След неуспеха - да отпуснем душата №16

• 16 255
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Е радвам се че гърдите ми предизвикват такъв смях  hahaha
айде до утре кифли  Naughty

# 256
Фифенце, ако това бяха малки, а ти твърдиш , че твойте са още по-малко, то тогава да попитам - твойте хващат ли се на едно фото и двете или те снимат поне от 30 крачки, че да ги обхване обектива

# 257
Е радвам се че гърдите ми предизвикват такъв смях  hahaha
айде до утре кифли  Naughty

де изчезваш сега? тамън почна купона  Hug

# 258
Слънце браво мила  Hug
девойки скасахте ме от смях  hahaha hahaha Joy Joy Joy

Така е, Тонка, да живее тоя, дето оправи нета на Вика Simple Smile

# 259
Фифенце, ако това бяха малки, а ти твърдиш , че твойте са още по-малко, то тогава да попитам - твойте хващат ли се на едно фото и двете или те снимат поне от 30 крачки, че да ги обхване обектива

Вико, мойте сигурно само ембриозолозите на техните микроскопи ги хващат  Joy

# 260

Викооооо излизам от под бюрото от смееех
къде одиш цел ден не знам  newsm78

# 261
Сигме туй с бялата рокля ти ли си? Ма как ще са по-малки от лимоните, ма кака? Ааа, нидей тъй  Naughty
Мойте пък кат са кат тикви голям килипир.  Naughty  Naughty  Много искам да ги махна аз много! Sick

# 262
а, и ти като мене - имаш ги анатомично заложени и до там. спрели развитие  Joy

а спрете бе

# 263
кой бе

# 264
И аз да се включа относно " вожда" - Стаменов , не зная какво имате предвид с това, но ако го ползвате в булвален смисъл съм крайно несъгласна. Така създавате ИДОЛ към човек карайно незаскужил това.
Тук има много момичета, които са изключително разочаровани от гореспоменатото име .
Още повече той и докторите му прилагат политика на, характеризираща ги като най-големите манипулатори в инвитрото, ползвайки стари, недоказани и отхвърлени начини и методи на лечение.

Ако ползвате " вожда" като нарицателно и с ирония мога да ви разбера, но с това повтаряне отново създавате идол, който е добър психоаналитик и лош, печелбарски доктор в борбата със стерилитета.
Моля да престанете. Има и други старадащи момичета.
Успех на всички.

# 265
Слънчооооооо, линомите са големииииииииии. нищо не разбираш ти

ми нема вклиняване

# 266
аз имам в излишак кой иска  ша му дам
Фефи  добре че дойде   Вико да тури  ред  тука

# 267
Еми аз ги виждам малки и продълговати. Лимоните, не циците

Тони, и аз давам, душко. Ужас

# 268
Тонка, метни лявата насам. от твойта едно и моите два зародиша, може и да го докарам до някъде, а неда ми викат Момченце.

Слънчо, давай и ти и ще видите какво чудо на природата ще заформя!!!!

ddnchv, успокой се. дишай дълбоко. съжалявам ако нещо ти е криво, но на нас ни е добре така Hug

# 269
Ми хубу, заплювам тонито за лявата, слънцето - за дясната Simple Smile

Ау, Вика ме е изпреварила. Нищо, и за двете ни ще стигнат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт