След неуспеха - да отпуснем душата №16

• 16 277
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
еее и при нас  заваля  нямам думи просто  #Cussing out викооо зимай ме с тебе  на морее  то се виде , че в тва блато немой се живее кат хората  да се разфарлиш тай по блузка потник  Whistling
девойки  след малко отивам да глася салатата  за вечеря  ще  си сипя нещо  алкохолно да разпусна  и ще мина да ви нагледам ако мъж ми  обаче не се паркира пръв на компа  Mr. Green както  всяка вечер

# 286
  • Пловдив
аз пак изтървах сеира Mr. Green

# 287
Гуги, нищо не си изтървала. освен турнето и фирмата за почистване,сега трябва да се редим и пред министерство на земеделието, че да ни дадат лиценз за мандра Thinking

# 288
  • София
Яааа, ма тука цици ли раздавате? Бързо дайте и на мен, че моите веднъж ги мазах с йод и ги излекувах завинаги Simple Smile

Ма явно съм взела от грешната тоалетна хартия  smile3532, че Д-то определено ми е вповече.

Аз отивам да припаля, че откакто ги "отказвам" много ми се услаждат пустите му цигарки!

Hug

# 289
Пуки, търкай ги циците с тая тоалетна хартия тогава!

# 290
Малеее и аз отървах ,
аз раздавам от към задни части,защото сега се кефя на големиииии цици,ма от към г.з съм отвратена от себе си,,,,,ма ко да правя апва ми се ....сега се наплющях не можах да устоя на една от любимите ми мандички дет си спретнах Mr. Green
Вико поздравления.........

# 291
Бабе, не знам за какво, ама мерси   bouquet

кво плющя? ние ще дояждаме пица и разни месища дето са насипно

# 292
  • Пловдив
Бабе, ко яде  newsm78
Аз тъй са наплющях,че не мога да се сгъна и усещам как след малко ще се опъвам Mr. Green
А нещо противоположно на тая тоалетна хартия дето уголемява да препоръчат,такова дето всякакви части смалява newsm78

# 293
Вико ша ти го кажа на искрено и лично,ма ти бързо фащаш та сигурно се сетила,
Гуги обожавам черен пресен боб със сливи и чесън туй си готвих,за гарнитура на пържолите дет не ги ядох
Вико кат се връщате елате ми на гости,да си спретнем едно турнееееее по женски

# 294
Глад, Гуги, глад и мизерия. хората и движение препоръчват, ама много пот беееее. и ми лопа сърцето. я така пищна да си стоя, да си тежа на мястото

Бабе, бе уж съм Ентелегентна, ама мисъл не тече днеска.  сподели искрено и лично кво съм сътворила. днеска съм проста кат трандафор.

тия сливи с боб и чесън ме заинтригуваха, я сподели с обществеността моля

# 295
бабе, мерси за поканата, ама ние сме куцо, кьораво и сакато. 4 броя откачени. може да ти дойдем в повече, щото на моменти и на мене си идваме отгоре. ама може да скокнем за по пиене. ние вече ще закриваме тогава похода  Joy

# 296
  • Пловдив
бабе, и аз съм наостирала ушите за интригуващата рецепта Mr. Green

# 297
Сестро, слизай долу, че от тоя камшик ръце не ми останаха. ама слушат децата, не мога да си кривя душата. сега и рецепта чакаме и мандра ще отваряме, тъй че почвай да търсиш рецепти за сирене и кашкавал
Бабеееееее, за какво поздравления че сън нема да ме фане нощеска. и като се овампирясам към Несебър ще отлетя. тамън нова прахосмукачка имам. да я пробвам на извънградско

# 298
ша ти кажа ма друк път,или кат си пуснеш скайпа Mr. Green
пък за манджата ,запържваш пресен лук ,домати и чесън,слагаш зеленият ,черен боб бейби,тургаш малко водица,и кат се свеари слагаш зелени сливи за пет мин и плющиш Joyта пушек се дига Joy Joy
Вико издържам на всичко ,аз имам пет баби ама баби англ.дет идват всяко лято и си правят такъв купон ,че после всички комшии пищят ма е купон як,

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 19:08 от pepapet1968

# 299
  • СОФИЯ
лелеее сестро и мандра ли че отваряме  newsm78 newsm78 newsm78
ма нема лоша, че се справиме  hahaha hahaha hahaha

Десди цуцка къде си бе миличка newsm78 newsm78 Hug

Общи условия

Активация на акаунт