След неуспеха - да отпуснем душата №16

• 16 342
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Тука има хубави новини, доста по-хубави от тия в българските медии. Сутринта реших, че нещо не съм си доспала - паднали ракети в Метрото в Пловдив  Shocked (Гуги, нали не си била там по време на инцидента) и взривове на боеприпаси край Петолъчката  Shocked, търках, търках очи, ама няма лъжа  ooooh!.

Както и да е, слънчо и Десди  Hug Hug Hug  Praynig Praynig Praynig и много палчета

Другите как я карате  Whistling?

А, Миеринче, лека нощ  Hug

# 316
Привет банда Hug
Десди всичко де ще може е стиснато Praynig
Пак изпуснах кой с най големи цици Mr. Green и накой му требват аз след последния опит си имам още hahaha
За мандрата съм ЗА с двете руки  Joy Joy

А гледам. Некви Идоли са пръкнали тука hahaha hahaha Joy
Вико сори за спама ама нали още стисскаме за всички и всичко  hahaha newsm78 hahaha
Ела еми има желание мъжо помъчил се еъ Mr. Green

# 317
лека сестро
Иви, стискаме за всички, всичко

# 318
  • София
А добър вечер дами  Simple Smile
първо подобаващо да почерпя за 16-я рожден ден на мойта скъпа пелменница, тя нали е мойто злато  Joy

една торта

и кой каквото си хареса

за днешната тема с мандрата - бройте ме  Peace бая бизнес ще направите от мен  Mr. Green

Десди Mr. Green, ти си герой, не пускам палците и не отварям дупките, всички съм ги запушила, щото и госта дойде  Mr. Green

Слънце, Бабе, Гуги, Сигма, Фефи за всички яко палците и дупките стискам  Hug

Другите от агитката  Hug

Не че досега не празнувахме в офиса, ама сега продължавам в нас  Mr. Green

# 319
Титка да ви е жива и зрава и много щастлива,ма аз вече НЕ пия незнам до кога де ма то и на блок масата няма биричка ,(пък и кат не пия не ми трябва простено тие) Joy Joy Joy

# 320
е това е торта!

# 321
  • София
Бабе, моля да бъда извинена, че не съм сервирала всички видове напитки  Mr. Green ма не съм на фокус от толкоз вино  Joy
ма тебе ще те черпя когато мине диетата ти  Simple Smile

# 322
мерси Титка тя диета май е само от към биричката,ша хапна тортичка ,много е красива Joyпък е и от мойта кръвна група Joy

# 323
Ейййй Титка това се казва торта  newsm10 да ви е жива и здрава

# 324
Бандитче, и моето пиене го няма, ама живо и здраво да е детето!

# 325
Добра вечер, дружина!

Аз съм пак с половин палец по-малко. Мисля, че достъпът ми до кухнята и остри режещи предмети трябва да се забрани със закон!

Тити, да ти е жива и здрава! Зареди и едно бяло винце на винт де...

Отивам да ви чета

# 326
Еййй включете ме и мен в мандрата Simple Smile, ша правя сирене, кашкавал квото кажете Simple Smile

Титка да ти е жива и здрава племенницата!

Фефи внимавай и не намалявай от теглото.

# 327
ааа Алексче ,ти сега почивай ,и пази млякото за бебо,нямаш работа в мандрата Joy

# 328
Фефи кво направи че си  с палец по малко - че и пак Mr. Green

# 329
Фефи кво направи че си  с палец по малко - че и пак Mr. Green

Иви, рязах праскова. А преди няколко седмици правих салата и тогава бях с половин показалец. Не съм от най-сръчните  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт