След неуспеха - да отпуснем душата №16

• 16 352
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Верно стой далеч от кухнята и остри предмети newsm47

# 331
  • София
аааа Дами, моля да бъда извинена за напитките, толкоз ми фокуса днес  Mr. Green първо поливахме рожден ден на колега, после племенницата, видях картинка и викам да почерпя  Mr. Green Като съм на фокус ще се поправя  hahaha

# 332
Титка, да е жива и здрава племенницата ти!
Фефи, остави рязането. Само бутилки вино отваряй вече  hahaha

# 333
Добро утро, мандражийки! Успешен ден!
Гуги, заредила съм палци   Praynig  и те чакаме на отчет.
Титка, на патерица честито. Тези нашите дружки са много придирчиви на пиене, ма като не им харесва няма да пият. Аз съм доволна на която и да е от бутилчиците  Mr. Green
Хайде, къде сте ранобудни мои фтички  newsm78

# 334
Добро утро девойки,

фифенце, айде кака, да почнеш да заобикаляш кухнята щото не ти се отразява добре, а ние ще ти осигурим най-много пластмасови прибори да не си съвсем кат дивачка  Joy. то за едната праскова ще осакатееш. я по-добре си я джвакай без прибори, че както си го подкарала.......

Елла, ти що толкоз рано по наше време си нацъфтяла. при тебе колко е часът?

моя милост се отправя към работата  И ПОНЕЖЕ ИМАМ НЕТ ще ви нагледам като стигна и си изпия първото кафе. хубав, топъл и сух ден ви пожелавам

# 335
Вико, часовото време лятото е същото, зимата сме 1 час преди вас. От вчера пак подхванах здравословното хранене и се събудих рано гладна   Laughing

# 336
ай добрутру
Ела колко е часа при теб ?

# 337
Малко след 8. Точно си виках че си се запиляла някъде

# 338
Значи си по наше време  newsm78
Сега видех че си в Персийският залив. Така навремето викахме на първите блокове на Студентски град откъм мусагеница  Joy
Черен гологан не се губи Naughty

# 339
  • СОФИЯ
Добро утро мацки  Hug Hug Hug малиии вчерашната торта от Титка е била страшна, не опитах тоя път ма за другия рожден ден Титито ша ме почерпи личчо Hug Hug на патерица да ти е жива и здрава пламеницата  bouquet  bouquet

Елла сестра Вико пие само Джак ..... нищо друго newsm78 newsm78 аз моем да пием всичко, но сега съм го отказала алкохола  newsm78 Mr. Green

# 340
Кака и аз така
Ни ми се пие, ни ми се яде в последно време
Дали да не ида на доктор  newsm78

# 341
Добро утро банда  аз голям сънму  ударих  Laughing
Тито мерси мила и за пиенето и за  яденето  и още веднъж да ти честитя  рождения ден на плененицата
Кви тоалетни хартии бре  newsm78

# 342
  • СОФИЯ
Сигме да посети мила лекар, това не е нормално  hahaha hahaha hahaha
И аз се зачудих за тоалетните хартии, ма те си знаят  newsm78 hahaha hahaha

# 343
Добро утроооо Simple Smile

Клъоп и аз тук Simple Smile

# 344
Добро утроооо Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт