След неуспеха - да отпуснем душата №16

• 16 338
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • СОФИЯ
почвам сестро имам рода тук таме ша се намерят рецепти, пууууу ша забогатеем да знаиш с тоз бизнес  hahaha hahaha hahaha

# 301
здравейте, пиша ви от Плевен още сме тука. Малко съм поизтървала за какви цици, тоалетна хартия, море и плющене newsm78 #Crazy Mr. Green става въпрос, ама се надявам утре като се върна да хвана за ко иде реч Joy
Слънце Hug моля да ме извиниш, но вчера бях гроги в пълен смисъл на думата и забравих да те поздравя за празника на твоят любим  bouquet Hug! Жив и здрав да ти е и скоро да го направиш тати Hug
Гуги стискам палците за ЕТ за утре Hug
На всички други също яко стискам всички крайници и дпки също, така както сме се разбрали Joy
Аз да се отчета Heart Eyes от вс 18, 15 са били хубави, оплодили са се Praynig и сега си имаме 12 ембриончета, моля се  Praynigда се развиват все така добре и да оцелеят Praynig колкото се може повече до 5 ден за да ми ги върнат в събота Praynig Моля ви, стискайте Praynig палците!!!! Утре се връщаме към Варна, а в четвъртък, чакам обаждане за това кога щ е  е ЕТ, защото ако  е на 3 ден ще  е същият ден, ама аз искам на 5, много искам май Mr. Green

# 302
ще я изпробваме тая манджа със сливите. нема само мойта да е за консумация  Joy

Сестро, така е. и мандраджийки ще ставаме

# 303
Сега видях, че съм оспамила яко Embarassed Rolling Eyes да изтрия ли поста?

# 304
Дезди, да неси посмяла да го триеш. ей такива все да има. туй няма да го водим СПАМ. вие със Слънчо сте героини, а само ми обясни за какъв ИЯР говорим  Hug

# 305
  • Пловдив
Деска,много хубави новини,само така Praynig Praynig Praynig

# 306
Дезди, да неси посмяла да го триеш. ей такива все да има. туй няма да го водим СПАМ. вие със Слънчо сте героини, а само ми обясни за какъв ИЯР говорим  Hug
Вико във Варна ми бяха направили един кариотип за чудо и приказ, отделно имах Инхибин Б доста нисък и мн малко антрални фоликули ... Вс като видеха кариотипа и отсичаха донорска яйцеклетка  Rolling Eyes и така, после Емин ме постави май малко повече от година на Фемостон, аз си го спря на своя глава ... сега преди този опит пуснах вс хормони вкл и Инхибина  е не  евисок но  евсе пак горе-долу добре и аз незнам newsm78 ама засега вс е горе-долу добре ... докога, не се знае, спирам да спамя Peace

# 307
аз ще ви изоставя тази вечер, че незнам защо, но съм мн уморена, утре ще се вкл по-активно! Стискам на всички палците Hug и ви благодаря за подкрепата! Обичам ви много! Hug  bouquet

# 308
Дезди, сега вече Спамиш. първата част е достатъчна, за да се зарадваме всички и да стискаме малци и да се надяваме

Сестро, за рецепти ли плюнчиш? аз ще се заема с износа - био продукт, екологично чист.....

# 309
Дезди, сега вече Спамиш. първата част е достатъчна, за да се зарадваме всички и да стискаме малци и да се надяваме

Сестро, за рецепти ли плюнчиш? аз ще се заема с износа - био продукт, екологично чист.....
Вико попита ме и счетох за нужно и възпитано да ти отговоря!!!!

цитирам те

# 310
Майтап бе Дезди. исках да кажа с тия бройки за какъв изчерпан резерв говорим. само това, нищо друго. извинявай, не съм искала да те засегна

# 311
Слънце, Десди, много добри резултати  Hug
До сега се смях и плаках пак от смях. Моя мъж ми пратил имейл на български, но превеждал с google  Laughing . Започва така: Здравейте мед. Искам да Ви информирам че съм много щастлив......  Joy

# 312
  • СОФИЯ
Десди с цялото си сърце и душа ще се моля  Praynig Praynig Praynig да се оплодят всички и всичко да е наред и ти ги върнат бебчовците, ти си героиня наистина и заслужаваш това да е последното изпитание за детенце и да дойде най-накрая заветния щастлив ден. ЗАСЛУЖАВАШ го защоти си много готина Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 313
  • СОФИЯ
Елаа все пак се е потрудил милият той  hahaha hahaha hahaha не е лесно на чужденците с българският език  #Crazy

# 314
  • СОФИЯ
Мили мой спокойна от мен вечер и нощ   bouquet  bouquet  bouquet и до утре  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт