След неуспеха - да отпуснем душата №16

• 16 267
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
фифи, ама ние ще ги обезцицим девойките Whistling

# 271
аааааааа  нема страшнооо нали слънце  кой коя  фане за него си е  hahaha Joy Joy Joy
има за сите

# 272
нищо че не съм мъж, тия думи пак стоплят душата ми

отивам да полея снажните ми 1,60 с водица, че хем ми е ред, хем ми се пада и се повръщам да ви нагледам, че а съм мръднала, а спама е готов

# 273
# 274
 rotfImbo rotfImbo
Аз давам колкото искате.

# 275
Слънчо, ти твойте ги пази, че скоро ще влязат в употреба по предназначение  Whistling

# 276
Тонка, метни лявата насам. от твойта едно и моите два зародиша, може и да го докарам до някъде, а неда ми викат Момченце.

Слънчо, давай и ти и ще видите какво чудо на природата ще заформя!!!!

ddnchv, успокой се. дишай дълбоко. съжалявам ако нещо ти е криво, но на нас ни е добре така Hug
Нямаш проблеми, радвам се че ви е добре, но идолизирането май го забравихме още в 1989 год. един " лидер" Т. живков ни стига сега станаха 2, а вие се опитвате и трети да вмъкнете . Третия имам предвид събирача на парите ви - Г. Стаменов.
Мисля, че бях съвсем коректна и обоснована. Толерирайте и другите, а то се оказва, че тази тема се запазена само за НЯКОИ.

# 277
Аааа, за всички е темата. За всички, които носят на майтап и се опитват да гледат позитивно, за красивите, за умните и скромните също.  Flutter
Не е за Стаменов де! аз даже скоро разбрах, че той е вожда Crazy Rolling Eyes

# 278
ddnchv, недей така, не си права. това може би е единствената тема, в която всеки е добре дошъл. ако удържи на темпото ни и ако му допада начинът ни на изразяване и хуморът, то остава трайно тук. ако нещо не ти харесва или не си доволна, свободна си да се изкажеш, НО не смятай че задължително трябва да се съобразим и да приемем твоето мнение за единоначалие. не се заяждам и не искам да те обидя, но това е показала практиката  Peace

Слънчо, НАЙ-ВЕЧЕ СКРОМНИТЕ

# 279
Айде, тръгвам в задръстването. Дано скоро се дотътря...Ще вляза после, като ме нахранят и напоят!

# 280
Аааа, за всички е темата. За всички, които носят на майтап и се опитват да гледат позитивно, за красивите, за умните и скромните също.  Flutter
Не е за Стаменов де! аз даже скоро разбрах, че той е вожда Crazy Rolling Eyes
Радвам се , но не искам Идоли. Имахме и имаме достатъчно.
Успех Слънце  Hug Hug
ddnchv, недей така, не си права. това може би е единствената тема, в която всеки е добре дошъл. ако удържи на темпото ни и ако му допада начинът ни на изразяване и хуморът, то остава трайно тук. ако нещо не ти харесва или не си доволна, свободна си да се изкажеш, НО не смятай че задължително трябва да се съобразим и да приемем твоето мнение за единоначалие. не се заяждам и не искам да те обидя, но това е показала практиката  Peace

Слънчо, НАЙ-ВЕЧЕ СКРОМНИТЕ
напротив единоначалието се опитвате да го създадете с " вожда" иначе всико разбирам и се радвам, че може някъде да се отпусне човек. Дишайте дълбоко сега след тая буря озона е в изобилие и е силен антиоксидант..... Simple Smile

# 281
Айде, тръгвам в задръстването. Дано скоро се дотътря...Ще вляза после, като ме нахранят и напоят!

е това е животът!

отивам вече, най-накрая да се изкъпя, че и великден пропуснах, а коледа далече

# 282
Слънчо, ти твойте ги пази, че скоро ще влязат в употреба по предназначение  Whistling
Друже  аз ще те замествам достойно и с чест  hahaha

# 283
Добре, тогава аз ще раздавам мляко на аванта hahaha hahaha hahaha

# 284
Добре, тогава аз ще раздавам мляко на аванта hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha Joy Joy сладурана

Общи условия

Активация на акаунт