След неуспеха - да отпуснем душата №16

• 16 330
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!
Сигма, а доволна ли си от срещата? За мен това, че иска да правите тромбофилия преди опита е добре, значи иска да предприеме всички възможни мерки. Каза ли кога ще почвате евентуално

# 151
ми генетичката каза да съм яла.Ма пусто за кафе забрайх да я питам .

Може да те е казала да си яла щото  бая кръвчица земат и може да ти стане лошо
Елла добро утро мила

# 152
Ами да Ела доволна съм.
Като седнахме и поговорихме за всичко което ме притеснява -висок тестотерон, пък кратък цикъл, тромбозите ми, яйцеклетките и въобще хем нищо ни няма пък бебе не става.
Разгледа досието ми обстойно, рисува с молив, чеша се, после три и накрая това измисли.
Харесва ми щото  е лекар със сърце. 

# 153
Добре съм ,Тонита, още се размотавам и се надъхвам да поспортувам малко. От 1 месец не съм, а при мен това е належащо

# 154
И аз днеска ще поспортувам ма над печката  Rage и с  newsm75 newsm79

# 155
Много е важно да си харесваш доктора и да знаеш, че го е грижа. Аз имам разирени вени, даже сега като бях в БГ така ми се подуха краката от коленете надолу бяха като балони. Мисля и аз да си пусна тромбофилия и имунологични, да видим какво ще излезе. Ти за тромбозата взимаш ли лекарства?

# 156
  • Пловдив
Добро утро и от мен Hug
Сигмичка,аз миналата седмица пусках генетични,само че кариотип и понеже никой не ме беше уведомил дали трябва да съм гладна,жадна и т.н.,си бях изпила редовната конска доза кафе сутринта, а бях гладна,ама и никой не ме попита яла ли съм,пила ли съм Mr. Green

# 157
Тонита, готвенето и на мен няма да ми се размине, но поне имам идея какво ще е. Купих книжка с рецепти и сега моя мъж си избира от там. Поне са лесни

# 158
Аз звъннах в лабораторията и от там ми казаха че няма проблем да пия кафе  Peace

# 159
Тонита, готвенето и на мен няма да ми се размине, но поне имам идея какво ще е. Купих книжка с рецепти и сега моя мъж си избира от там. Поне са лесни
Браво браво аз моят мъж  хич не го и питам готвя  на ,който не му изнася на ресторант съм казала  Joy
Сигме радвам се , че си намерила твоят лекар
Гугито  за утре ли трябваше да стискаме палчетата  newsm78

# 160
  • Пловдив
Тони, за утре,ама и за днес,че да не вземат да ми се обадят с лоши вести Mr. Green

# 161
Стискам де що има цепка  дупка пръст  и прочие  всичко ще бъде наред  Hug Heart Eyesнапълно те разбирам и аз с моя ЗЕТ до последно незнаех ще  го имали няма ли да го  има

# 162
Гуги, стиснали сме палците. Аз отивам на пътеката, ако не се появя до 2 часа значи съм се  smile3544 . Мале, още съм на компа и започнах да се задъхвам, как ли ще я карам на пътеката  Mr. Green

# 163
  • София
Добро утро! Сигме, няма никакво значение пила или яла- изследват се гените на тромбозата или ги имаш мутирали или не- яденето и пиенето няма как да ги промени. Аз съм ги правила в Геника също.
Радвам се, че си доволна. Значи другия месец си на старта Peace Peace Peace Нали разбра, че клиниката няма да почива август- та си се вместила отвсякъде преди септември Peace Peace
Бабето сега да пристига на отчет Hug Hug
Елла, с тая успеваемост мацка, следващия опит е Вашия Peace Peace Peace
Гуги, никакви лоши вести-само добри Peace Peace
Хайде, че трябва да променяме името на темата.
Десди, на теб браво- супер реколта. Има ли опасност от хипер?

# 164
Отсекъде съм у играта още след три седмици  Whistling
Аз Пепа може и да съм я видяла вчера, щото закъснението на часовете варираше с два часа  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт