за милите думи и че ми вдъхвате кураж  Hug Hug Hug

И аз ще се хоризонтирам и кажа лека нощ  smile3524

# 140
прибрах се утре ще чета и давам отчет,,мерси на всички ,за вниманието hahaha

# 141
Добро  утро мили мои лек  и усмихнат ден Ви пожелавам
Зареждам палчетата на ново  за всички които имат нужда  Praynig Hug  bouquet
Сигме , Бабе чакаме хубави новини от вас  Hug

# 142
 Викоо добро  утро мила как  си

# 143
Добро да е! чета назад да видя какво съм пропуснала, че аз нали през деня нямам нет. то и днеска май ще е така. от зор разбрах кво му е на нета. май са му изгърмяли всичките суичове и рутери из офиса. и сега наваксвам. а ти що толкоз рано си нацъфтяла

# 144
Хъммм лоша работа с тоя нет дано го оправиш  ми кукнах в 6,00 часа наспала се тва от много време не ми се е случвало  newsm78

# 145
и аз така, ама без частта с наспиването. то валя, трещя, духа.........  Mr. Green

и сега кучето е в стачка и не ще да излиза та сме се теглили и дърпали, молили и увещавали

почвам да се стягам за тръгване - отплаване, пък ще видим кво ще е в Люлин регион

# 146
Нит съм чула да трещи  нит съм чула да вали ставам сутринта гледам валяло стабилно  Joy Embarassed а кучето твойто много инатливо бре

# 147
Идеммммм
Вожда каза:
тромбофилия и нова спермограма.

Някой правил тая тромбофилия -до колко часа правят изследванията на 14 етаж на майчин дом и може ли да пия кафе преди това?

# 148
Сигме аз съм правила  тромбофилия  и имам но аз я пусках в Геника за Майчин дом немога да помогна аз лично нито бях яла нито  кафе бях пила

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 08:34 от tonita171

# 149
ми генетичката каза да съм яла.Ма пусто за кафе забрайх да я питам .

Общи условия

Активация на акаунт