Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 53

• 51 204
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, започнах поръчка от Пъмпкин, обаче когато започнах да въвеждам номера на картата - Виртуална Виза на ДСК, нещо не стана т.е кой номер трябва да въведа, на картата има повече от 10 цифри, а там искат толкова, може ли някой да ми каже къде греша и кои цифри да въведа, и още нещо избрах си КД за превозвач, след като поръчам ли трябва да ги уведомя или предварително да им пиша че искам да ползвам услугите им? Благодаря!

# 106
  • В реалността
Струва ми се, че бъркаш мястото, където се въвежда номера на картата. И аз плащам със същата карта. На стъпката, където ти изписва адреса, бр. артикули и сума /в ляво/, в дясно имаш бутон BUY NOW. След като го натиснеш ти иска данните на картата - точно 16 цифри.

# 107
Мерси Джейн, стана!!! Hug

# 108
  • София
nonich, за моята щерка на 5г и 4м вече купувам L. Има М от миналата година, но е почти малка.

# 109
Момичета, дадох адреса на Емпреса на 2ма търговци от Ибей от които спечелих търгове, пратих мейл на Емпреса както е написано в сайта им, и се опитах да се обадя по телефона. Никакъв отговор вече 3 дни. Това нормално ли е? Какво да очаквам от тук нататък?

# 110
Здравейте момичета,
За колко време си получавате поръчките чрез посредниците/превозвачи?
Аз пуснах една поръчка през КДшопинг преди 2 седмици и половина и още не са ми звъннали. Пуснах запитване днес, но не вярвам да ми отговорят преди понеделник  Sad.
Обикновено ползвам друг посредник и повече от 2 седмици не са ми се бавили нещата  newsm78.

Аз ги ползвам редовно,почти винаги за 2 седмици са ми доставяли нещата /е имало е поръчки,които са идвали за 3 седмици,ако възникне някакъв проблем/,вероятно и сега е така,мисля че през следващата седмица поръчката ще е при теб!  Laughing  Laughing
Не се притеснявай момичета са много точни  Peace  Peace

# 111
А на "Пъмпкин" и другите им обувки ли са уголемени като гуменките, знаете ли?
Между другото - размерите явно са умалени, щом всички го потвърждават, но може би колкото по-големи стават, толкова са по-умалени или нещо такова, защото от миналата година имам няколко неща размер за 3 год. и са съвсем точни на (почти) 3годишното ми дете.

# 112
  • София
инкс, стелката на ето тези обувчици е 16.2 см  Peace, размер 9.
https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/PUMPKINPATCH# … 53209104805099506
Ако ще те ориентирам, имам само тези  Hug

п.п. За справка - кецки 8-ца са със същата дължина  Peace

# 113
# 114
Може ли да ме ориентирате за дрешките в Pumpkin Patch как са като номерация- уголемени, умалени, отговарят си?
Искам да купя рокличка за дете, което след месец ставана 6 г, но е дребничко, ръст 113-114 см. По таблицита на сайта до 115 см е размер 5  newsm78.

И да питам нещо за доставката - писах и в темата за транспортиране на пратките, но ми е малко спешно - поръчвайки на адрес на фирма-транспортьор в Англия, в сайта на Pumpkin Patch какво се изписва в полета First name и Last name? В моя случай името, което трябва да въведа, е NORSK - LONDON SPOT  newsm78. Еднакви ли трябва да са адресите за плащане и доставка, въпреки, че плащам с бг карта? И картата кредитна ли трябва да е или може и дебитна?

Извинете за многото въпроси   Embarassed! И благодаря предварително за съдействието!

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 16:38 от kokona24

# 115
  • София
kokona24, дъщеря ми е 116см, 20кг., 5г. Идеално и стават летните дрехи размер 5. Има само 2 якета размер 6, които са с по-дълги ръкави.
Полетата, за които питаш, са име и фамилия. Име на фирма мисля, че се изписва при адреса. Все пак, предполагам, няма да е проблем, ако пишеш горе фирмата, в случай, че няма лично име newsm78
Аз плащам с виртуална Виза на ДСК. Мисля, че дори да е дебитна, трябва да се разпознава като кредитна. За билинг съм си въвела моя адрес. Не  е нужно да е на посредника.

# 116
  • Бургас
От Пъмпкин пращат ли мейл, когато изпратят поръчката?
И, долу-горе, в какъв срок се случва това?

# 117
Да, изпращат (съдържа и проследяване, работят с FedEx). Забелязала съм,че ако има код се бавят повече и обикновено изтеглят парите и получавам e-mail ден-два, след като изтече кода. Поне при мен е такава тенденцията.

# 118
  • София

Мимита, Деси вече ти е отговорила, но аз да дам пресен пример  Grinning
В петък пуснах поръчка, тази нощ получих смс, че парите са изтеглени, обикновено ден след тегленото, т.к. утре получавам мейл с проследяващ номер  Peace

# 119
Как мога да си проследя пратка, поръчана от Теско?

Общи условия

Активация на акаунт