Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 53

• 51 201
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • София
ninnann, наистина зависи от структурата Peace Просто ме учуди, че вземате 2 номера отгоре. Аз само якета съм кулила с размер за 6.
Пъмпкин имат и БД вмомента. И уж нищо не исках, но съм взела обувки, които са ни големи. Та уж да поръчам с номер по-малки. После добавих шапка към тях, чорапки, блузка... И то стана една Laughing
Исках да платя с картата на мъжа ми - Виза Електрон, ама не мина. Защо ли? Заради името или заради картата?
Та платих с моята ooooh!

Ееее как БД, аз не видях - с код ли?
Платих си 4,95 като поп  ooooh!

Има код, да. Пише го на заглавната страница.
UKGRL.  Peace

Аз току-що видях и реших да сефтосам сайта с едно блузе за мен.  Flutter

Не го видях, плащах към 8,30-9,00 - нямаше го ... или стана "бързите к...и слепи ги раждат" - здраве  Hug

Сега влязох в сайта - със сигурност го нямаше, когато аз поръчвах ... Гери, съжалявам ...

# 91
Нинка  Heart Eyes, и аз щях да пропусна кода за безплатна доставка в бързината - UKGRL.
Dzuls, честити нови дрешки. Ползвайте ги със здраве.
Розовото якенце съм го поръчала за дъщеря ми и го чакам тези дни - размер 3.

# 92
ninnann, наистина зависи от структурата Peace Просто ме учуди, че вземате 2 номера отгоре. Аз само якета съм кулила с размер за 6.
Пъмпкин имат и БД вмомента. И уж нищо не исках, но съм взела обувки, които са ни големи. Та уж да поръчам с номер по-малки. После добавих шапка към тях, чорапки, блузка... И то стана една Laughing
Исках да платя с картата на мъжа ми - Виза Електрон, ама не мина. Защо ли? Заради името или заради картата?
Та платих с моята ooooh!

Ееее как БД, аз не видях - с код ли?
Платих си 4,95 като поп  ooooh!

Има код, да. Пише го на заглавната страница.
UKGRL.  Peace

Аз току-що видях и реших да сефтосам сайта с едно блузе за мен.  Flutter

Не го видях, плащах към 8,30-9,00 - нямаше го ... или стана "бързите к...и слепи ги раждат" - здраве  Hug

Сега влязох в сайта - със сигурност го нямаше, когато аз поръчвах ... Гери, съжалявам ...

Нинче,не се притеснявай мила,здраве да е с 5-6 лева няма да обеднеем  Laughing  Laughing

# 93
Момичета, искам да помоля, ако някои от вас имат от този тип гуменки на Pumpkin Patch http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/S1FW30030/col/WHITE/listi … -and-accessories/ , №11 и №12, да каже, каква е дължината на стелката?

# 94
Момичета, искам да помоля, ако някои от вас имат от този тип гуменки на Pumpkin Patch http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/S1FW30030/col/WHITE/listi … -and-accessories/ , №11 и №12, да каже, каква е дължината на стелката?
И аз се присъединявам към чакащите Simple Smile

# 95
  • София
Момичета аз имам 11-ка, но ще мога да измеря чак довечера, ако не ви е късно ...  Hug
Въртят ми се в главата едни 19 см., но не съм сигурна и не искам да ви подвеждам  Peace, довечера след работа, ако до тогава някой не се включи ще измеря  Hug

# 96
Здравейте момичета,
За колко време си получавате поръчките чрез посредниците/превозвачи?
Аз пуснах една поръчка през КДшопинг преди 2 седмици и половина и още не са ми звъннали. Пуснах запитване днес, но не вярвам да ми отговорят преди понеделник  Sad.
Обикновено ползвам друг посредник и повече от 2 седмици не са ми се бавили нещата  newsm78.

# 97
  • София
За момичетата, които чакат стелката на 11-ка от Пъмпкин - измерих - 18,5 см  Peace

grazi, сега измерих едни 8-ца - стелката е 16 см  Peace

Меря със сламка, тъй като стелките не се вадят ... може и да има малка неточност, но тя е 0.2-0.3 см - сега пак мерих 11-ка - изкарах я 18,8 см, а 6-цата е 16.3 см  Peace

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 21:13 от ninnann

# 98
Здравейте Simple Smile И аз направих една малка поръчка от Pumpkin Patch...Имам въпросче за тези гуменки,за които говорехте...щом 11-ка са 18,5см. стелка според вас на 8-ца колко ще е ? Аз и поръчах вече ама все пак ми се иска да знам отсега дали ще са ни малки или не  Grinning
Благодаря предварително Simple Smile

# 99
За момичетата, които чакат стелката на 11-ка от Пъмпкин - измерих - 18,5 см  Peace

grazi, сега измерих едни 8-ца - стелката е 16 см  Peace

Меря със сламка, тъй като стелките не се вадят ... може и да има малка неточност, но тя е 0.2-0.3 см - сега пак мерих 11-ка - изкарах я 18,8 см, а 6-цата е 16.3 см  Peace

Огромни благодарности, ninnann!!!

# 100
ninnann хиляди благодарности  Hug .Успокоих се,точно това ми трябваше да са поне 16 см. Grinning.

# 101
SALE  в  littlewoodseurope.com

# 102
  • София
Може ли някой да ми каже шапките в Пъмпкин как вървят размерите?
Харесах тази шапка http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/S1AX10019/col/CRS/listing … s/english-garden/
Чудя се за моята щерка с размерите на 5 годишно дете, кой номер да взема!

# 103
Харесах тази шапка http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/S1AX10019/col/CRS/listing … s/english-garden/
Отвори "More about this style" има размери в сантиметри  Peace
XXS = 44cm (approx 3-6mths), XS = 47cm (approx 6-12mths), S = 50cm (approx 1-2yrs), M = 53cm (approx 3-5yrs), L = 55cm (approx 5-12yrs). Chin strap only on sizes XXS, XS and S.

# 104
  • София
Отвори "More about this style" има размери в сантиметри  Peace
XXS = 44cm (approx 3-6mths), XS = 47cm (approx 6-12mths), S = 50cm (approx 1-2yrs), M = 53cm (approx 3-5yrs), L = 55cm (approx 5-12yrs). Chin strap only on sizes XXS, XS and S.
Това пък не го видях, за първи път се ровя в сайта, благодаря много.

Общи условия

Активация на акаунт