Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 53

• 51 218
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета, можете ли да ми препоръчате сайт със истински парфюми? Искам да си взема Alien/Thyerry Mugler, обаче не знам вече отъде.... Twisted Evil
Поръчах един от Ибей - фалшив, не трае и 10 мин. Сега ще го връщам, взех си оттук един - пак фалшив, сега и него ще връщам обратно. Целия проблем е, че този парфюм е много траен и силен и ментетата веднага блесват...  Outta Joint
Чудя се вече къде  - fragrancex.com (май пък нещо нещата са се прецакали с доставки и митници)
Някой друг ли? Моля за съвет  Praynig Praynig Praynig

# 121
Момичета, можете ли да ми препоръчате сайт със истински парфюми? Искам да си взема Alien/Thyerry Mugler, обаче не знам вече отъде.... Twisted Evil
Поръчах един от Ибей - фалшив, не трае и 10 мин. Сега ще го връщам, взех си оттук един - пак фалшив, сега и него ще връщам обратно. Целия проблем е, че този парфюм е много траен и силен и ментетата веднага блесват...  Outta Joint
Чудя се вече къде  - fragrancex.com (май пък нещо нещата са се прецакали с доставки и митници)

Виж тук,в този сайт със сигурност не са ментета:
http://www.fragrancedirect.co.uk/t/thierry-mugler/icat/thierrymugler/

# 122
От Кларкс как пазарувате?

# 123
Здравейте отново, направих първата си поръчка от Пъмпкин в събота сутринта, веднага ми изпратиха мейл с номерче и информация че поръчката е обработена, и си дръпнаха от картата левче и нещо. Трети ден обаче парите си стоят в картата, това означава ли че нещо съм сбъркала с поръчката и тя не е направена? Отделно има ли място в сайта, където да видя какво се случва с нея? Благодаря много!

# 124
Здравейте отново, направих първата си поръчка от Пъмпкин в събота сутринта, веднага ми изпратиха мейл с номерче и информация че поръчката е обработена, и си дръпнаха от картата левче и нещо. Трети ден обаче парите си стоят в картата, това означава ли че нещо съм сбъркала с поръчката и тя не е направена? Отделно има ли място в сайта, където да видя какво се случва с нея? Благодаря много!

За моята поръчка от петък тази нощ са си дръпнали паричките, още нямам мейл, че е диспачната. Има време, до ден-два ще дръпнат и твоите парички и ще получиш мейл с тракинг.
Иначе в сайта няма откъде да проследиш какво се случва. Много странно, но нямат история на поръчките.

# 125
Мерси, Ная, ще чакам!  Hug

# 126
  • София

Виж тук,в този сайт със сигурност не са ментета:
http://www.fragrancedirect.co.uk/t/thierry-mugler/icat/thierrymugler/
  bouquet

Супер, ама има само 30мл. Не си заслужава.  Уфффф... не ми върви с тезимагазини, някой друг сайт?  Feelunique, американски разни?

# 127

http://www.selfridges.com/
Доставят само в УК. Цената е 4.95 паунда за сума до 200 паунда

# 128

Супер, ама има само 30мл. Не си заслужава.  Уфффф... не ми върви с тезимагазини, някой друг сайт?  Feelunique, американски разни?

Виж във feelunique с безпл.доставка  Peace
Последно си взех от там marry me, тогава имаше код за 10%. Периодично пускат.

# 129
  • София
А какво ще кажете за escentual.com? Не е ли по-добре от feelunique, след толкова гафове с този парфюм, направо ме е страх да поръчам, че вече ме мога и да го върна, много сложно, затова ми трябва 100% истински парфюми Blush

# 130
За сайта, който съм предложила, мога да гарантирам на 100%  Peace

# 131
А какво ще кажете за escentual.com? Не е ли по-добре от feelunique, след толкова гафове с този парфюм, направо ме е страх да поръчам, че вече ме мога и да го върна, много сложно, затова ми трябва 100% истински парфюми Blush

Най-добре питай тук,тук са "разбирачките" на парфюми,мисля,че ще ти дадат най-добър съвет:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=664355.0

# 132
ninnann,честити нови придобивки  Hug                                                                                                                                                                                                                                                                                       
И аз получих една поръчка от Пъмкина всичко е чудесно нямам забележки.
http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W1GL40024/col/BLACK/listi … nits-and-jackets/ - размер 8 г. много хубаво яке,дебело идеално за зимата.
Якето изглежда много хубаво и на живо ли е така? Случайно  да имате реални снимки?  bouquet

# 133
Влизам да се похваля  Flutter - няколко неща от Pumpkin:
https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/PUMPKINPATCH# … 53208886451789186 - разкошотия  Heart Eyes, 9-ка.
[
Ninnann , много  са сладки ! Heart Eyes Колко сантиметра е стелката?

# 134
  • София
Благодаря за помощта момичета, ще питам и при парфюмите   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт